1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Arno Folkerts

Arno Folkerts gaat op zijn humorvolle, karakteristiek inspirerende, energieke manier in op de thema’s waar hij gespecialiseerd in is. Hij heeft deels een internationale carrière gehad. Hierna is hij directeur geworden bij een vooraanstaande Automotive dealerholding. Voor de overstap naar een Automotive dealerholding was dit bedrijf een ’old school' automobielbedrijf. Dit heeft de leiding van Arno mogelijk gemaakt. Hij is expert op het gebied van leiderschap, sales & klantgerichtheid, verandermanagement, webinar en persoonlijke ontwikkelingen. Arno Folkerts is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Arno Folkerts

Over Arno Folkerts

Na een internationale carrière werd Arno Folkerts algemeen directeur bij een vooraanstaande Automotive dealerholding. Hij leidde het bedrijf in een sterk veranderende tijd van een “old school” automobielbedrijf naar een toonaangevende moderne autogroep. En het had zo anders kunnen lopen. Immers, vanuit een te sterke groei belandde het bedrijf in 2016 in een enorme crisis.

Doelen werden niet meer behaald, een dramatische klanttevredenheid, een grootscheepse fraude en een groot negatief resultaat. Met zijn moderne, duidelijke aanpak leidde hij het bedrijf terug naar de absolute top van het land in de Automotive branche. In 2019 werd hij daarmee onder andere verkozen tot ‘Audi Dealer van het Jaar’.


Boek Arno Folkerts bij het Sprekershuys!

Arno is te boeken als spreker en geeft onder andere lezingen over de onderwerpen aracht van herhaling, anders kijken, Kwetsbaarheid en Leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Arno Folkerts boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Kwetsbaarheid, Authenticiteit, Anders kijken, Leiderschap, Cultuur

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Live webinar Arno en Paul

Live op het podium wordt deze keuze meer en meer gemaakt als opening en sluiting van het event. Zo wordt het event energiek gestart met de keynote van Arno Folkerts, worden eventuele hakken uit het zand gehaald met een lach en eye-openers voor het event. Paul Smit sluit de dag af, waarbij de keynotes “aan elkaar worden verbonden” zijn, maar waarbij op een zelfde manier verschillend naar de thema’s wordt gekeken. Zo combineren de verandering in structuur en cultuur volledig vanuit het actuele brein en gaan de aanwezigen met een lach de zaal weer uit.

Online is dit nu ook mogelijk via ZOOM, waarbij aan het eind van het event Arno en Paul (of 1 van hen) nog live vragen gesteld kunnen worden.

Facts:

 • Live via ZOOM
 • Online teaser inclusief
 • Duur afhankelijk van uw thema’s. Ons advies maximaal 30 minuten per presentatie + evt 20 minuten Q&A
 • Onbeperkt aantal mensen kunnen meekijken
Lezing Arno Folkerts

Als spreker gaat Arno op zijn humorvolle, karakteristiek inspirerende energieke manier in op thema’s als verandering, beïnvloeding, samenwerking en de (on)mogelijkheden en kansen van het menselijk brein. Hiermee opent hij de ogen van het publiek voor een betere samenwerking, cultuurverbetering en innovatie.

Hij laat tevens zien dat leiderschap een gevolg is van (authentiek) gedrag en hoe eigenaarschap ontstaat. Omdat verandering nu eenmaal krachtiger ingezet wordt uit passie, zitten zijn presentaties vol humor, nadenkertjes, zelfspot en verassingen. Hij gebruikt veel visuele middelen als voorbeeld en maakt gemakkelijk contact met het publiek.

Live webinar Arno Folkerts

Via Zoom speelt Arno Folkerts de keynote “De Verandering” .U ziet de presentatie groot in uw scherm, waarbij Arno l klein in beeld live de keynote speelt. Thema’s koppelt Arno Folkerts hierbij uiteraard aan uw event waarbij het goed te weten is dat de Keynote “De Verandering” laat zien hoe we de cultuur als middel kunnen gebruiken in een veranderende structuur. (zie www.folkertsensmit.nl). Tijdens de keynote is het mogelijk om vragen van kijkers via Zoom op te halen en te behandelen.

Facts:

 • Live via ZOOM
 • Online teaser inclusief
 • Duur afhankelijk van uw thema’s. Ons advies maximaal 40 minuten presentatie + evt 20 minuten Q&A
 • Onbeperkt aantal mensen kunnen meekijken
Webinar Paul Smit & Arno Folkerts "Anders Kijken naar De Verandering” (incl teaser)

De webinar is opgenomen in “Lubach op Zondag” stijl. Snel, verrassend en op maat voor iedere organisatie. Maximale duur ongeveer 30-40 minuten. Interessant voor iedereen in een veranderende wereld. Als energizer, eye-opener en inspiratie. Zo passen we de thema’s van iedere veranderende organisatie, benaderd vanuit het brein van het individuele brein in. Dit doen we door de keynotes van mijzelf (De Verandering) en Paul Smit (Anders Kijken) in elkaar te passen en te actualiseren. Zo krijgen we inkijk in ons brein in bijvoorbeeld “Corona tijd” opgeteld bij de veranderende structuur en cultuur in een organisatie. De thema’s uit beider Keynotes worden als compilatie aangepast aan uw event.

Thema’s die spelen bij mensen en organisaties waar we niet aan voorbij kunnen gaan. Op een leuke, snelle en veilige manier gepresenteerd. Bij iedere verandering gaan immers vaak de hakken in het zand. Humor en inzicht in de juiste combinatie veranderen dat.

Facts:

 • Vooraf opgenomen. Geen streamingsproblemen.
 • Webinar Ongeveer 30-40 minuten (het menselijk brein houdt de energie er online gemiddeld 35 minuten bij…)
 • Wordt opgestuurd via Vimeo met tijdelijk (14 dagen) wachtwoord
 • Onbeperkt aantal mensen kunnen meekijken
 • Gepersonaliseerde teaser is inclusief (ongeveer in stijl als op de site staat www.folkertsensmit.nl)
 • Optioneel live Q&A tegen meerprijs
Durf! En leer van je fouten

Masterclass Arno Folkerts bij SPEAKRS

Webinar Verandering Paul Smit en Arno Folkerts | deSpreker.nl

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.