Vakgebied

Technologie
Digitale Disruptie
Marketing
Innovatie
Ecommerce
Digitalisering

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.000

Biografie

Biografie

Krijn Schuurman is te boeken als dagvoorzitter, presentator en interviewer en is expert op het gebied van technologie, digitalisering, E-commerce, innovatie en trends. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Krijn Schuurman is een veelgevraagd deskundige op het gebied van digitale thema’s zoals online marketing, E-commerce, mobiel, e-health, fintech, social et cetera. In de afgelopen jaren was hij meer dan 150 keer te gast op radio en televisie onder meer bij de NPO, BNR Nieuwsradio, EenVandaag, Nieuwsuur, Editie NL en RTL Late Night.

Behalve een scherpe interviewer is Krijn inhoudelijk op de hoogte van een breed scala aan onderwerpen en alles rondom digitalisering van verschillende sectoren in het bijzonder. Vanwege zijn media en interviewervaring is hij uitstekend in staat om sprekers te bevragen, panels te leiden en de interactie aan te gaan met de zaal. Krijn heeft veel gevoel voor sfeer, stelt sprekers op hun gemak en gaat graag het gesprek aan. Met zijn gevoel voor humor is hij ook zeer goed inzetbaar voor wat lichtere events zoals awardshows en prijsuitreikingen. Krijn combineert podium en mediawerk met een (interim) rol als adviseur op het gebied van innovatie en digitale transformatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. In de afgelopen vijftien jaar deed hij projecten in onder meer de zorg, goede doelen en de FMCG sector.

Lees meer
“De kunst van het spreken is begrepen te worden” – Confucius
Krijn Schuurman Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer