Vakgebied

Marketing
Ondernemen
Creativiteit&Inspiratie
Persoonlijk ontwikkeling
Innovatie & Trends
Technologie & ICT
Communicatie & Media

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Innovatie & Trends
Spreker technologie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Koos Tervooren groeide op in een klein dorpje aan de rand van Friesland en studeerde Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij deed daarna een master Journalistiek en ging al snel voor BNR Nieuwsradio werken. Eerst als verslaggever, daarna als presentator. Samen met Bas van Werven presenteerde hij dagelijks De Ochtendspits van 6 to 10 's ochtends. In de middag werkte Koos ondertussen samen met collega Frank Kromer aan podcastbureau Microphone Media. Begin 2019 namen ze afscheid van BNR om zich volledig op hun bedrijf te storten. Inmiddels staat er een succesvol podcastbureau, dat podcasts maakt voor bedrijven als bol.com, Nationale Nederland en Adyen. Ook maakt Koos zelf podcasts. Met De Oversteek, over ondernemen in Amerika, won hij in 2019 de Dutch Podcast Award. Op dit moment maakt hij zelf twee podcasts: Smaken Verschillen en Later als ik groot ben. Ook is hij producent van de populaire podcasts De Keuzecast en Hoeveel ben ik waard? In de toekomst hoopt Koos eigenaar te zijn van een voetbalclub.

https://open.spotify.com/show/...

Boek Koos Tervooren bij het Sprekershuys!

Koos is te boeken als spreker, interviewer en panellid bij het Sprekershuys en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals business & management, leiderschap, ondernemerschap en innovatie & trends. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Koos Tervooren boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer