Jan van Setten als spreker inhuren

Jan van Setten als spreker inhuren

(Management)Coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering

Het leven is verwarrend eenvoudig!”

Biografie

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Het inzetten van Jan heeft een grote impact: hij combineert een confronterende stijl met een flinke dosus humor en energie. Zo weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Jan spreekt uit ervaring, hij was jarenlange algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties.

Het motto van Jan is: Het leven is verwarrend eenvoudig..’ 
Door zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.
Wat houdt je tegen?

Jan is een inspirator en motivator. Hij stimuleert het publiek invloed uit te oefenen op hun eigen (werkzame) leven. Door te activeren in hun dagelijkse denken en doen. Energie verliezende patronen te laten doorbreken en energie gevende patronen te laten implementeren en eigen te maken. Toepasselijk al alle vlakken; in een zakelijke omgeving als ondernemer, manager, gedreven medewerker, als mens. De motor van elk business proces! Van Setten zet aan om te gaan doen! Met Praktische handvatten die bij jouw (organisatie) past en waar zowel de klanten als de ondernemer blij van worden. Authenticiteit als voorwaarde en middel voor plezier en succes.

Het is verwarrend eenvoudig om hiermee aan de slag te gaan. Door bewustwording en inzicht in de natuurwetten die onder deze processen schuil gaan, wordt je denken geprovoceerd. Door praktijkvoorbeelden en zeer herkenbare situaties uit te lichten, stijgt je motivatie tot drang om niet alleen anders te denken. Ook anders te doen. De inspiratie in het ‘hoe’ die van Setten losmaakt en aanreikt vormt de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. Vormt het verschil tussen een gemiddeld leven en een fantastisch leven dat voor het grijpen ligt.

Naast spreker ook auteur:

Het nieuwste boek van Jan is in 2018 gelanceerd: L.I.V.E.
Wat voor excuus heb jij om niet het leven van je dromen te leven? Doen waar je bang voor bent en waar je blij van wordt. Dit leer je allemaal in zijn nieuwste boek. Jan scheef het boek ‘De klantenfluisteraar’ hierin onthult hij het geheim hoe je klant voor je kunt winnen, zodat de kant en ondernemer prettig zakendoen. In het boek ‘Hoe krijg ik ze zover?’ hoe je met de juiste managementstijl je medewerkers door de verschillende fases van gedragsverandering heen krijgt.

Niets houdt je tegen!

Onderwerpen waarover Jan kan spreken:

'Hoe krijg ik (me) ze zover?'

 • Hoe creëer je draagvlak zonder dwang?
 • Hoe herken, erken en weerleg je weerstand?

'De klantenfluisteraar'

 • Hoe denken en beslissen klanten nu écht?
 • Hoe breng ik mijn klanten op (andere) gedachten?

'Psychologie van Discipline'

 • Wat zijn de ontbrekende schakels tussen lullen en poetsen?
 • Hoe reken je af met schijncommitment, actie-obstipatie, verbale incontinentie en slappe afspraken?

'Waar worden klanten echt blij van?'

 • Waarom oprechte aandacht, interesse en verrassen werkt!
 • Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

'Kansen verzilveren in 'gouden' tijden'

 • Hoe zorg je voor ondernemerschap en cre-activiteit in moeilijke tijden?
 • Waarom nemen klanten afscheid van hun leveranciers?

'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden'

 • Hoe groei je als mens en organisatie van good to great?
 • Waarom hebben zelfs adelaars een duw nodig?

 

Waarom Jan van Setten boeken:

Jan is een veel gevraagd spreker daarnaast is hij coach en enter-trainer. Zijn lezingen zitten vol energie en een flinke dosis humor. De praktische en toepasbare handvaten die hij naar voren brengt zijn gegarandeerd eyeopeners en een boost voor mens en organisatie. Wat houdt je tegen?

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Management, klantgerichtheid, persoonlijk leiderschap, organisatieverandering

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Tarief

Vanaf €3750,-

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter

Onderwerpen

Leiderschap Bedrijfsleven & Management Ondernemen Cabaret & Entertainment Marketing & Communicatie Sales & Klantgerichtheid Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

(Illegaal) Groenten en eieren verkopen, direct vanaf de boer langs de deur. Tot ik op een dag aanbelde bij de "chef groeten afdeling" van de lokale Albert Heijn.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

In 2000 met 4 'vrijheid strijders' voor mezelf begonnen. In 2008 alle mentale remparachutes los gegooid en gegaan voor datgene waar ik de meeste energie van krijg. Dat hoogtepunt heb ik vast gehouden tot op de dag van vandaag.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Spreken en schrijven; Inspireren en motiveren, behoort tot te basisbehoeften van de mens. De manier waarop wordt steeds multi medialer. Over 10 jaar doen we dat op een wijze waar we geen idee van hebben.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik heb bewondering voor mijn vrouw Esther, dat ze zo goed met een manisch positief bruistabletje kan omgaan. Voor mijn drie schitterende dochters, die ieder op hun eigen manier durven gaan voor waar ze in geloven. Voor De Boeddha en Jezus die de mentale natuurwetten weten bloot te leggen op onnavolgbare wijze; de liefde voor jezelf en de ander die overal dwars door heen gaat en elk Ego om zeep helpen.

Wat weet niemand van je?

Als ik dat wist zou ik het vertellen.

Twitter

 • @janvansetten Één van de quotes uit L.I.V.E. Nu ook één van de 15 best verkochte managementboeken van 2018 tot nu toe. Zo gaaf om… https://t.co/P9m5QEWmgs
 • @janvansetten @M_Nihot Heel graag gedaan Mark! Bedankt voor je positieve terugkoppeling. Veel succes en ‘tot plotseling’. Hartelijke groeten, Jan
 • @janvansetten @PietBrederoo @GemWestland Bedankt Piet! Was een feestje. Goed idee, ik zie je graag volgend jaar;)
 • @janvansetten Hoera, L.I.V.E, met stip in de medailles! In 3 maanden naar de top 3 èn 3e druk. Ook nieuwsgierig? Bekijk hier de s… https://t.co/oIGtmYNbzY
 • @janvansetten Een cruciale stap op weg naar verandering is het creëren van bewustwording. Een manier is de respectvolle confronta… https://t.co/M0y3yJVUiE

Boeken

L.I.V.E

Dit boek gaat je leven niet veranderen, dat ga jezelf doen. De inspira...

Bestel

De klantenfluisteraar

KLANTENFLUISTERAAR Jan van Setten vertelt u in ‘De klantenfluisteraar’...

Bestel

Hoe krijg ik ze zover?

VERWARREND EENVOUDIG Jan van Setten vertelt in zijn klassieker ‘Hoe kr...

Bestel