Aanstormende talenten van 2022

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Vier sprekers glimlachend

Dit zijn de aanstormende talenten van 2022. Bekijk hun sprekersprofiel bij het Sprekershuys!

Aanstormende talenten van 2022

Een nieuw jaar met nieuw aanstormend talent! Deze sprekers zullen volgens ons veel geboekt gaan worden het komende jaar. Wij stellen ze graag aan jullie voor.

Simon van Teutem
Simon van Teutem
is spreker, podcastmaker en student aan de Universiteit van Oxford. Zijn podcast genaamd de Keuzecast stond nummer 1 in de Trending-lijst van Spotify. Debatteren, spreken in het openbaar en ondernemen zijn zaken waar Simon veel passie voor heeft.

Sophie Kuijpers
Sophie Kuijpers is advocaat en daarnaast ook spreker en dagvoorzitter. Duurzaamheid binnen het recht is voor haar heel belangrijk. Hier focust ze zich al op sinds haar studie. Hetzelfde geldt voor verjonging binnen de bestuurskamers. Sophie is iemand met een sterke mening en veel overtuigingskracht.

Paul van Riessen
Paul van Riessen is hoofdredacteur van het welbekende blad 'Quote'. Als er iemand is die de taal van de succesvolste ondernemers van het land spreekt, is hij het wel. Zelf heeft hij dan ook veel ervaring op het gebied van ondernemen. Dit doeltreffende wapen blijft een belangrijk element in zijn werk, namelijk ironie.

Houda Loukili
Houda Loukili is naast Nederlands kampioen kickboksen ook iemand die veel met jongeren werkt. Zij weet als geen ander hoe je omgaat met tegenslagen en deze kennis wil zij dan ook overdragen. Hoe haal je nou het beste uit jezelf? Daar kan zij bij helpen. Houda is namelijk niet die bij de pakken neer gaat zitten. Met haar kun je rekenen op een motiverende en inspirerende sessie.

Anne-Greet Haars
Nieuwsgierigheid zit in het bloed bij Anne-Greet Haars. Ze toont veel interesse in zowel de actualiteit als de academische achtergrond. Dit maakt haar dan ook veelzijdig als dagvoorzitter en presentator. Ze is dan ook in vele thema's thuis. Sport, media, leiderschap, noem het maar op. Met haar weet je dat je bijeenkomst een succes wordt, omdat ze zowel voor als achter de schermen ervaring heeft in de mediawereld.

Boyan Ephraim
Boyan Ephraim is iemand die altijd ergens resultaat uit wil halen. Zowel bij presentaties, interviews en debatten. Ergens te lang omheen draaien is niets voor hem. Hij wil zo snel mogelijk naar de kern van de zaak. Het is dan ook geen verassing dat zijn passie binnen de journalistiek ligt. Deze passie ontwikkelde hij al op de middelbare school en vervolgens groeide dit uit tot een carrière binnen dit vak bij RTL.

Jelle Maasbach
Jelle Maasbach kun je herkennen als financieel journalist en presentator van het radioprogramma De AEX Factor. Zijn liefde voor het vak journalistiek is te zien in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zijn doel is elke keer om de kijker of luisteraar te vertellen hoe het zit. Voor hem is niets te moeilijk. Want zelfs de moeilijkste materie, kan hij makkelijk maken. Ook hij is iemand die graag tot de kern komt van een verhaal.

Gina Doekhie
Voor een spreker op het gebied van cybercriminaliteit ben je bij Gina Doekhie aan het juiste adres. Haar doel is om de online wereld veiliger te maken. In haar sessies maakt ze je bewust van de gevaren die op de loer liggen in de online wereld. Ook heeft ze geen moeite met spreken voor een groot publiek. Ze heeft hier inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring in opgebouwd!

Koos Tervooren
Wie bekend is met een van de meest succesvolle podcastbedrijven van Nederland kent Koos Tervooren wel. Hij is namelijk co-founder van Microphone Media Podcast Agency. De podcasts voor Bol.com, Nationale Nederlanden en Adyen worden door hen gemaakt. Het is daarom geen verrassing dat hij veel kan vertellen over hoe je een podcast kan inzetten als bedrijf. En daarbij leert hij je ook van alles over tone of voice.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar een van deze huysgenoten? Of wil je een van onze andere sprekers inhuren? Of een van onze dagvoorzitters boeken voor jouw event? Wij helpen je graag verder!