Vakgebied

Leiderschap
Cultuur
Authenticiteit
Anders kijken
Kracht van herhaling
Kwetsbaarheid
Cultuurverbetering

Thema's

Leiderschap
Sales & Klantgerichtheid
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Na een internationale carrière werd Arno Folkerts algemeen directeur bij een vooraanstaande Automotive dealerholding. Hij leidde het bedrijf in een sterk veranderende tijd van een “old school” automobielbedrijf naar een toonaangevende moderne autogroep. En het had zo anders kunnen lopen. Immers, vanuit een te sterke groei belandde het bedrijf in 2016 in een enorme crisis.

Doelen werden niet meer behaald, een dramatische klanttevredenheid, een grootscheepse fraude en een groot negatief resultaat. Met zijn moderne, duidelijke aanpak leidde hij het bedrijf terug naar de absolute top van het land in de Automotive branche. In 2019 werd hij daarmee onder andere verkozen tot ‘Audi Dealer van het Jaar’.

Anro is te boeken als spreker en geeft onder andere lezingen over de onderwerpen aracht van herhaling, anders kijken, Kwetsbaarheid en Leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Durf! En leer van je fouten
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer