1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Joel aan 't Goor

Joel aan 't Goor is psycholoog, bedrijfskundige en ondernemer in hart en nieren. Hij heeft het grootste CEO netwerk van Nederland opgericht: OPEN Business Leaders. Als keynote speaker spreekt hij over de toekomst van leiderschap, ondernemerschap, psychologie en authenticiteit. Zijn workshops worden omschreven als high impact en transformerend van karakter. Joel is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Joel aan 't Goor

Over Joel aan 't Goor

Joel aan ’t Goor is psycholoog, bedrijfskundige en ondernemer. Hij is oprichter van OPEN Business Leaders, Awake Origins en het World Consciousness Forum. Daarnaast is hij keynote speaker, boardroom consultant en hij ‘ROAST’ leiders, teams en organisaties met de krachtige Purpose Scan. Joels kracht ligt bij zowel mensen als het ondernemerschap.


Awake Origins

Joel is oprichter van Awake Origins. Een internationale beweging voor wakkere en purpose-driven ondernemers, leiders en impact-makers. Met het Awake Origins ecosysteem wil hij het ontwaken van de mensheid versnellen en co-creëren ze een mooiere toekomst.


Werk en Carrière

Joel wil bijdragen aan een mooiere toekomst door 10% van de ondernemers, leiders en professionals van de wereld wakker te maken tot hun diepere essentie. Op deze manier wil hij teams en organisaties met elkaar verbinden en een mooiere toekomst creëren van binnenuit. Joels workshops worden dan ook omschreven als high impact en transformerend van karakter.


Purpose Scan

Tijdens de workshops die Joel geeft aan ondernemers, leiders en professionals maakt hij gebruik van de bijzondere Purpose Scan. Dit is de allereerste psychologische scan die de blauwdruk meet van je psyche. De resultaten van deze scan geven een enorme hoeveelheid inzichten over leiderschap en de volgende stap in groei als mens, schepper, team of organisatie.


Spreker en interviewer

Joel gebruikt zijn ervaringen bij alle bijeenkomsten waar hij als spreker en interviewer optreedt. Tijdens Joels keynotes en workshops is het een gegeven dat de meeste deelnemers iets zullen ervaren dat ze nog niet eerder hebben ervaren. De sessies kunnen variëren van 20 minuten tot 5 dagen en alles daartussenin.


Boek Joel aan 't Goor bij het Sprekershuys!

Joel aan ’t Goor is te boeken als spreker, interviewer en panellid en is gespecialiseerd in de thema’s leiderschap en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Joel aan 't Goor boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Meditatie, The future of humanity, Authenticiteit, Leiderschap, Purpose, Ondernemen, Psychologie

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

The Era of Purpose

Mensen zijn steeds vaker opzoek naar de betekenis van het leven en het werk. Dit heeft een enorme impact op organisaties en het leiderschap waar organisaties naar hunkeren. Psycholoog en ondernemer Joel is van mening dat organisaties met een authentiek doel, de organisaties van de toekomst worden. Dit zorgt er dan ook voor dat leiders, organisaties en professionals zonder een echt, tastbaar doel buitenspel staan. Tijdens deze keynote deelt Joel dan ook de krachtige 3-stappen aanpak om purpose te vinden.

Joel aan 't Goor als interviewer

Joel heeft geruime ervaring met het afnemen van interviews en begeleidt deze met plezier!

The Roast of your Leadership

The Roast is een zeer interactieve, teamgeest opbouwende ervaring die het team nieuwe inzichten geeft in hun persoonlijkheid en de manier waarop ze hun effectiviteit kunnen verbeteren. Ze leren hoe ze in een modus van reflectie direct hun balans kunnen vergroten en stress kunnen loslaten onder alle omstandigheden.

Next level connection

Bij een diepere connectie met collega’s binnen het team, wordt het werk effectiever en zinvoller. Tijdens deze workshop zal Joel dan ook de verbinding bespreken. Deelnemers krijgen inzicht over hoe ze werkelijk gezien worden door collega’s en zijn van daaruit in staat om hun effectiviteit als professional en teamlid te vergroten.

From stress to inner balance

Meer mensen dan ooit streven naar een gezonde levensstijl door aandacht te hebben voor wat ze eten, drinken en hoeveel ze bewegen. Toch wordt nog altijd het meest cruciale deel van onze gezondheid over het hoofd gezien: de geestelijke gezondheid. De wetenschap toont aan dat stress, negatieve gedachten en emoties de grootste vernietigers zijn van vitaliteit, gezondheid en geluk.

Tijdens deze workshop deelt Joel praktische manieren om de mentale gezondheid te vergroten. Deelnemers ervaren verschillende levensveranderende technieken die gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven om stress los te laten en innerlijke balans te vinden.

Decode yourself

Joel geeft deelnemers, met behulp van de Purpose Scan, diepgaande inzichten over de kwaliteiten, valkuilen en beperkende overtuigingen binnen hun persoonlijkheid. Daarnaast krijgt het team of organisatie inzicht in hun effectiviteit.

The essence of conscious leadership

Tijdens ‘The essence of conscious leadership’ geeft Joel baanbrekende inzichten in wat bewust leiderschap is en waarom het belangrijk is om te weten wie je bent als leider, professional of organisatie. Daarnaast deelt hij hoe deelnemers op een dieper niveau kunnen verbinden met ‘waarom je hier bent’ en ‘waar je naar toe wilt’.

Team accelerator

In het Awake Origins Team Accelerator programma doorlopen teams en organisaties een transformatieproces van 6 - 12 maanden. Dit is een spannend, high impact proces op zowel individueel niveau als op team-/organisatieniveau. Het traject begint met een individuele intake met alle deelnemers en wordt gevolgd door in totaal 7 dagen verspreid over 5 sessies.

Sessie 1 – Verbinden en ontsteken

Maak contact met teamleden op een dieper niveau en leer hoe je toegang krijgt tot diepere niveaus van helderheid en intuïtie. Ontsteek je transformerende reis van zelfontdekking en creatie op het volgende niveau.

Sessie 2 - Weet wie je bent (individueel en teamniveau)

Werp een messcherpe blik in de spiegel. Duik in je unieke persoonlijkheid als mens, professional en team. Ontvang onschatbare inzichten in de kwaliteiten, valkuilen en purpose pointers van het team en de individuele teamleden.

Sessie 3 - Weet waarom je hier bent (individueel niveau)

Ervaar de universele toegangspoort tot het worden van een inside-out creator vanuit een staat van aanwezigheid. Vanuit een plaats van helderheid verdiep je het begrip van waarom je hier op de aarde bent en begin je te surfen op de onderstroom van het doel in jezelf.

Sessie 4 - Weet waarom je hier bent (teamniveau)

Zink als team in een dieper begrip van het doel van het team/de organisatie en begrijp hoe jij en collega’s binnen het team verbonden zijn met dit doel.

Sessie 5 – Uitvoeren op het volgende niveau (individueel en teamniveau)

Maak zaken concreet en actiegericht op individueel en teamniveau. Integreer inzichten en leerervaringen en begin met de uitvoering op het volgende niveau van echt succes.Own it. Now is the time to step out of your ego driven ambitions.

Jordan Peterson: “I’m actually a very playful person” | Unplugged with Joel aan ‘t Goor

Former atheist discovered spirituality | Interview with Joel aan't Goor

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.