Vakgebied

Wetenschap
Maatschappij
Kunst & Cultuur
Persoonlijke ontwikkeling
Bestuur, Beleid en Politiek
Communicatie & Media
Prinsjesdag

Thema's

Mens & Maatschappij
Wetenschap
Communicatie & Media
Duurzaamheid & Klimaat
Cabaret & Entertainment
Kunst & cultuur
Bestuur, Beleid & Politiek
Verkiezingen
Innovatie & Trends
Prinsjesdag

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Boyan Ephraim is geboren in Leiden, opgegroeid in Bergschenhoek bij Rotterdam en nu woonachtig in Rotterdam. De Rotterdamse mentaliteit heeft hij zichzelf inmiddels eigen gemaakt en hij voelt zich ontzettend thuis in het Rotterdam waar hij nu al een aantal jaar woont.


Journalistiek

Zijn journalistieke carrière begon hij op de middelbare school als vrijwilliger bij een lokale omroep. Snel daarna startte hij als freelance verslaggever voor een lokale krant. Tijdens zijn studie journalistiek kwam hij bij RTV Rijnmond en Omroep West terecht waar hij als freelance verslaggever en nieuwslezer ging werken voor televisie. Inmiddels werkt hij op al deze plekken niet meer. Hij is nu werkzaam bij RTL Nieuws, Qmusic en Omroep Gelderland als nieuwslezer.


In het dagelijks leven en in zijn werk als journalist verdiept hij zich met name in binnenlandse politiek. In die richting is hij afgestudeerd aan de School voor Journalistiek. Dossiers die bij RTL binnen dit thema vallen, neemt hij op zich. Ook houdt hij zich veel bezig met luchtvaart, geschiedenis en stadsontwikkeling.


Iemand omschreef hem ooit als: "Charmant, maar ondertussen..." Dat is wel een manier van gesprekken voeren waar hij zich erg in kan vinden.


Boek Boyan Ephraim bij het Sprekershuys!

Boyan Ephraim is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider en geeft lezingen onder de onderwerpen Mens & Maatschappij, Wetenschap, Communicatie & Media, Duurzaamheid & Klimaat, Cabaret & Entertainment, Kunst & Cultuur, Bestuur, Beleid & Politiek, Innovatie & Trends, de Amerikaanse Verkiezingen en Prinsjesdag. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de mogelijkheden.


Dagvoorzitter Boyan Ephraim boeken voor jouw evenement? Neem contact op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer