Vakgebied

Verandermanagement
Persoonlijk leiderschap
Motivatie en inspiratie
Management
Communicatie met/bij klanten
Klantgerichtheid
Organisatieverandering

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Cabaret & Entertainment
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 3.750

Biografie

Biografie

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en entertrainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Het inzetten van Jan heeft een grote impact: hij combineert een confronterende stijl met een flinke dosus humor en energie. Zo weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Jan spreekt uit ervaring, hij was jarenlange algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Het motto van Jan is: Het leven is verwarrend eenvoudig..’ Door zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte. Wat houdt je tegen? Jan is een inspirator en motivator. Hij stimuleert het publiek invloed uit te oefenen op hun eigen (werkzame) leven. Door te activeren in hun dagelijkse denken en doen. Energie verliezende patronen te laten doorbreken en energie gevende patronen te laten implementeren en eigen te maken. Toepasselijk al alle vlakken; in een zakelijke omgeving als ondernemer, manager, gedreven medewerker, als mens. De motor van elk business proces! Hij zet aan om te gaan doen! Met Praktische handvatten die bij jouw (organisatie) past en waar zowel de klanten als de ondernemer blij van worden. Authenticiteit als voorwaarde en middel voor plezier en succes. Het is verwarrend eenvoudig om hiermee aan de slag te gaan. Door bewustwording en inzicht in de natuurwetten die onder deze processen schuil gaan, wordt je denken geprovoceerd. Door praktijkvoorbeelden en zeer herkenbare situaties uit te lichten, stijgt je motivatie tot drang om niet alleen anders te denken. Ook anders te doen. De inspiratie in het ‘hoe’ die van Setten losmaakt en aanreikt vormt de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. Vormt het verschil tussen een gemiddeld leven en een fantastisch leven dat voor het grijpen ligt.

Naast spreker ook auteur:

Het nieuwste boek van Jan is in 2018 gelanceerd: L.I.V.E.

Wat voor excuus heb jij om niet het leven van je dromen te leven? Doen waar je bang voor bent en waar je blij van wordt. Dit leer je allemaal in zijn nieuwste boek. Jan scheef het boek ‘De klantenfluisteraar’ hierin onthult hij het geheim hoe je klant voor je kunt winnen, zodat de kant en ondernemer prettig zakendoen. In het boek ‘Hoe krijg ik ze zover?’ hoe je met de juiste managementstijl je medewerkers door de verschillende fases van gedragsverandering heen krijgt.

Jan is een veel gevraagd spreker daarnaast is hij coach en enter-trainer. Zijn lezingen zitten vol energie en een flinke dosis humor. De praktische en toepasbare handvaten die hij naar voren brengt zijn gegarandeerd eyeopeners en een boost voor mens en organisatie. Wat houdt je tegen?

Lees meer
Het leven is verwarrend eenvoudig!
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer