1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Karen Oldhoven

Personal Branding Expert Karen Oldhoven is dagvoorzitter, spreker en ondernemer. Ze is een bevlogen, enthousiaste, tot in de puntjes goed voorbereide dagvoorzitter die vooral veel energie geeft en positieve impact wil realiseren. Vanuit haar Personal Branding professie heeft ze een ongekend oog voor wie in de zaal spreekt en zit, dompelt zich onder in het onderwerp en past daar haar tone of voice en insteek op aan. Met een achtergrond in de media spreekt zij gepassioneerd over persoonlijk leiderschap, het tijdperk van de human skills en persoonlijke ontwikkeling. Karen is te boeken als dagvoorzitter en spreker bij het Sprekershuys.

...Karen Oldhoven

Over Karen Oldhoven

Karen weet als geen ander het beste uit anderen naar boven te halen. Als Personal Branding expert helpt ze committed professionals zien waar hun krachten liggen, en hoe ze met hun verhaal anderen kunnen inspireren. Als spreker en dagvoorzitter is ze een verbinder. Ze verbindt de thematiek aan een pakkende boodschap en zorgt altijd voor een geïnspireerd publiek.Achtergrond

Karen Oldhoven is een grenzeloze professioneel. Geboren in het Gelderse Hengelo, groeide ze op als een uitermate enthousiast, optimistisch en gepassioneerd mens die het avontuur niet uit de weg ging en mensen en zaken flink in beweging kan krijgen. Haar bijnaam is niet voor niets ‘De wervelwind’. Ze werkte op haar twintigste negen maanden in een Luxury Hotel in Los Angeles en terug in Nederland vervulde ze diverse media-, marketing- en salesfuncties bij onder meer JCDecaux en DPG Media. Ze zette zich in voor klanten als Google, T-Mobile, Van Lanschot Kempen en Zalando. Ook levert zij een bijdrage aan de Afrikaanse organisatie African Women Innovation Entrepreneurship Forum.Dagvoorzitter

Karen Oldhoven is een bevlogen, enthousiaste, tot in de puntjes goed voorbereide dagvoorzitter die vooral veel energie geeft en positieve impact wil realiseren. Vanuit haar Personal Branding professie heeft ze een ongekend oog voor wie in de zaal spreekt en zit, dompelt zich onder in het onderwerp en past daar haar tone of voice en (scherpe) insteek op aan.


Het gaat haar om het menselijke aspect en hun verhalen: wie ben je, wat wil je, waar liggen je drijfveren, doelen en waar wil je dat jouw gasten mee naar huis gaan. Als dagvoorzitter zorgt ze voor een en al betrokkenheid en interactiviteit met een intrinsieke motivatie naar vooruitgang. Vanuit daar maakt ze de dag en gaat iedereen gevoed door inspiratie naar huis.Nieuwsgierigheid als wapen

Daarbij ontwikkelde ze een opvallende kant: Karen is met haar flair en openheid een geboren spreker en presentator, waarbij ze niet schrikt van grote en volle zalen. Door de enorme ervaring en het vele reizen ontdekte ze gaandeweg haar usp: steeds weer bleek ze bij professionals en studenten de kern van hun bestaan bloot te kunnen leggen. Met haar nieuwsgierigheid als grote wapen bewandelde ze steeds weer die fascinerende zoektocht bij de mensen die ze hielp: wie ben je, wat wil je, wat kun je en wat past precies bij jou.Personal Branding

Karen adviseert en managet creatieve ondernemers en professionals om hun Personal Brand te verhelderen en ontwikkelen, zodat zij sterker in hun schoenen staan en toegevoegde waarde leveren aan de ander, ofwel relatie. Toen ze enkele jaren geleden in New York de kunstenares Liz hielp bij ‘wat marketing’, ontdekte de kunstenares wat Karen feitelijk voor haar deed en betitelde het op verrukte toon als Personal Branding. Daarmee duidde ze zuiver en precies het vuur waarmee Karen anderen in hun kracht zet. Bij terugkeer in Nederland wist Karen wat haar te doen stond en stortte ze zich op dit specialisme. Nu is ze eigen ondernemer en geeft ze Personal Branding Masterclasses aan committed professionals die hun authentieke persoonlijkheid sterker willen presenteren en hun toegevoegde waarde willen overbrengen aan hun ideale klant, collega of relatie. Karen ziet het resultaat bij haar klanten: meer zelfvertrouwen, motivatie en persoonlijke effectiviteit. Zoals ze zelf zegt: ‘Bij Personal Branding streef je naar hogere behoeften zoals waardering, erkenning en persoonlijke ontwikkeling. Dit draagt weer bij aan meer plezier in je werk, zelfverzekerdheid, positieve gedragsverandering en dat je in je flow komt en blijft. Mijn doel is om mensen sterker in hun schoenen te laten staan en laten zien wat hun toegevoegde waarde is. Want ieder mens heeft zijn eigen verhaal, ieder mens is zijn eigen Personal Brand.’Missie

Ondertussen zit Karen nooit stil. Ze reist –vaak in haar eentje- van oost naar west, onuitputtelijk op zoek naar groei en avontuur. Overal voelt ze dat het haar missie is vrouwen te empoweren en klopt haar hart voor de wereld. Ze doucht dagelijks koud, is verslaafd aan kurkuma latte met peper en kaneel, leeft voor gelukstoffen endorfine, dopamine, serotonine en oxtycine, maar bovenal wil ze mensen daadwerkelijk leren kennen, ze helpen, verbinden, begrijpen, de rode draad in haar leven.Boek Karen Oldhoven bij het Sprekershuys!

Karen Oldhoven is te boeken als spreker en dagvoorzitter en is expert op het gebied van personal branding, leiderschap, ondernemerschap, teambuilding, communicatie & media en business & management. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en spreker Karen Oldhoven boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Jouw persoonlijkheid is je handelsmerk

Heb je een account op een social platform? 95% kans dat je volmondig ‘ja’ antwoordt. Onbewust bouw je aan jouw Personal Brand. En als je gevraagd wordt wat jouw talent is… binnen hoeveel seconden popt het antwoord op? Waar sta je als persoon voor, wat zijn jouw talenten, kwaliteiten, je passie? Welke waarde voeg jij toe aan relaties, collega's of je organisatie? Of je wilt of niet, ieder mens is een Personal Brand. Bedrijven kopen niet van bedrijven, maar mensen kopen van mensen. Zakendoen is gebaseerd op vertrouwen en de waarde die jij toevoegt.

Tijdens deze lezing vertelt Karen hoe je jouw persoonlijkheid verheldert en ontwikkelt. Met als doel dat het de betrouwbaarheid verhoogt, presenteer jezelf zelfverzekerder en ontdek jouw onderscheidend vermogen.

Op enthousiaste wijze spreekt Karen op verscheidene events en voor organisaties zoals: Nederlands Instituut van Psychologen, MWG YIM, Hogeschool van Amsterdam, Fontys Hogescholen, InHolland en African Women Innovation & Entrepreneurship Forum (AWIEF).

Empathie is een superkracht in de toekomst van zakendoen

Hoe verdiep jij je in een relatie als je zakendoet? Het tijdperk van human skills is aangebroken als het aankomt op zakendoen.

Empathie is een superkracht en het toverwoord van zakendoen. Of je nu zakendoet met je klanten, stakeholders, collega's, kennissen... bedrijven kopen niet van bedrijven, maar mensen kopen van mensen. De transactionele relatie heeft zijn tijd gehad en maakt plaats voor de relationele band.

Empathie is het vermogen om je in anderen te verplaatsen. Nu je dit leest denk je wellicht, dit heb ik niet of wat maakt mij die relatie nou uit, ik wil die deal sluiten. Op de korte termijn werkt dit misschien, maar niet op de lange termijn. Empathie is trainbaar, echt waar. Je kunt trainen om je te verdiepen in je business relatie. Enthousiaste wervelwind Karen inspireert en geeft praktische tips om je klaar te maken voor de toekomst en toegevoegde waarde te bieden in het werkend bestaan.

Karen Oldhoven Dagvoorzitterschap

Karen Oldhoven is een bevlogen, enthousiaste, tot in de puntjes goed voorbereide dagvoorzitter die vooral veel energie geeft en positieve impact wil realiseren. Vanuit haar Personal Branding professie heeft ze een ongekend oog voor wie in de zaal spreekt en zit, dompelt zich onder in het onderwerp en past daar haar tone of voice en (scherpe) insteek op aan.

Het gaat haar om het menselijke aspect en hun verhalen: wie ben je, wat wil je, waar liggen je drijfveren, doelen en waar wil je dat jouw gasten mee naar huis gaan. Als dagvoorzitter zorgt ze voor een en al betrokkenheid en interactiviteit met een intrinsieke motivatie naar vooruitgang. Vanuit daar maakt ze de dag en gaat iedereen gevoed door inspiratie naar huis.

Jouw persoonlijkheid is je handelsmerk. Don't fear, just make your mark!

www.brandnewpersonality.com

...
“Het was een super leuke en leerzame ochtend. En wat is Karen een leuk mens! We hebben erg positieve reacties ontvangen: het was voor iedereen leerzaam en een eye-opener om bewust te worden van jezelf en wat jij te bieden hebt. Er werd ook expliciet benoemd dat de start met de gouden box erg leuk was.”
Dura Vermeer, A. van Driel
...
“We kijken terug op een heel geslaagd event en Karen heeft enorm bijgedragen. Wat een heerlijke energie, super enthousiast en inhoudelijk goed voorbereid. We zijn ervan overtuigd dat de bijdrage van Karen het event naar een hoger niveau heeft getild.”
Dutch Founders Fund
...
“Met 30 jaar C-Suite ervaring, startte ik mijn investeringsbedrijf en volstaat de traditionele manier waarop ik mij presenteerde niet meer. Ik wilde ervaring, motivatie en drijfveren anders verwoorden & presenteren. De sessie met Karen was bijzonder en uitdagend met heldere uitkomsten en stelde mij in staat een beter en rijker profiel te articuleren en uit te dragen.”
Lilac Blancs Holding, J. Steffens
...
“Het was een geslaagd event en alles is naar wens verlopen! Thanks voor je tip van Karen.”
Google en Stichting Lezen & Schrijven
...
“Karen is a brilliant, engaging speaker and delivered her Personal Branding Masterclass for women entrepreneurs in our mentoring programme and was full of gold. This session engaged entrepreneurs from Nigeria, India, UK, Ireland, Jordan, United States, Dominica and Turkey. She offers practical insight into such an important concept."
Cherie Blair Foundation for Women
...
“Met de zoektocht naar hernieuwde intrinsieke motivatie, wilde ik onafhankelijke begeleiding en iemand die de juiste vragen stelt. Karen zaagde mij door, kwam met een heldere terugkoppeling en bracht mij weer op het juiste spoor. Haarcherp en met focus vervolg ik mijn carrière.”
DPG Media, I. Reuvekamp

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.