1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & coach

Anne Hospers

Anne Hospers coacht ondernemers op het gebied van mindset, marketing en netwerken zodat zij meer werkplezier ervaren, mooiere klanten aantrekken en een groter bereik verkrijgen. Voor haar werk inspireert Anne anderen om hun eigen weg uit te stippelen. Zelf is ze namelijk op haar 18e geëmigreerd naar Parijs om daar te werken als au pair. Op evenementen spreekt zij over thema’s als carrière, millennials en ondernemerschap. Anne is expert op het gebied van leiderschap, onderwijs, ondernemerschap en lifestyle & health. Anne is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Anne Hospers

Over Anne Hospers

Anne Hospers is een jonge ondernemer met ervaring als freelance corporate innovator bij internationale bedrijven. Anne coacht nu ondernemers op het gebied van mindset, marketing en netwerken zodat zij meer werkplezier ervaren, mooiere klanten aantrekken en een groter bereik krijgen. Gedreven door de missie dat ze anderen wil aanzetten om meer te durven en te doen!


Parijs

Anne verhuisde op zevenjarige leeftijd met haar ouders en zusje naar het adembenemende Nieuw-Zeeland. Tien jaar later, de dag na haar achttiende verjaardag, stapte ze in het vliegtuig met een ticket voor een enkeltje Parijs. Hier werkte ze als au-pair voor een Frans gezin terwijl ze de weidse wereld ontdekte met camera in hand.


Rolmodel

Door die immigratie op jonge leeftijd en haar hang naar jonge vrouwelijke rolmodellen is Anne zich steeds meer gaan verdiepen in het idee van werkgeluk en job craften. En daar heeft zij inmiddels haar werk van gemaakt. Andere inspireren om hun eigen pad uit te stippelen.


Podcast

Ook had zij haar eigen podcast Camp Bluff: een interview reeks waarin zij jonge vrouwelijke ondernemers het hemd van het lijf vraagt. Met het doel om inzicht te geven in het vaak oppervlakkige beeld van succes op social media. In de show worden de struggles van gasten ook bespreekbaar gemaakt om taboes te doorbreken en om anderen te laten zien dat een succesvolle carrière (op jonge leeftijd) geen smooth sailing is maar vaak een rocky road. Met een generatie die opgegroeid is met instant gratification, vind Anne het heel belangrijk om een reëler beeld te schetsen van het leven van een ander, zodat we zelf ook minder snel opgeven als het ons ‘minder makkelijk’ afgaat.


Tenslotte is Anne een enthousiaste spreker en presentatrice op evenementen en congressen met pit rondom inhoudelijke thema's als carrière, millennials en ondernemerschap.

Boek Anne Hospers bij het Sprekershuys!

Anne Hospers is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, onderwijs, ondernemerschap en lifestyle & health. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Anne Hospers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lef, Het nieuwe werken, Netwerken, Personal branding

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Anne Hospers 100 Days of Courage - Hoe zet je dromen om in daden?

Anne neemt jou mee in haar ‘100 Days of Courage’ project, die ze startte enkele dagen na haar ontslag van haar eerste serieuze baan. Zonder dat ze het wist kreeg hierdoor haar toekomst binnen 14 dagen al een andere wending.

In deze interactieve lezing hoor je hoe dat project haar afging, krijg je handvatten en inspiratie over hoe je beperkende gedachten overwint en hoe je grote dromen omzet in de eerste concrete stappen!

“If you wait until you’re ready, you’ll be waiting for the rest of your life!”

Dus Anne zet je aan het werk vanuit haar enthousiasme en ervaring om in het diepe te springen en de juiste mensen om je heen te verzamelen om resultaat te boeken. Klaar om uitgedaagd te worden en om met frisse energie en inzichten thuis te komen?

If You Always Do What You’ve Always Done, You Always Get What You’ve Always Gotten

Camp Bluff | Intro Video

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.