1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentator

Jelle Maasbach

Jelle Maasbach is financieel journalist en presentator van het radioprogramma De AEX Factor. Hij werkte jarenlang als verslaggever bij RTL Z en was beurscommentator in de ochtendshow van BNR. Als beurscommentator bracht hij het nieuws achter de kwartaalcijfers en interviewde de CEO’s van grote beursbedrijven zoals Philips, Randstad en Unilever. Moeilijke materie kan hij makkelijk maken met als doel om onderwerpen zoals innovatie, leiderschap en beleggen toegankelijk te maken voor een breder publiek. Jelle is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Jelle Maasbach

Over Jelle Maasbach

Jelle Maasbach weet je als dagvoorzitter enthousiast te maken over de toekomst van ondernemen, trends binnen digitale innovatie en kunst en cultuur. Zijn missie? Verschillende onderwerpen bespreekbaar maken. Dit doet hij op het podium door kritische vragen te stellen en zowel de gasten als het publiek de ruimte te geven om hun unieke visies te delen.


Achtergrond

Jelle Maasbach is ooit begonnen aan een studie makelaardij, maar uiteindelijk koos hij toch voor de journalistiek. Als tiener liep hij stage bij RTL Z en is sindsdien verliefd op het vak. Door de jaren heen mocht hij werken als redacteur, verslaggever, presentator en formatontwikkelaar. Verder heeft hij gewerkt voor BNR Nieuwsradio en RTL Z. Nu is hij zelfstandig ondernemer en werkzaam voor radio- en televisieprogramma’s en podcastbedrijven.


Dagvoorzitter

Jelle is een energieke dagvoorzitter. Hij is open, stelt scherpe vragen en zorgt altijd voor een fijne sfeer. Als dagvoorzitter weet hij zijn passie voor onderwerpen zoals innovatie, strategie en ondernemen om te zetten in inhoudelijke gesprekken. Hij geeft het publiek stof tot nadenken en de handvaten om de toekomst van de economie en onze maatschappij bespreekbaar te maken.


Boek Jelle Maasbach bij het Sprekershuys!

Jelle Maasbach is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider en is expert op het gebied van leiderschap, ondernemen, strategie, kunst & cultuur, beleggen en innovatie & trends. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jelle Maasbach boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Kunst & Cultuur, Humor, Strategie, Beleggen, Innovatie & Trends, Ondernemen, Technologie en ICT

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2950

Sessies

Jelle Maasbach als dagvoorzitter

Jelle Maasbach is een energieke dagvoorzitter. Hij zorgt voor een fijne sfeer, maar stelt wel de scherpe vragen. Zijn aanstekelijke enthousiasme gecombineerd met inhoudelijke kennis, zorgt ervoor dat het gesprek niet te zwaar wordt, maar komt wel tot de kern. Door zijn openheid betrekt hij iedereen tot het gesprek en stimuleert hij interactie onderling. Jelle is leergierig en weet ieder onderwerp zich eigen te maken. Jelle beschikt daarnaast over een ruime economische kennis, doordat hij werkt als financieel journalist en presentator voor het radioprogramma De AEX Factor. Hij werkte jarenlang als verslaggever bij RTL Z en was beurscommentator in de ochtendshow van BNR. Als beurscommentator bracht hij het nieuws achter de kwartaalcijfers en interviewde de CEO's van grote beursbedrijven zoals Philips, Randstad en Unilever. Zijn doel is om moeilijke materie makkelijk te maken en de kijker of luisteraar uit te nodigen om mee te praten. Jelle is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider bij het Sprekershuys.

Jelle Maasbach als panellid

Jelle Maasbach schuift geregeld als panellid aan, om zijn kennis op het gebied van de economie of de beurs te delen. Hij probeert daarbij ingewikkelde materie toegankelijk te maken voor een breder publiek, zoals hij dat ook voor radio en tv doet.

VastgoedZaken - Afl.1: Stijgende hypotheekrentes - Joshua Camera & Jelle Maasbach

VastgoedZaken - Introductie - Joshua Camera & Jelle Maasbach

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.