1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Fenna Ramos

Fenna is een bekende presentatrice en actrice. Zo presenteerde ze o.a. de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival, is ze het gezicht van NPO Zappelin en speelde ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Ook als dagvoorzitter is ze veelzijdig en creëert ze ruimte voor gasten om hun verhaal te delen. Ze weet op een energieke manier de rode draad van het event te bewaken en zorgt voor een geïnspireerd publiek. Fenna Ramos is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Fenna Ramos

Over Fenna Ramos

Dagvoorzitter Fenna Ramos is veelzijdig, energiek en weet jouw publiek te inspireren op het gebied van mens en maatschappij, persoonlijke ontwikkeling en lifestyle. Ze staat vol enthousiasme op het podium, zorgt voor een event met inhoud en een betrokken publiek.


Televisiewerk

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van zender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals Zin in Zappelin en Het Feest van Zappelin. Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Die in meer dan 100 landen te zien is via Netflix. Ze was ook te zien in de dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden als Ingrid Jagtman.

Fenna speelde eerder in musicals als Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie. Dankzij haar ervaringen als actrice en presentatrice weet ze precies hoe ze de boodschap van jouw event duidelijk over moet brengen aan het publiek. Zo weet ze van jouw event een pakkende boodschap te maken die het publiek bij blijft.


Lezingen

Fenna Ramos is expert op het gebied van mens en maatschappij, persoonlijke ontwikkeling, lifestyle en onderwijs en mens & milieu. Als vegan spreekt ze zich graag uit over hoe wij als maatschappij kunnen bijdragen aan een duurzamere planeet door milieubewust te eten. Daarnaast motiveert ze anderen graag om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten om op hun eigen manier een verschil te maken. Zo bouwen we samen aan een inclusievere wereld waarin iedereen zichzelf mag zijn. Haar grote voorliefde voor mode zet ze graag in om de veranderingen en trends in de modeindustrie bespreekbaar te maken. Kortom is Fenna Ramos een veelzijdige dagvoorzitter die makkelijk verbindt met verschillende publieken. Ze zorgt altijd voor een event met inhoud, interactie en een betrokken publiek.


Boek Fenna Ramos bij het Sprekershuys!

Fenna Ramos is te boeken als dagvoorzitter, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van onderwijs, mens en maatschappij, persoonlijke ontwikkeling en lifestyle en health. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Fenna Ramos boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Onderwijs, Kunst & Cultuur, Innovatie & Trends, Ondernemen, Maatschappij

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Fenna Ramos als dagvoorzitter

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is. Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma Try Before You Die en presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival. Fenna is vegan en erg betrokken bij mens & mileu, ontwikkeling van ambities, gelijkheid en heeft een grote voorliefde voor mode.

Fenna Ramos & Ron Boszhard naar ‘Superjuffie’ | FILMPJE PAKKEN MET…

FENNA RAMOS IRRITEERT zich aan FERRY DOEDENS?! 😡 | Spicy Spel - GLITCH

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.