Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen
Persoonlijke ontwikkeling
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & inspiratie
Business & Management
Communicatie & Media

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Sales & Klantgerichtheid
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Karen Oldhoven is een grenzeloze professioneel. Geboren in het Gelderse Hengelo, groeide ze op als een uitermate enthousiast, optimistisch en gepassioneerd mens die het avontuur niet uit de weg ging en mensen en zaken flink in beweging kan krijgen. Haar bijnaam is niet voor niets ‘De wervelwind’. Ze werkte op haar twintigste negen maanden in een Luxury Hotel in Los Angeles en terug in Nederland vervulde ze diverse media-, marketing- en salesfuncties bij onder meer JCDecaux en DPG Media. Ze zette zich in voor klanten als Google, T-Mobile, Van Lanschot Kempen en Zalando.


Nieuwsgierigheid als wapen

Daarbij ontwikkelde ze een opvallende kant: Karen is met haar flair en openheid een geboren spreker en presentator, waarbij ze niet schrikt van grote en volle zalen. Door de enorme ervaring en het vele reizen ontdekte ze gaandeweg haar usp: steeds weer bleek ze bij professionals en studenten de kern van hun bestaan bloot te kunnen leggen. Met haar nieuwsgierigheid als grote wapen bewandelde ze steeds weer die fascinerende zoektocht bij de mensen die ze hielp: wie ben je, wat wil je, wat kun je en wat past precies bij jou?


Personal Branding

Toen ze enkele jaren geleden in New York de kunstenares Liz hielp bij ‘wat marketing’, ontdekte de kunstenares wat Karen feitelijk voor haar deed en betitelde het op verrukte toon als Personal Branding. Daarmee duidde ze zuiver en precies het vuur waarmee Karen anderen in hun kracht zet. Bij terugkeer in Nederland wist Karen wat haar te doen stond en stortte ze zich op dit specialisme. Nu is ze eigen ondernemer en geeft ze Personal Branding Masterclasses aan committed professionals die hun authentieke persoonlijkheid sterker willen presenteren en hun toegevoegde waarde willen overbrengen aan hun ideale klant, collega of relatie. Karen ziet het resultaat bij haar klanten: meer zelfvertrouwen, motivatie en persoonlijke effectiviteit. Zoals ze zelf zegt: ‘Bij Personal Branding streef je naar hogere behoeften zoals waardering, erkenning en persoonlijke ontwikkeling. Dit draagt weer bij aan meer plezier in je werk, zelfverzekerdheid, positieve gedragsverandering en dat je in je flow komt en blijft. Mijn doel is om mensen sterker in hun schoenen te laten staan en laten zien wat hun toegevoegde waarde is. Want ieder mens heeft zijn eigen verhaal, ieder mens is zijn eigen Personal Brand.’


Missie

Ondertussen zit Karen nooit stil. Ze reist –vaak in haar eentje- van oost naar west, onuitputtelijk op zoek naar groei en avontuur. Overal voelt ze dat het haar missie is vrouwen te empoweren en klopt haar hart voor de wereld. Ze doucht dagelijks koud, is verslaafd aan kurkuma latte met peper en kaneel, leeft voor gelukstoffen endorfine, dopamine, serotonine en oxtycine, maar bovenal wil ze mensen daadwerkelijk leren kennen, ze helpen, verbinden, begrijpen, de rode draad in haar leven.

Boek Karen Oldhoven bij het Sprekershuys!

Karen Oldhoven is te boeken als spreker en dagvoorzitter en is expert op het gebied van personal branding, leiderschap, ondernemerschap, teambuilding, communicatie & media en business & management. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Karen Oldhoven boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Jouw persoonlijkheid is je handelsmerk. Don't fear, just make your mark!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer