1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & interviewer

Krijn Schuurman

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste in de sprekers naar boven haalt én de interactie met de zaal aangaat. Hij is expert op het gebied van innovatie, digitalisering en ondernemerschap. Naast dagvoorzitter is Krijn een zeer ervaren interviewer en presentator van talloze webinars. Vanwege zijn media en interview-ervaring is hij uitstekend in staat om sprekers te bevragen, panels te leiden en de interactie aan te gaan met de zaal. Krijn is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys!

...Krijn Schuurman

Over Krijn Schuurman

Krijn Schuurman is te boeken als dagvoorzitter, presentator en interviewer en is expert op het gebied van technologie, digitalisering, E-commerce, innovatie en trends. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Krijn Schuurman is een veelgevraagd deskundige op het gebied van digitale thema’s zoals online marketing, E-commerce, mobiel, e-health, fintech, social et cetera. In de afgelopen jaren was hij meer dan 150 keer te gast op radio en televisie onder meer bij de NPO, BNR Nieuwsradio, EenVandaag, Nieuwsuur, Editie NL en RTL Late Night.

Behalve een scherpe interviewer is Krijn inhoudelijk op de hoogte van een breed scala aan onderwerpen en alles rondom digitalisering van verschillende sectoren in het bijzonder. Vanwege zijn media en interviewervaring is hij uitstekend in staat om sprekers te bevragen, panels te leiden en de interactie aan te gaan met de zaal. Krijn heeft veel gevoel voor sfeer, stelt sprekers op hun gemak en gaat graag het gesprek aan. Met zijn gevoel voor humor is hij ook zeer goed inzetbaar voor wat lichtere events zoals awardshows en prijsuitreikingen. Krijn combineert podium en mediawerk met een (interim) rol als adviseur op het gebied van innovatie en digitale transformatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. In de afgelopen vijftien jaar deed hij projecten in onder meer de zorg, goede doelen en de FMCG sector.

Boek Krijn Schuurman bij het Sprekershuys!

Krijn Schuurman is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator. Hij spreekt over onderwerpen zoals Business & management, Communicatie & media, Mens en maatschappij, ondernemerschap, trendwatchers, Innovatie & trends en Technologie & innovatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Thijs Launspach boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Technologie, E-commerce, Marketing, Digitalisering

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

€2000

Sessies

Dagvoorzitterschap Krijn Schuurman

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste in de sprekers naar boven haalt én de interactie met de zaal aangaat. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Krijn combineert dagvoorzitterschappen met de presentatie van (live) webinars en podcasts over onder meer digitale transformatie, E-commerce en de gezondheidszorg. Ook heeft hij een serie van 20 interviews gemaakt voor het online kanaal 7 Ditches.tv waarin hij in gesprek gaat met ondernemende en vernieuwende mensen uit de zakenwereld, de media, de zorg, onderwijs en wetenschap. Als dagvoorzitter zorgt hij ervoor dat de dag goed en soepel verloopt.

“De kunst van het spreken is begrepen te worden” – Confucius

Emerce eDay 2018: Interview Krijn Schuurman (over e-health, data)

Krijn Schuurman in gesprek met Tie Tjee over PGO's

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.