Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen
Strategie
Maatschappij
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & inspiratie
Communicatie & Media
Bestuur, Beleid & Politiek
Diversiteit & Inclusie,

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Business & Management
Kunst & cultuur
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Teambuilding
Innovatie & Trends
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Verkiezingen
Economie & Financien
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
HRM

In te huren als

Kracht van deze spreker

Moderator
interviewer
storyteller

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Saber Benjah is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, gespreksleider en debatleider bij het Sprekershuys. Hij behandelt onderwerpen als leiderschap, ondernemerschap, diversiteit, klantgerichtheid, teambuilding, onderwijs en business & management. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Saber Benjah

Saber gelooft in de kracht van verhalen vertellen. Er is tegenwoordig veel onbegrip in de samenleving. Verhalen kunnen daarbij het verschil maken. Doordat hij in verschillende werelden is opgegroeid, ziet hij het als zijn taak een brug te slaan tussen die werelden. Een begripvolle wereld begint bij het delen van persoonlijke verhalen.


Storyteller

Zelf is Saber een storyteller pur sang. Op school spendeerde hij zijn vrije tijd aan debatteren, presenteren en theater. Dat was niet geheel vanzelfsprekend. Op jonge leeftijd ging hij namelijk de strijd aan met zijn spraakgebrek. Toch is het goed gekomen, want zo heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken.


Dagvoorzitter

Tegenwoordig is hij een veelgevraagd dagvoorzitter op congressen en evenementen. Ook helpt hij met zijn bedrijf ondernemers, politici, bestuurders en CEO’s om hun eigen verhaal te vertellen.


Studie

Saber heeft op zeer jonge leeftijd zijn middelbare school periode afgerond in het zuiden van Afrika op een internationale school in Swaziland. Naast een bedrijfskundige studie te hebben gevolgd aan Nyenrode Business Universiteit, studeert hij momenteel communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.


Debatleider & Gespreksleider

Wie heeft er nou gelijk? Debatten zijn spannend, leuk en leerzaam. Om een debat in balans te houden is een debatleider essentieel. Saber schroomt dan ook niet om het debat op scherp te zetten.


Dagvoorzitter & Presentator

Als geen ander kan Saber als een gids het publiek meenemen op reis. Hij is dan ook betrokken bij het bedenken hoe een event zo inspirerend, interactief en innovatief mogelijk kan zijn.


Interviewer​

Waarom doen mensen hetgeen dat zij doen? Als interviewer is Saber door middel van zijn simpele & scherpe vragen opzoek naar de drijfveren van de ander.


Trainer & Adviseur

Wat is jouw verhaal en hoe kan je dat delen met de wereld op een manier die bij jou past? Saber denkt graag mee om dat verhaal scherp te krijgen en je de handvaten te geven om dat verhaal te kunnen delen.


Awards:

Huysgenoot Saber Benjah heeft onderstaande awards gewonnen:

  • Winnaar FunX Media Business Award
  • Winnaar CEO for One Month Adecco Group Netherlands


Boek Saber Benjah bij het Sprekershuys!

Saber Benjah is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, onderwijs en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Saber Benjah boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Dagvoorzitter Saber Benjah boeken bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer