1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Jeroen Baardemans

Jeroen Baardemans helpt bedrijven van startups tot corporates met het vertellen van hun verhaal. Hij adviseert bij strategische communicatievraagstukken en coacht senior management bij presentaties en mediaoptredens. Hij heeft de afgelopen jaren bij ING een brede communicatie en managementervaring opgedaan in Nederland en in België. Nu is hij Head of Communications bij MediaMarkt Nederland. Met zijn enorme ervaring weet hij op een losse, humorvolle en vooral pakkende manier het publiek te pakken met zijn verhaal. Jeroen Baardemans is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Jeroen Baardemans

Over Jeroen Baardemans

Jeroen helpt bedrijven van startups tot corporates met het vertellen van hun verhaal. Hij adviseert bij strategische communicatievraagstukken en coacht senior management bij presentaties en mediaoptredens. Hij heeft de afgelopen jaren bij ING een brede communicatie en managementervaring opgedaan in Nederland en in België. Nu is hij Head of Communications bij MediaMarkt Nederland. Jeroen is tevens al 10 jaar een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator bij events, video’s en online producties. Internationaal, Engels en Nederlandstalig. Interactie staat daarbij centraal. Dus niet schrikken als je een microfoon onder je neus krijgt.


Boek Jeroen Baardemans bij het Sprekershuys!

Jeroen Baardemans is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van communicatie, reputatiemanagement, leadership en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jeroen Baardemans boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

PR, Communicatie, Presentatiecoaching, Agile, Reputatiemanagement, Crisiscommunicatie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1950

Sessies

Presentator Jeroen Baardemans

Hij komt niet om de boel aan elkaar te praten maar om de roze olifant met een glimlach de zaal uit te jagen. Om jouw verhaal bij je publiek tussen de oren te krijgen. Jeroen heeft een uitnodigende uitstraling. Is zakelijk én vriendelijk. Schuwt de inhoud niet. Gaat de dialoog en interactie aan. Is scherp en kritisch. Durft de juiste vragen te stellen. Bescheiden en aanwezig als het moet. Onbevangen. Houdt zich nooit helemaal aan het script. Energiek. Humor. Improviseert. Zorgt voor ontspanning bij publiek en sprekers. Heeft gevoel voor politiek en sentiment binnen de organisatie. Luistert naar de opdrachtgever én naar het publiek. Denkt verder dan zijn eigen rol en denkt met zijn communicatie-expertise mee met de opdrachtgever. Is stressbestendig en flexibel in de samenwerking. Met of zonder bril.

Startpunt is altijd: Met welke drie boodschappen moet jouw publiek de zaal uitlopen?

Online presentator Jeroen Baardemans - met focus op inhoud, camera en interactie

Online presenteren vraagt -nóg meer dan op een podium- oog voor de inhoud, de camera en interactie met gasten en publiek. Het unieke profiel van Jeroen brengt dat samen. Dat maakt hem de ideale moderator/presentator voor jouw online webinar, video of event. Bijvoorbeeld voor jouw relaties, (potentiële) klanten én collega’s.

Jeroen heeft een brede communicatie- en managementexpertise, jarenlange ervaring op het podium en voelt zich net zo comfortabel voor de camera als ernaast. Daarmee heeft hij een uniek profiel dat past bij de eisen van de moderator en presentator van deze tijd. Online, op het podium of in een podcast.

Hij weet zich snel te verdiepen in de inhoud en denkt met zijn communicatie-ervaring gevraagd en ongevraagd mee om maximaal impact te maken. Scherp en kritisch met een glimlach, altijd op zoek naar interactie en dialoog. En, niet onbelangrijk: Bij online events en webinars mag er best wat meer gelachen worden.

Dagvoorzitter Jeroen Baardemans

"Als dagvoorzitter heb je een sleutelrol bij het succes van de dag", aldus Jeroen. Maar tegelijkertijd vindt hij dat het natuurlijk niet om hem gaat maar om het publiek en de gasten. Hij geniet van zijn rol als dagvoorzitter en dat straalt hij ook uit. Jeroen houdt ervan om niet altijd binnen de lijntjes te blijven door bijvoorbeeld een onverwachtse openingsvraag te stellen aan de spreker. Op deze manier geeft hij een leuke, losse draai en twist aan de dag. Daarbij zoekt hij de interactie op tussen de spreker en het publiek en creëert het 'aha-moment' door dingen samen te vatten en verbanden te leggen tussen de verschillende keynotes. Daarbij improviseert Jeroen graag maar hij verliest nooit de rode draad van de dag uit het oog! Hij is energiek vol en praat op een heel fijne manier de dag casual maar scherp aan elkaar.

Lezing Jeroen Baardemans

Met zijn enorme ervaring weet Jeroen op een losse, humorvolle en vooral pakkende manier het publiek te pakken met zijn verhaal. Hij spreekt onder andere over reputatiemanagement, PR & mediarelations, crisiscommunicatie, change communicatie (agile), leiderschap, communicatie, presentatie coaching en employee advocacy. Maar het allerbelangrijkste waar Jeroen over spreekt is: hoe vertel je je verhaal en vooral: hoe zorg je dat jouw verhaal de meeste impact maakt bij jouw doelgroep?

“Als je achter je eigen keuze staat, is het altijd de juiste keuze”

Jeroen Baardemans | Interview

Showreel Jeroen Baardemans - Presentator | Dagvoorzitter | Communicatiestrateeg

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.