1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Jetteke van Lexmond

Jetteke van Lexmond is een fashioneditor en heeft nationaal en internationaal haar stempel gedrukt op de modewereld. Ze weet als geen ander hoe je jezelf het beste kunt presenteren, je eigen stijl kunt ontwikkelen en juist niet alle modetrends moet volgen. Jetteke koestert een open geest en is creatief, gepassioneerd en gedreven. Door haar drive om haar capaciteiten naar het hoogste level te duwen, is Jetteke uitgegroeid tot één van de beste in haar vakgebied. Jetteke van Lexmond is nu te boeken als spreker, dagvoorzitter presentator en panellid bij het Sprekershuys!

...Jetteke van Lexmond

Over Jetteke van Lexmond

Fashioneditor

Jetteke van Lexmond is een fashioneditor. Ze is creatief, gedreven en gepassioneerd en staat voor de chique en esthetische vrouwelijke look. Jetteke is zeer energiek en een perfectionist. Ze heeft de sterke overtuiging dat alle vrouwen er krachtig en zelfverzekerd uit kunnen zien. Vanwege haar vooruitkijkende ‘fashionvisie’ en continue drive om haar capaciteiten naar het hoogste level te duwen, is Jetteke uitgegroeid tot één van de beste in haar vakgebied. Jetteke heeft zowel nationaal als internationaal haar stempel gedrukt in de modewereld en heeft met de meest getalenteerde mensen in de industrie gewerkt, zoals Arthur Elgort, Marc de Groot, Paul Bellaart en Phillipe Vogelenzang.


Carrière

Jetteke’s roots zijn bepalend voor haar persoonlijkheid en ambitie. Als jong meisje groeide ze op in een klein dorp, in de warme omgeving van een close, vrijgevochten familie. Ze was altijd al een ontdekkingsreiziger en mocht ook reizen maken naar onder andere Zuid-Amerika, Azië en India. Tijdens deze reizen besefte zij dat grenzen niet bestaan en dat je de open geest moet koesteren. Dit werd haar mantra en is een grote inspiratiebron voor haar werk. Nadat zij afstudeerde aan de Amsterdam Fashion Academy, werd ze benoemd tot fashioneditor bij een groot weekblad, waar ze de kneepjes van het vak leerde. De jaren daarna heeft zij gewijd aan de lancering van ELLE Girl en GLAMOUR Magazine in Nederland, wat een droom was die uitkwam. Hier schoot zij de eerste covers van Doutzen Kroes en Behati Prinsloo. Ook Lara Stone was een van de begeerde modellen waarvan zij de styling deed.


Prijzen en Creative director

Zowel ELLE Girl als GLAMOUR hebben verschillende prijzen gewonnen en GLAMOUR werd een van de grootste en meest succesvolle maandelijks verkopende tijdschriften in de Nederlandse modeblad industrie. Als freelance fashion editor en conceptontwikkelaar wordt haar creatieve reikwijdte verbreed doordat ze haar gepassioneerde editorials voor modebladen als VOGUE Nederland & MARIE CLAIRE met nationaal en internationaal commercieel werk, tv producties en red carpet dressing combineert. De nieuwste ambitieuze toevoeging aan haar profiel is de rol van creative director die zij vervult bij het maken van een luxe juwelen collectie met haar zus Lieke van Lexmond voor LEXMONDvsLEXMOND for Royal Asscher Diamonds.


Boek Jetteke van Lexmond bij het Sprekershuys!

Jetteke van Lexmond is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid en is gespecialiseerd in de thema's mens & maatschappij en lifestyle & health. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jetteke van Lexmond boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Fashion magazines, Styling, Ondernemen, Fashion

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2450

Sessies

Fashion by Jetteke van Lexmond

Wil jij alles weten over hoe je je het beste kunt presenteren? Wil je weten hoe je je eigen stijl kan ontwikkelen en hoe je juist níet alle trends moet volgen? Hoe kleed je je als je overdag moet werken, maar s' avonds een feestje hebt? Jetteke van Lexmond weet alles op het gebied van styling en vertelt over haar ervaring, de trends, maar ook over styling binnen het bedrijfsleven.

Don't dream your life, live your dreams!

Joy in organizing x The Next Closet - Jetteke van Lexmond aflevering 1

De zusjes van Lexmond hebben een vaste selfie positie || 25 favorieten || LINDA

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.