1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & bergbeklimmer

Melvin Redeker

Melvin Redeker is bergbeklimmer en avonturier en heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Hij vertelt het verhaal over de laatste wildernissen op onze planeet door middel van expedities, het geven van presentaties en visual story telling. Melvin maakt een vertaalslag vanuit de expedities naar de dingen waar de klant voor staat door zijn achtergrond als bedrijfseconoom. Hij nodigt je uit tot actie en verbeteringen aan jezelf, waar nog lang over gesproken zal worden. Melvin Redeker is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Melvin Redeker

Over Melvin Redeker

Melvin Redeker is avonturier met meer dan 25 jaar ervaring met gewaagde expedities op de grens van zijn moed. Hij vertelt het verhaal over de laatste wildernissen op onze planeet door middel van expedities, het geven van presentaties en visual story telling. Bergbeklimmer Melvin Redeker heeft een passie voor het pionieren van nieuwe routes naar de steilste toppen van de Himalaya. Toppen die zelden of nooit door een mens zijn beklommen. De lat ligt bij dit soort expedities extreem hoog. Niemand komt je redden, je bent op je team aangewezen. Processen op de berg en in het team moeten tot in de perfectie uitgewerkt en getraind zijn. Pas dan ontstaat het zelfvertrouwen om dit soort extreme tochten aan te gaan.


Melvin als spreker

Melvin is een super inspirerende spreker die een vertaalslag maakt vanuit de expedities naar de dingen waar de klant voor staat. Hij nodigt je uit tot actie en verbeteringen aan jezelf, waar nog lang over gesproken zal worden. Als duiker is Melvin Redeker gefascineerd door onze oceanen. Zeventig procent van de aarde is zee. Negentig procent daarvan is niet door mensenogen gezien, slecht in kaart gebracht en terra incognita. Daar gaat Melvin's pioniershart sneller van kloppen.


Onderwerpen

Tijdens zijn laatste expedities in de Noordzee en Arctisch Noorwegen lag hij oog in oog met 'killer whales' op de zeebodem. Met zijn expedities, levenservaring en verhalen inspireert Melvin je anders naar de wereld te kijken en het beste uit jezelf te halen. Uit zijn ervaringen destilleert Melvin waardevolle en doorleefde inzichten over succesvol samenwerken, het leveren van topprestaties, het creëren van vertrouwen, leiderschap en het omgaan met veranderingsprocessen in een wereld die razendsnel verandert. Ook met het onderwerp klimaatverandering kan Melvin goed uit de voeten. Zijn presentaties worden ondersteund door adembenemend foto- en videomateriaal van zijn expedities. Melvins foto’s zijn meermaals internationaal bekroond. Melvin studeerde bedrijfseconomie.


Boek Melvin Redeker bij het Sprekershuys!

Melvin Redeker is te boeken als spreker en is expert op het gebied van sport, reizen, expedities en grenzen verleggen. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Melvin Redeker boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport, Expedities, Grenzen verleggen, Reizen

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing gewaagde expedities

Melvin Redeker (1969) is avonturier met meer dan 25 jaar ervaring met gewaagde expedities op de grens van zijn moed. Avonturier en spreker Melvin Redeker gebruikt zijn Himalaya en duikexpedities als metafoor voor veranderen, vertrouwen, leiderschap en teamwork. Tijdens zij presentaties daagt hij je uit mee te denken en te beslissen over kritieke situaties. Al zijn presentaties zijn interactief. Met ruim 25 jaar ervaring als expeditieleider en meer dan tien jaar podiumervaring weet hij ieder publiek te raken.

Webinar Melvin Redeker

Tijdens zijn wereldwijde expedities bewandelt bergbeklimmer en expeditieleider Melvin Redeker de dunne lijn tussen veiligheid en succes. Daardoor ontwikkelde hij een uniek perspectief op samenwerken, vertrouwen en omgaan met verandering en tegenslag. In een interactief en inspirerend webinar deelt hij zijn belangrijkste lessen met jouw medewerkers, relaties of managementteam.

Lezing Teamwork

Echt goed kunnen samenwerken is vandaag de dag van groot belang, maar het is niet altijd eenvoudig of vanzelfsprekend. Teamwork gaat over passie en opoffering voor gezamenlijk succes. Echt samenwerken is ook je ego ondergeschikt maken als dat nodig is voor het team. Feedback kunnen geven en ontvangen door de hiërarchie heen. Met zijn presentatie helpt hij jouw team aan doorleefde inzichten hoe je de volgende stap kun zetten in de teamontwikkeling. Welke randvoorwaarden zijn nodig om het maximale uit jouw team te halen? Hij gebruikt bewezen inzichten die door hem in extreme omstandigheden tijdens expedities zijn getest.

Hoe harder bevochten de beklimming des te groter de voldoening

Avonturier Melvin Redeker: stappen naar een goede samenwerking

Melvin Redeker over verandering, duurzaamheid en samenwerken | Sprekers met een missie

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.