Vakgebied

Gezondheidszorg
Voeding
Kunst en cultuur
Zakelijke dienstverlening
Ondernemers
Overheid
Stad en stedenbouw
Woningcorporaties
Bouw
Consultancy
HR

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Wetenschap
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Zorg
Kunst & cultuur
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.950

Biografie

Biografie

Kim studeerde af aan de faculteit Theater en Drama van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daarna volgde ze opleidingen in communicatie en interviewtechnieken. Van meet af aan combineerde ze haar werk op de planken met debat, training en bedrijfstheaterprogramma’s.

Dagvoorzitter

Nu is ze dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie- en gesprekstechnieken. Al deze functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar. Zo is Kim presentator bij ondernemerskanaal 7ditches.tv. Ook initieerde en geeft zij de training Leren Modereren tot professioneel dagvoorzitter/gespreksleider, net als de internationale versie Mastering Moderation.

Branches

Kim Coppes is thuis in vele branches, van bouw en vervoer tot voeding, zorg en ziekenhuis, van ministeries tot kunst, van advocatuur tot uitzendbranche, ondernemersorganisaties, banken en universiteiten. Ze is een ervaren dagvoorzitter. Haar stijl laat zich omschrijven als los en ontwapenend, maar alert en met inhoud! Ze heet welkom, loodst deelnemers door de dag, kondigt sprekers af en aan, introduceert de sprekers desgewenst met interviews, begeleidt het vragen stellen, bewaakt de tijd en het tempo, informeert, scherpt aan en verluchtigt jouw congres of bijeenkomst.

Debat- en gespreksleider

Als ervaren debat- en gespreksleider zorgt Kim dat standpunten helder uitgesproken worden en dat er goede vragen worden gesteld. Tegenstellingen of overeenkomsten worden zichtbaar. Oplossingen worden gezocht, de lucht geklaard of inspiratie opgedaan. Kim denkt graag mee en neemt zorgen weg. Met haar theaterervaring improviseert zij gemakkelijk bij onverwachte situaties.

Boek Kim Coppes bij het Sprekershuys!

Kim Coppes is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debat- en gespreksleider en is ervaren op het gebied van gezondheidszorg, voeding, overheid, bouw en zakelijke dienstverlening. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Kim Coppes boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
We can change the world, one random act of kindness at a time’
Dagvoorzitter Kim Coppes is expert op het gebied van Leiderschap, Mens & Maatschappij en Onderwijs
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer