1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & debat- en gespreksleider

Kim Coppes

Kim Coppes is dagvoorzitter, coach en interviewer. Ze leidt teambijeenkomsten en trainingen, is docent en oprichter van Leren Modereren. Als ervaren en veelgevraagd dagvoorzitter voor zakelijke events is ze energiek en inhoudelijk sterk, improviseert ze graag en zorgt ze voor de nodige interactie met de sprekers en het publiek. Ze is ervaren op het gebied van gezondheidszorg, voeding, overheid, bouw en zakelijke dienstverlening. Kim is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debat- en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Kim Coppes

Over Kim Coppes

Ongeacht haar rol tijdens het evenement, weet Kim Coppes altijd de juiste vragen te stellen, heeft ze kennis van zaken en weet ze dit vol warmte over te brengen aan het publiek. Als dagvoorzitter, debat- en gespreksleider bewaakt ze de rode draad van het event en zorgt ze voor een prettige sfeer. Dit doet ze door het publiek te betrekken, maar ook ruimte over te laten voor sprekers om te inspireren.


Achtergrond en veelzijdigheid

Kim studeerde af aan de faculteit Theater en Drama van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daarna volgde ze opleidingen in communicatie en interviewtechnieken. Van meet af aan combineerde ze haar werk op de planken met debat, training en bedrijfstheaterprogramma’s.


Kim Coppes is thuis in vele branches, van bouw en vervoer tot voeding, zorg en ziekenhuis, van ministeries tot kunst, van advocatuur tot uitzendbranche, ondernemersorganisaties, banken en universiteiten. Ze is een ervaren dagvoorzitter. Haar stijl laat zich omschrijven als los en ontwapenend, maar alert en met inhoud! Ze heet welkom, loodst deelnemers door de dag, kondigt sprekers af en aan, introduceert de sprekers desgewenst met interviews, begeleidt het vragen stellen, bewaakt de tijd en het tempo, informeert, scherpt aan en verluchtigt jouw congres of bijeenkomst.


Van dagvoorzitter tot debat- en gespreksleider

Als ervaren debat- en gespreksleider zorgt Kim dat standpunten helder uitgesproken worden en dat er goede vragen worden gesteld. Tegenstellingen of overeenkomsten worden zichtbaar. Oplossingen worden gezocht, de lucht geklaard of inspiratie opgedaan. Kim denkt graag mee en neemt zorgen weg. Met haar theaterervaring improviseert zij gemakkelijk bij onverwachte situaties.


Nu is ze dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie- en gesprekstechnieken. Al deze functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar. Zo is Kim presentator bij ondernemerskanaal 7ditches.tv. Ook initieerde en geeft zij de training Leren Modereren tot professioneel dagvoorzitter/gespreksleider, net als de internationale versie Mastering Moderation.


Boek Kim Coppes bij het Sprekershuys!

Kim Coppes is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debat- en gespreksleider en is ervaren op het gebied van gezondheidszorg, voeding, overheid, bouw en zakelijke dienstverlening. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Kim Coppes boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Kunst en cultuur, Voeding, Woningcorporaties, Consultancy, HR, Ondernemers, Zakelijke dienstverlening, Stad en stedenbouw, Overheid

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1950

Sessies

Debat- en gespreksleider

Kim is een ervaren debat- en gespreksleider. Van een gesprek een goed gesprek maken, dat is Kim haar kracht. Vraagstukken, visievorming, pijnpunten in teams, brainstorms en expertise-uitwisseling. Als debat- en gespreksleider zorgt Kim dat standpunten helder uitgesproken worden en dat er goede vragen worden gesteld. Tegenstellingen of overeenkomsten worden zichtbaar. Oplossingen worden gezocht, de lucht wordt geklaard of er wordt inspiratie opgedaan. Kim denkt graag mee en neemt zorgen weg. Met haar theaterervaring improviseert zij gemakkelijk bij onverwachte situaties.

Dagvoorzitter

Kim is een veelgevraagd dagvoorzitter. Van meet af aan combineerde ze haar werk op de planken met debat, training en bedrijfstheaterprogramma’s. Ze zoekt werkelijke interactie met het publiek. Kim is ervaren, ontspannen en scherp. Ze heet welkom, loodst deelnemers door de dag, kondigt sprekers af en aan, interviewt met warmte en scherpte tegelijk, bewaakt de tijd en het tempo en verluchtigt jouw evenement.

We can change the world, one random act of kindness at a time’

Impressie dagvoorzitterschap Kim Coppes

Vragenvuur | Kim Coppes

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.