1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentator

Boyan Ephraim

Boyan Ephraim staat bekend als een journalist die graag op het scherpst van de snede interviewt en discussieert. Het doel bij presentaties, debatten en interviews is voor hem altijd om er iets uit te halen. Hij wil snel naar de kern van de zaak. Iemand doorgronden en de verhalen van mensen zo concreet mogelijk naar voren brengen is waar hij zich in interesseert. Boyan heeft inmiddels zijn carrière vervolgd bij o.a. RTL Nieuws. Boyan Ephraim is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Boyan Ephraim

Over Boyan Ephraim

Boyan Ephraim is geboren in Leiden, opgegroeid in Bergschenhoek bij Rotterdam en nu woonachtig in Rotterdam. De Rotterdamse mentaliteit heeft hij zichzelf inmiddels eigen gemaakt en hij voelt zich ontzettend thuis in het Rotterdam waar hij nu al een aantal jaar woont.


Journalistiek

Zijn journalistieke carrière begon hij op de middelbare school als vrijwilliger bij een lokale omroep. Snel daarna startte hij als freelance verslaggever voor een lokale krant. Tijdens zijn studie journalistiek kwam hij bij RTV Rijnmond en Omroep West terecht waar hij als freelance verslaggever en nieuwslezer ging werken voor televisie. Inmiddels werkt hij op al deze plekken niet meer. Hij is nu werkzaam bij RTL Nieuws, Qmusic en Omroep Gelderland als nieuwslezer.


In het dagelijks leven en in zijn werk als journalist verdiept hij zich met name in binnenlandse politiek. In die richting is hij afgestudeerd aan de School voor Journalistiek. Dossiers die bij RTL binnen dit thema vallen, neemt hij op zich. Ook houdt hij zich veel bezig met luchtvaart, geschiedenis en stadsontwikkeling. Iemand omschreef hem ooit als: "Charmant, maar ondertussen..." Dat is wel een manier van gesprekken voeren waar hij zich erg in kan vinden.


Boek Boyan Ephraim bij het Sprekershuys!

Boyan Ephraim is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider en heeft een brede kennis van zaken over onderwerpen als Mens & Maatschappij, Wetenschap, Communicatie & Media, Duurzaamheid & Klimaat, Entertainment, Kunst & Cultuur, Bestuur, Beleid & Politiek, Innovatie & Trends, de Amerikaanse Verkiezingen en Prinsjesdag. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de mogelijkheden.


Dagvoorzitter Boyan Ephraim boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Wetenschap, Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Cultuur, Prinsjesdag, Maatschappij

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Boyan Emphraim Dagvoorzitterschap

Boyan Ephraim staat bekend als een journalist die graag op het scherpst van de snede interviewt en discussieert. Het doel bij presentaties, debatten en interviews is voor hem altijd om er iets uit te halen. Hij wil snel naar de kern van de zaak. Iemand doorgronden en de verhalen van mensen zo concreet mogelijk naar voren brengen is waar hij zich in interesseert. Boyan heeft inmiddels zijn carrière vervolgd bij o.a. RTL Nieuws. Iemand omschreef hem ooit als: "Charmant, maar ondertussen..." Dat is wel een manier van gesprekken voeren waar hij zich erg in kan vinden.

Leader start ineens weer - Blooper RTL Nieuws

GLD Nieuws 30 juli 2019 - Dinsdag 30 juli

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.