1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Fenna Ramos

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is. Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma Try Before You Die, presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival en als Ingrid Jagtman in dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fenna Ramos is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Fenna Ramos

Thema's

Creativiteit & Inspiratie, Communicatie & Media, Mens & Maatschappij, Sport & Motivatie, Persoonlijke ontwikkeling, Lifestyle & Health, Kunst & Cultuur, Onderwijs

Vakgebied

Sport&Motivatie, Onderwijs, Kunst & Cultuur, Innovatie & Trends, Ondernemen, Maatschappij

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tarief

€2500

Over Fenna Ramos

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van zender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals Zin in Zappelin en Het Feest van Zappelin. Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Die in meer dan 100 landen te zien is via Netflix.


Televisie

Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma Try Before You Die, presenteerde de Europese live uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival en als Ingrid Jagtman in dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden.


Fenna speelde eerder in musicals als Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie.


Milieu

Fenna is vegan en erg betrokken bij mens & mileu, ontwikkeling van ambities, gelijkheid en heeft een grote voorliefde voor mode.


Boek Fenna Ramos bij het Sprekershuys!

Fenna Ramos is te boeken als dagvoorzitter, panellid en gespreksleider en is expert op het gebied van onderwijs, mens en maatschappij, persoonlijke ontwikkeling en lifestyle en health. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Fenna Ramos boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Fenna Ramos als dagvoorzitter

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is. Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma Try Before You Die en presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival. Fenna is vegan en erg betrokken bij mens & mileu, ontwikkeling van ambities, gelijkheid en heeft een grote voorliefde voor mode.

...

Fenna Ramos & Ron Boszhard naar ‘Superjuffie’ | FILMPJE PAKKEN MET…

...

FENNA RAMOS IRRITEERT zich aan FERRY DOEDENS?! 😡 | Spicy Spel - GLITCH

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.