1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Hadewych Minis

Hadewych Minis – actrice en zangeres - is een powervrouw, die door haar jarenlange podiumervaring het publiek feilloos aan kan voelen. naast haar werkzaamheden voor televisie, film en theater is Hadewych ook te boeken voor evenementen. Door haar jarenlange podiumervaring voelt ze feilloos aan wat het publiek nodig heeft. Haar stijl is te omschrijven als humoristisch, innemend, charmant, ad rem, secuur, enthousiast en smaakvol. Hadewych Minis is nu te boeken als Spreker, dagvoorzitter, moderator, presentator, panellid, interviewer en performer bij het Sprekershuys.

...Hadewych Minis

Over Hadewych Minis

Hadewych Minis is succesvol actrice en zangeres. In 1999 studeerde ze af aan de Toneelacademie in Maastricht. Daarna vertrekt ze naar New York om daar Method Acting te studeren aan het Lee Strasberg Theatre Institute. Hadewych speelt jarenlang grote rollen bij toneelgezelschappen als ZT Hollandia en Toneelgroep Amsterdam. Het grote publiek kent Hadewych vooral van de vele televisie- en filmrollen die ze heeft mogen vertolken. Op het witte doek schittert ze onder andere in films als Phileine zegt sorry, Moordwijven, Zwart Water, Mannenharten, De Helleveeg en Borgman. In 2016 speelt ze in de Netflixserie Tokyo Trial. Voor haar rol in de film Toni Erdmann wordt Hadewych genomineerd voor een Oscar en een Gouden Palm.


Naast acteren heeft Hadewych een succesvolle zangcarrière. Samen met Mike Boddé tourt ze door Nederland. Ze brengt twee albums uit: ‘Hadewych Minis’ en ‘The Truth and Nothing But The Truth’. Naar aanleiding van deze albums volgt er een succesvolle solo theatertour.

Op fenomenale wijze vertolkt ze de rol van Rachel Hazes in de muziektheatervoorstelling 'Hij Gelooft In Mij'. Haar prestaties voor de rol als Rachel Hazes in de film 'Bloed, Zweet en Tranen' worden bekroond met een Gouden Kalf voor Beste Vrouwelijk Bijrol.

Naast haar zangcarrière en al haar werkzaamheden voor televisie, film en theater is Hadewych ook te boeken voor evenementen. Als spreker, dagvoorzitter, moderator, presentator, panellid, interviewer en performer. Door haar jarenlange podiumervaring voelt ze feilloos aan wat het publiek nodig heeft. Haar stijl is te omschrijven als humoristisch, innemend, charmant, ad rem, secuur, enthousiast en smaakvol. Ze heeft meerdere malen voor de koning en koningin opgetreden. Alles wat Hadewych aanpakt, kenmerkt zich door een enorme betrokkenheid en daadkracht. Hadewych is een mensenmens en maakt écht contact, maar is bovenal een powervrouw, die van elk evenement een groot succes weet te maken.


Boek Hadewych Minis bij het Sprekershuys!

Hadewych Minis is te boeken als spreker, interviewer, presentator, panellid en performer en is expert op het gebied van acteren, zingen, presenteren en leiderschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Hadewych Minis boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Acteren, Zingen

In te huren als

 • Spreker
 • Performer
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Opening door Hadewych Minis

Naast al haar werkzaamheden voor televisie, film en theater en haar zangcarrière, levert Hadewych regelmatig een bijdrage aan evenementen in de rol van spreker, dagvoorzitter, moderator, presentator, panellid, interviewer en performer. Door haar jarenlange podiumervaring voelt ze feilloos aan wat het publiek nodig heeft. Haar stijl is te omschrijven als humoristisch, innemend, charmant, ad rem, secuur, enthousiast en smaakvol. Alles wat Hadewych aanpakt, kenmerkt zich door een enorme betrokkenheid en daadkracht. Hadewych is een mensenmens en maakt écht contact, maar is bovenal een powervrouw, die van elk evenement een onvergetelijke ervaring weet te maken.

Wie goed doet, goed ontmoet

Hadewych Minis over ‘Met Mes’| De Avondshow met Arjen Lubach

Hadewych Minis - Mijn Kleine Lieveling | Matthijs Gaat Door

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.