1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & columnist

Saber Benjah

Huysgenoot Saber Benjah is ondernemer, columnist, dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider. Hij gelooft in de kracht van verhalen vertellen. Dit is dan ook een aangeboren talent bij hem. Hij is erg betrokken bij het bedenken hoe een event zo inspirerend, interactief en innovatief mogelijk kan zijn. Ook schroomt hij niet om het debat op scherp te zetten als debatleider. Saber Benjah is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, onderwijs en ondernemerschap. Saber is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Saber Benjah

Over Saber Benjah

Saber Benjah is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, gespreksleider en debatleider bij het Sprekershuys. Hij behandelt onderwerpen als leiderschap, ondernemerschap, diversiteit, klantgerichtheid, teambuilding, onderwijs en business & management. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Storyteller

Saber gelooft in de kracht van verhalen vertellen. Er is tegenwoordig veel onbegrip in de samenleving. Verhalen kunnen daarbij het verschil maken. Doordat hij in verschillende werelden is opgegroeid, ziet hij het als zijn taak een brug te slaan tussen die werelden. Een begripvolle wereld begint bij het delen van persoonlijke verhalen.


Zelf is Saber een storyteller pur sang. Op school spendeerde hij zijn vrije tijd aan debatteren, presenteren en theater. Dat was niet geheel vanzelfsprekend. Op jonge leeftijd ging hij namelijk de strijd aan met zijn spraakgebrek. Toch is het goed gekomen, want zo heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken.


Dagvoorzitter

Tegenwoordig is hij een veelgevraagd dagvoorzitter op congressen en evenementen. Ook helpt hij met zijn bedrijf ondernemers, politici, bestuurders en CEO’s om hun eigen verhaal te vertellen.


Studie

Saber heeft op zeer jonge leeftijd zijn middelbare school periode afgerond in het zuiden van Afrika op een internationale school in Swaziland. Naast een bedrijfskundige studie te hebben gevolgd aan Nyenrode Business Universiteit, studeert hij momenteel communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.


Debatleider en gespreksleider

Wie heeft er nou gelijk? Debatten zijn spannend, leuk en leerzaam. Om een debat in balans te houden is een debatleider essentieel. Saber schroomt dan ook niet om het debat op scherp te zetten.


Dagvoorzitter en presentator

Als geen ander kan Saber als een gids het publiek meenemen op reis. Hij is dan ook betrokken bij het bedenken hoe een event zo inspirerend, interactief en innovatief mogelijk kan zijn.


Interviewer​

Waarom doen mensen hetgeen dat zij doen? Als interviewer is Saber door middel van zijn simpele & scherpe vragen opzoek naar de drijfveren van de ander.


Trainer en adviseur

Wat is jouw verhaal en hoe kan je dat delen met de wereld op een manier die bij jou past? Saber denkt graag mee om dat verhaal scherp te krijgen en je de handvaten te geven om dat verhaal te kunnen delen.


Boek Saber Benjah bij het Sprekershuys!

Saber Benjah is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, onderwijs en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Saber Benjah boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Dagvoorzitter Saber Benjah

Als geen ander kan Saber Benjah als een gids het publiek meenemen op reis. Saber is dan ook betrokken bij het bedenken hoe een event zo inspirerend, interactief en innovatief mogelijk kan zijn.

Masterclass The 7 Secrets of Successful Storytelling

Als we aan storytelling denken, dan denken we al snel aan sprookjes, films en boeken. Verhalen lijken groot en ver weg. Maar de realiteit is geheel anders dan we misschien denken. Verhalen zijn overal om ons heen en hebben een belangrijke invloed op ons dagelijks leven. Iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen. Wat voor jezelf doodnormaal lijkt, is voor een ander bijzonder. Toch blijft het lastig. Verhalen vertellen is een heus vak apart. Daarom neemt Sander Benjah je mee in de wereld van verhalen vertellen.

Wat kan je leren van deze masterclass?

 • De oorsprong van storytelling.
 • Het belang van verhalen vertellen.
 • Wat is storytelling? - De zondes van storytelling.
 • Waar bestaat een overtuigend verhaal uit?
 • Hoe vertel ik een verhaal met overtuiging?
...
Ik heb genoten van Saber Benjah als avondvoorzitter bij een belangrijk event bij Aegon. Met zijn intelligentie, humor en ondernemende geest kreeg hij het publiek mee en werd het een indrukwekkende avond.
Maarten Edixhoven CEO Aegon Nederland
...
Saber Benjah is een energieke frisse jongeman met een verbindend karakter. Hij weet goed de kern te verwoorden en de juiste vragen te stellen. Als dagvoorzitter van ons event op het hoofdkantoor van de Rabobank hebben wij hem ervaren als zeer kundig, charmant en welbespraakt. Kortom ik zou Saber bij iedereen aanbevelen.
T. Tetelepta - Chairman Kleurrijk Rabobank
...
Als oud-leerling van United World College ken ik Saber al enige tijd. We wilden hem graag het podium geven om onze prestigieuze UWC Art for Impact veilingavond in de Hermitage Amsterdam te modereren, en hij heeft de verwachtingen overtroffen. Saber bereidt zich tot in de puntjes voor, heeft een natuurlijke interesse in de ander en kan feilloos de 'flow' van de zaal en het programma aanvoelen. Mensen voelen zich op hun gemak bij hem, in interviews geeft hij de ander ruimte om tot bloei te komen en handelt snel op gebeurtenissen. Scherp van inzicht om zo ook een leuke twist te geven. Bovenal was ik heel blij dat Saber niet alleen als professional op het podium stond, maar ook als persoon ons deelgenoot maakte van zijn eigen levensreis. Die is inspirerend en geeft het publiek een persoonlijke connectie met de presentator. Warm aanbevolen!
Marije Adriaansens Directeur - Stichting United World College Nederland
...
Door Saber’s unieke communicatiestijl is hij in staat zowel te verbinden als de kritische vragen te stellen die nodig zijn voor verdieping. Altijd fijn om met samen te werken met Saber!
AGORA Network
...
De samenwerking met Saber heb ik zowel prettig als professioneel ervaren. Saber denkt integraal mee over het gehele programma en ziet zijn rol als dagvoorzitter als één van de cruciale elementen. Zo treft hij de juiste voorbereiding en durft hij ons uit te dagen om verder te denken. Wat weer inspirerend voor het projectteam is en tot nieuwe inzichten leidt. De kracht van Saber is dat hij verschillende doelgroepen weet aan te spreken en die met elkaar weet te verbinden.
K. Moussaoui Schiphol Royal Group

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.