1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & presentator

Hannah Prins

Klimaatactiviste Hannah Prins heeft een missie: strijden tegen de klimaatcrisis. Ze is een jonge, bevlogen vrouw die haar master strafrecht inzet om positieve systemverandering voor het klimaat te realiseren. Hannah voert actie en weet dat haar stem op straat laten horen nodig is voor een leefbare toekomst. Hannah Prins is te boeken als spreker, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Hannah Prins

Over Hannah Prins

Nu Hannah Prins haar master strafrecht aan het afronden is, kan ze met haar bevlogenheid als activiste uitstekend vertellen over de klimaatcrisis. Waarom er NU actie nodig is en hoe iedereen kan bijdragen aan een leefbare toekomst.


Recht in strijd tegen de klimaatcrisis

Hannah Prins (26) is klimaatactivist. Het recht is haar instrument in de strijd tegen de klimaatcrisis. Zo is ze actief voor Stop Ecocide, een organisatie die de grootschalige verwoesting van de natuur strafbaar wil stellen. Daarnaast zet Hannah zich in voor Extinction Rebellion, die met burgerlijke ongehoorzaamheid het gebrek aan urgentie op klimaatterrein aan de kaak stelt. Binnen XR traint ze actievoerders voor ze de straat op gaan, onderhandelt ze met de politie en biedt ze ondersteuning bij de rechtszaken die op hun acties volgen. Ook gaat Hannah zelf de barricades op en is ze al actievoerend op straat te vinden.


De kracht van demonstreren

In het verleden heeft demonstreren tot veel positieve verandering geleid —van vrouwenstemrecht tot de vrije zaterdag, van de val van de Berlijnse Muur tot meer fietspaden in de stad. Maar het recht op demonstratie staat altijd en overal onder druk — ook in Nederland. Hannah weet dat georganiseerd je stem op straat laten horen nodig is voor een leefbare toekomst. Dat is cool én effectief.

Boek Hannah Prins bij het Sprekershuys!

Hannah Prins is te boeken als spreker, presentator en panellid en behandelt in haar lezing de onderwerpen klimaat, duurzaam ondernemerschap en maatschappij. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

\Spreker Hannah Prins boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Duurzaam ondernemerschap, Gedragsverandering, Klimaatverandering, Klimaatbeleid, Maatschappij, Overheid

In te huren als

 • Spreker
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Hannah Prins

Hannah Prins weet met haar master Strafrecht als instrument, haar publiek met de juiste toon te overtuigen en NU in actie te komen tegen de klimaatcrisis. Op een bevlogen en energieke manier brengt ze klimaatwetenschap zo helder mogelijk over, benadrukt ze het belang van positieve gedragsverandering voor het klimaat en laat ze zien wat we kunnen doen voor een leefbare toekomst.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.