1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & podcastexpert

Koos Tervooren

Koos Tervooren is co-founder van een van de meest succesvolle podcastbedrijven van Nederland: Microphone Media Podcast Agency. Zij produceren het succesvolle Content Wars en De Keuzekast. Met De Oversteek, over ondernemen in Amerika, won hij in 2019 de Dutch Podcast Award. Koos heeft een achtergrond in de radiojournalistiek en was presentator van het ochtendprogramma bij BNR Nieuwsradio. Hij kan veel vertellen over hoe je als bedrijf podcasts kan inzetten, maar ook over startups, storytelling en marketing. Koos is expert op het gebied van storytelling, marketing en innovatie & trends. Koos Tervooren is te boeken als spreker en interviewer bij het Sprekershuys.

...Koos Tervooren

Thema's

Business & Management, Leiderschap & Strategie, Communicatie & Media, Young Talents, Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling, Technologie & Innovatie

Vakgebied

Marketing, Podcasts, Storytelling, Innovatie & Trends, Ondernemen, Technologie en ICT

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tarief

Over Koos Tervooren

Koos Tervooren groeide op in een klein dorpje aan de rand van Friesland en studeerde Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij deed daarna een master Journalistiek en ging al snel voor BNR Nieuwsradio werken. Eerst als verslaggever, daarna als presentator. Samen met Bas van Werven presenteerde hij dagelijks De Ochtendspits van 6 to 10 's ochtends. In de middag werkte Koos ondertussen samen met collega Frank Kromer aan podcastbureau Microphone Media. Begin 2019 namen ze afscheid van BNR om zich volledig op hun bedrijf te storten. Inmiddels staat er een succesvol podcastbureau, dat podcasts maakt voor bedrijven als bol.com, Nationale Nederland en Adyen. Ook maakt Koos zelf podcasts. Met De Oversteek, over ondernemen in Amerika, won hij in 2019 de Dutch Podcast Award. Koos maakte ook Later als ik groot ben en is producent van de populaire podcasts Content WarsDe Keuzecast en Hoeveel ben ik waard? In de toekomst hoopt Koos eigenaar te zijn van een voetbalclub.


Boek Koos Tervooren bij het Sprekershuys!

Koos is te boeken als spreker, interviewer en panellid bij het Sprekershuys en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals podcasts, storytelling, marketing, innovatie en trends. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Koos Tervooren boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Podcast in je contentstrategie

Iedereen is aan de podcasts tegenwoordig. Maar waarom? In een uur legt Koos je uit wat met podcast kan en wat het oplevert, hij geeft je ook in inkijkje in de luisterdata. Na de lezing weet je precies of podcast een medium is waarmee je jouw doel kunt bereiken. Koos is een storyteller pur sang, dat uurtje is zo voorbij.

Stem- en interview training

Ben je begonnen met podcasten? Maar wil je het naar een hoger niveau tillen? In de Masterclass Podcast Maken leert Koos je alles over tone of voice, interviewtechnieken, het gebruiken van je stem en storytelling.

...

Koos Tervooren over de Master Journalistiek

...

MICA Lunchbreak 22-06 | Interview Koos Tervooren

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.