Vakgebied

Lef
Persoonlijk ontwikkeling
Netwerken
Personal Branding
Het nieuwe werken

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Communicatie & Media
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.250

Biografie

Biografie

Anne Hospers is een jonge ondernemer met ervaring als freelance corporate innovator bij internationale bedrijven. Anne coacht nu ondernemers op het gebied van mindset, marketing en netwerken zodat zij meer werkplezier ervaren, mooiere klanten aantrekken en een groter bereik krijgen. Gedreven door de missie dat ze anderen wil aanzetten om meer te durven en te doen!

Anne verhuisde op zevenjarige leeftijd met haar ouders en zusje naar het adembenemende Nieuw-Zeeland. Tien jaar later, de dag na haar achttiende verjaardag, stapte ze in het vliegtuig met een ticket voor een enkeltje Parijs. Hier werkte ze als au-pair voor een Frans gezin terwijl ze de weidse wereld ontdekte met camera in hand.

Door die immigratie op jonge leeftijd en haar hang naar jonge vrouwelijke rolmodellen is Anne zich steeds meer gaan verdiepen in het idee van werkgeluk en job craften. En daar heeft zij inmiddels haar werk van gemaakt. Andere inspireren om hun eigen pad uit te stippelen.

Recent lanceerde zij haar eigen podcast Camp Bluff: een interview reeks waarin zij jonge vrouwelijke ondernemers het hemd van het lijf vraagt. Met het doel om inzicht te geven in het vaak oppervlakkige beeld van succes op social media. In de show worden de struggles van gasten ook bespreekbaar gemaakt om taboes te doorbreken en om anderen te laten zien dat een succesvol carrière (op jonge leeftijd) geen smooth sailing is maar vaak een rocky road. Met een generatie die opgegroeid is met instant gratification, vind Anne het heel belangrijk om een reëler beeld te schetsen van het leven van een ander, zodat we zelf ook minder snel opgeven als het ons ‘minder makkelijk’ afgaat.

Tenslotte is Anne een enthousiaste spreker en presentatrice op evenementen en congressen met pit rondom inhoudelijke thema's als carrière, millennials en ondernemerschap.

Lees meer
If You Always Do What You’ve Always Done, You Always Get What You’ve Always Gotten
Thumbnail Anne Hospers
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer