Jan van Setten

Jan van Setten

(Management)Coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering

Het leven is verwarrend eenvoudig!”

Biografie

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien.

‘Mijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig..’ 
Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.
Wat houdt je tegen?

Van Setten inspireert en motiveert mensen invloed te pakken op hun eigen (werkzame) leven. Door ze te provoceren in hun denken en doen. Energie verliezende patronen te laten doorbreken en energiegevende patronen te laten installeren. In een zakelijke omgeving als ondernemer, manager, gedreven medewerker, als mens; de motor van elk business proces! Van Setten reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij jouw (organisatie) past en waar klanten blij van worden. Authenticiteit als voorwaarde en middel voor plezier en succes.

Deze processen zijn verwarrend eenvoudig, echter niet simpeler dan dat. Door bewustwording en inzicht in de natuurwetten die onder deze processen schuil gaan, wordt je denken geprovoceerd. Door koppeling aan jouw praktijk en de voordelen die je voor jezelf herkent, stijgt je motivatie tot drang om niet alleen anders te denken. Ook anders te doen. De inspiratie in het ‘hoe’ die van Setten losmaakt en aanreikt vormt de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. Vormt het verschil tussen een gemiddeld leven en een fantastisch leven dat voor het grijpen ligt.

Niets houdt je tegen!

Onderstaand een aantal onderwerpen waarover Jan kan spreken.

'Hoe krijg ik (me) ze zover?'

 • Hoe creëer je draagvlak zonder dwang?
 • Hoe herken, erken en weerleg je weerstand?

'De klantenfluisteraar'

 • Hoe denken en beslissen klanten nu écht?
 • Hoe breng ik mijn klanten op (andere) gedachten?

'Psychologie van Discipline'

 • Wat zijn de ontbrekende schakels tussen lullen en poetsen?
 • Hoe reken je af met schijncommitment, actie-obstipatie, verbale incontinentie en slappe afspraken?

'Waar worden klanten echt blij van?'

 • Waarom oprechte aandacht, interesse en verrassen werkt!
 • Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

'Kansen verzilveren in 'gouden' tijden'

 • Hoe zorg je voor ondernemerschap en cre-activiteit in moeilijke tijden?
 • Waarom nemen klanten afscheid van hun leveranciers?

'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden'

 • Hoe groei je als mens en organisatie van good to great?
 • Waarom hebben zelfs adelaars een duw nodig?

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Management, klantgerichtheid, persoonlijk leiderschap, organisatieverandering

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Tarief

Vanaf €3750,-

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter

Onderwerpen

Leiderschap Bedrijfsleven & Management Ondernemen Cabaret & Entertainment Marketing & Communicatie Sales & Klantgerichtheid Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

(Illegaal) Groenten en eieren verkopen, direct vanaf de boer langs de deur. Tot ik op een dag aanbelde bij de "chef groeten afdeling" van de lokale Albert Heijn.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

In 2000 met 4 'vrijheid strijders' voor mezelf begonnen. In 2008 alle mentale remparachutes los gegooid en gegaan voor datgene waar ik de meeste energie van krijg. Dat hoogtepunt heb ik vast gehouden tot op de dag van vandaag.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Spreken en schrijven; Inspireren en motiveren, behoort tot te basisbehoeften van de mens. De manier waarop wordt steeds multi medialer. Over 10 jaar doen we dat op een wijze waar we geen idee van hebben.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik heb bewondering voor mijn vrouw Esther, dat ze zo goed met een manisch positief bruistabletje kan omgaan. Voor mijn drie schitterende dochters, die ieder op hun eigen manier durven gaan voor waar ze in geloven. Voor De Boeddha en Jezus die de mentale natuurwetten weten bloot te leggen op onnavolgbare wijze; de liefde voor jezelf en de ander die overal dwars door heen gaat en elk Ego om zeep helpen.

Wat weet niemand van je?

Als ik dat wist zou ik het vertellen.

Twitter

Direct boeken

Ik wil graag informatie over de tarieven en beschikbaarheid van Jan van Setten

Velden met een * zijn verplichte velden

bedankt voor uw reactie

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Er is iets mis gegaan

Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden
van uw bericht. Probeert u het nog eens.

probeer opnieuw