1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Dorit Roest

Als Business Coach en spreker helpt Dorit Roest ondernemers om tijd en ruimte te creëren voor hun strategie, door middel van workshops, talks en 1-op-1 trajecten. De founder van The Influencer Movement (TIM) en ScaleNL inspireert ondernemers en bedrijven vol passie om te denken zoals founders in Silicon Valley. Ze geeft interactieve en praktische talks over onder andere de Startup Mindset, Vrouwelijk Ondernemerschap, Innovatie, Strategie en Persoonlijke Ontwikkeling. Dorit Roest is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Dorit Roest

Over Dorit Roest

Dorit Roest is ondernemer, business coach, startup expert, spreker en dagvoorzitter.Dorit als spreker

Als spreker geeft ze interactieve en praktische talks over onder andere de startup mindset, vrouwelijk ondernemerschap, innovatie, strategie en persoonlijke ontwikkeling. Dorit vindt het belangrijk om innovatie, ondernemerschap en een groeiend bewustzijn te stimuleren, omdat ze gelooft dat deze de eerste tandwielen zijn in een grotere beweging richting een meer duurzame, sociale en gelukkigere wereld. In deze aflevering van de 'Hoeveel ben ik Waard' podcast van Rolien Magendans, deelt Dorit over tips over de voorbereiding, het omgaan met zenuwen én genieten wanneer je op het podium staat. 


Dus zowel voor ondernemers, professionals en creatives, in profit en non-profit, online en offline; voor iedereen is de vernieuwende manier van denken uit de startup wereld een startpunt om de eigen organisatie op te frissen en om te denken. Met een toolbox vol onderwerpen kan Dorit ieder publiek enthousiasmeren om te pitchen, innoveren, brainstormen, doelen te stellen, leiding geven, communiceren of te ‘pivotten’ zoals Steve, Elon & Mark!


TIM: The Influencer Movement

In 2012 ontdekte ze een gat in de markt; een marktplaats voor bloggers. Zeven jaar lang bouwde ze vervolgens aan haar eerste startup The Influencers Movement, het eerste influencer marketing platform van Nederland.


Female Founders en ScaleNL

In de mannenwereld van tech haalde Dorit haar inspiratie uit andere vrouwelijke ondernemers en startte een Female Founders community op. Zo zette ze zich in om meer vrouwen te inspireren om hun dromen na te jagen. Na een fusie in 2019 verhuisde Dorit naar San Francisco. In Silicon Valley zette ze in opdracht van de overheid ScaleNL op; een ecosysteem en accelerator voor Nederlandse startups om hen te helpen schalen naar de VS.


Business Coach

Inmiddels terug in Nederland helpt ze als Business Coach startups, zzp’ers en professionals om tijd en ruimte te creëren om met een heldere blik en vol inspiratie richting en structuur aan te brengen in hun werk en leven.

Boek Dorit Roest bij het Sprekershuys!

Dorit Roest is te boeken als spreker en dagvoorzitter. Als spreker geeft ze interactieve en praktische talks over onder andere de Startup Mindset, Vrouwelijk Ondernemerschap, Innovatie, Strategie en Persoonlijke Ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Dorit Roest inhuren voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Strategie, Innovatie & Trends, Ondernemen, Technologie en ICT

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2875

Sessies

Lezing Dorit Roest: Everyday Pitching

Als startup founder heb je altijd een pitch paraat, van de befaamde elevator pitch, tot je investeerders pitch en van een slide deck tot een ‘live’ verhaal waar tot op het detail over nagedacht is. Dorit perfectioneerde haar verhaal en won er de Quote Pitch Competition mee. In deze talk deelt ze haar tips en legt ze uit hoe je - zeker als vrouw - haar lessen kunt gebruiken in het dageliljkse leven. Wat kan ons tegenhouden om ons verhaal te doen en wat kan ons juist helpen? Na deze talk heb je altijd je woordje klaar!


Lezing Dorit Roest: Het geheim van het succes van de Startup Mindset

In deze sessie gebruikt Dorit haar eigen ervaring als founder van TIM en haar belevenissen in Silicon Valley en San Francisco om je wegwijs te maken in de wereld waar falen aangemoedigd wordt en je eerder doet dan denkt. Je leert alle elementen van een echte ‘startup mindset’ om tot nieuwe innovaties te komen en razendsnel te groeien, als bedrijf, maar ook als persoon..


Workshop Dorit Roest: Goalsetting

‘Write your purpose in pen & your path in pencil’. Zorg dat je weet waarom je een doel wilt behalen, maar behoudt flexibiliteit in hoe je er komt is het beste advies dat Dorit in de startup scene gekregen heeft. Ze leert je in deze interactieve workshop op basis van het OKR framework (Objectives & Key Results) uit Silicon Valley en design thinking brainstorm methodes aan een duidelijke stip op de horizon en een plan hoe je daar gaat komen. Perfect als kickoff van een nieuw jaar, kwartaal of project. Interactief, creatief, energiek en super easy - zelfs voor de meest complexe vraagstukken.

if nothing is certain, anything is possible

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.