1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & entertainer

Hendrik Nuyens

Hendrik Nuyens bezorgt je een onvergetelijke ervaring door 'heartfelt connections' te creëren. Hij begrijpt hoe complexe (tech)bedrijven werken dankzij 14 jaar commerciële werkervaring van start-up tot corporate. Opgegroeid in zeven landen spreekt hij vier talen en bezit hij de gave om (inter)nationale publieken te verbinden en te raken met zijn energie, humor en empathie. Zijn tomeloze enthousiasme is aanstekelijk: nadat je met Hendrik hebt gewerkt, kun je niet wachten om aan de slag te gaan. Je bent 'ignited to move' ! Boek Hendrik als dagvoorzitter, presentator of entertainer bij het Sprekershuys.

...Hendrik Nuyens

Over Hendrik Nuyens

Op zoek naar een authentieke en energieke presentator of dagvoorzitter die jouw event "ignite"? Iemand met een creatieve en ondernemende geest die jouw complexe business, doelen en publiek écht begrijpt? Die jouw (inter)nationale sprekers en gasten gelijk op hun gemak laat voelen, uitdaagt, verbindt en de energie in de zaal omtovert om mensen in beweging te brengen? Dan heb je die nu gevonden. Hendrik is een enthousiaste en gedreven internationale Brabander met een grote passie voor mensen, (zakelijke) relaties bouwen, entertainment, branding, presenteren en het organiseren van events. Hij heeft 14 jaar commerciële werkervaring bij topbedrijven en is een geboren entertainer: hij trekt alles uit de kast om zijn publiek een fantastische tijd te geven en weet hierbij altijd originele invalshoeken te bedenken. Hij helpt je graag om een onvergetelijke ervaring neer te zetten door heartfelt connections te creëren.


Internationale Brabander

Hendrik is geboren in ‘s-Hertogenbosch, maar in zijn jeugd verhuisde hij om de twee tot drie jaar met zijn familie naar een ander land. Nederland, Frankrijk, de VS, Finland, Canada, Duitsland en Zwitserland waren voor hem zeven magische landen waar hij naar school ging, vrienden maakte, lokale culturen beleefde en de talen leerde. Hierdoor heeft hij een sterk aanpassingsvermogen, spreekt hij vier talen vloeiend (Engels, Nederlands, Frans en Duits) en heeft hij een intrinsieke interesse in mensen en (zakelijke) relaties ontwikkeld.


Van start-up tot corporate

Na zijn studie International Business and Management trapte Hendrik zijn carrière af als marketeer bij Nespresso in Zwitserland. Daarna volgde Heineken in Nederland. Hier ontwikkelde hij zijn passie en gevoel voor branding en customer engagement. In 2012 maakte hij de overstap van FMCG Marketing bij een corporate naar sales bij een techbedrijf. Hij begon als Business Development Manager bij de ambitieuze Nederlandse start-up SEOshop en runde daarnaast een bedrijfje waarmee hij feesten en events organiseerde en een rock album produceerde. In 2015 werd SEOshop overgenomen door het Canadese Lightspeed Commerce. Vanaf dat moment richtte Hendrik zich volledig op zijn baan en het stichten van zijn prachtige gezin - hij is vader van drie jongens. Lightspeed groeide uit tot een van ‘s werelds grootste commerce bedrijven, waardoor hij enorm veel leerde over alle uitdagingen waar hypergrowth bedrijven tegenaan lopen. In zijn laatste functie leidde en inspireerde Hendrik een Europees team van getalenteerde sales professionals dat Lightspeed’s EMEA Resellers netwerk aanstuurde.


Meeting and Entertaining people

Van jongs af aan is het podium de plek waar Hendrik zich het meest thuis voelt. Zijn passie: meeting and entertaining people. Naast zijn drukke carrière organiseerde hij daarom veel events en was hij Lightspeed’s Resident Presenter waar hij talloze in- en externe events presenteerde in binnen- en buitenland. Hendrik is founder en organisator van de Movember Run Amsterdam - een charity funrun die sinds 2013 jaarlijks in het Vondelpark Amsterdam georganiseerd wordt. Via dit ludieke event maakt zijn stichting (gerund door vrijwilligers) beladen onderwerpen op een creatieve en luchtige manier bespreekbaar. Zo genereren ze fondsen voor Movember, een organisatie die aandacht vraagt voor prostaat- en teelbalkanker(onderzoek) en de mentale gezondheid van de man.


Ignited to Move

In 2022 verliet Hendrik Lightspeed om zijn hart te volgen en als ondernemer verder te gaan. Mensen en bedrijven raken, verbinden en in beweging brengen. Daar draait het bij zijn bedrijf, “Ignited to Move” om. Hij zet al zijn energie nu in als presentator/MC/entertainer en helpt snelgroeiende bedrijven bij het behalen van hun ambitieuze groei- en employee engagement uitdagingen.


Onvergetelijke ervaring

Als presentator is Hendrik aanstekelijk enthousiast en energiek. Hij bezit de gave om (inter)nationale publieken te verbinden. Hij weet te raken door zijn unieke combinatie van energie, humor en zijn lef om zich kwetsbaar op te stellen. Hij helpt sprekers en gasten gelijk op hun gemak te voelen - ook in de spotlight. Hij daagt hen uit, verbindt hen en tovert de energie in de zaal om, zodat onderwerpen en mensen in beweging worden gebracht. Hendrik is het liefst betrokken bij het meeting design van jouw event en besteedt graag extra tijd om de basis te leggen voor een langdurige relatie met je bedrijf. Zo kan hij de presentatie of het dagvoorzitterschap op een authentieke wijze afstemmen op jouw doelen. Hij helpt de heartfelt connections te creëren die nodig zijn voor een onvergetelijke ervaring met impact. Na een event met Hendrik zijn jouw gasten 'ignited to move'!


Boek Hendrik Nuyens bij het Sprekershuys

Hendrik Nuyens is te boeken als dagvoorzitter, presentator en entertainer. Hij is expert op het gebied van sales & klantgerichtheid, technologie & ICT, business & management, health & lifestyle.


Dagvoorzitter Hendrik Nuyens inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Technologie en ICT, Teambuilding

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Presentator

Tariefindicatie

€2499

Sessies

Hendrik Nuyens Dagvoorzitterschap

Op zoek naar een authentieke en energieke presentator of dagvoorzitter die jouw event ignite? Iemand met een creatieve en ondernemende geest die jouw complexe business, doelen en publiek écht begrijpt? Die jouw (inter)nationale sprekers en gasten gelijk op hun gemak laat voelen, uitdaagt, verbindt en de energie in de zaal omtovert om mensen in beweging te brengen? Dan heb je die nu gevonden.
Hendrik Nuyens denkt graag met je mee om jouw event en experience naar een hoger niveau te tillen. Als presentator is Hendrik aanstekelijk enthousiast en energiek. Hij bezit de gave om (inter)nationale publieken te verbinden. Hij weet te raken door zijn unieke combinatie van energie, humor en zijn lef om zich kwetsbaar op te stellen. Hij helpt sprekers en gasten gelijk op hun gemak te voelen - ook in de spotlight. Hij daagt hen uit, verbindt hen en tovert de energie in de zaal om, zodat onderwerpen en mensen in beweging worden gebracht

Luck is what happens when preparation meets opportunity.

Seneca

...
Hendrik has a professional approach and next to his great performance as a host/presenter at our event, he also had some great ideas around the execution of our event itself. His energy is contagious and as a bonus, Hendrik is a great person to work with!
Vladan Soldat, Founding Partner, Nobel Recruitment
...
Hendrik Nuyens is your man. He can turn a retirement home into a rave!
Violeta Gesink, Commercial Account Executive, Miro
...
"Energy. Enthusiasm. Execution. Hendrik brought his A-game as main stage MC at Europe’s leading SaaS festival, SaaStock in Dublin. He was brilliant to work with from start to finish, a real supportive personality who seamlessly worked with our team. Hendrik is no stranger to a range of audiences, speakers and international stages... you can see why with his professional (but fun!) preparation and delivery. Highly recommended MC who brings the value that’s needed for a successful event!"
David Umpleby, Sr Producer, SaaStock Dublin
...
A great source of light and energy.
Dax da Silva, Executive Chair, Lightspeed Commerce

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.