1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Michel Scholte

Michel Scholte is met zijn voormalig functie als Minister van de Nieuwe Economie een echte leider. Als directeur en medeoprichter van True Price en Impact Institute inspireert hij met zijn visie op impactmeting, impactwaardering. Hij is een veelgevraagde keynote-spreker, ondernemer en auteur van vele True Price-rapporten. Michel is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, duurzaamheid en klimaat. Michel Scholte is sinds 2012 directeur en medeoprichter van True Price. Hij is ook Directeur, medeoprichter bij Impact Institute sinds 2018. Michel Scholte is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Michel Scholte

Over Michel Scholte

Michel Scholte is sinds 2012 directeur en medeoprichter van True Price. Hij is ook Directeur en medeoprichter bij Impact Institute sinds 2018. In januari 2021 werd Michel verkozen tot Minister van de Nieuwe Economie. Hij heeft ruime ervaring met het toepassen van True Pricing in het bedrijfsleven. Bovendien is hij lid van de think-tank Worldconnectors en alumnus van het World Economic Forum Global Shapers-netwerk, dus een echte ondernemer!


Impact Economy Foundation

Michel heeft verschillende adviesfuncties op het gebied van impactmeting en impactwaardering. Hij is bestuurslid van de Netherlands Food Partnership en medeoprichter van de Impact Economy Foundation. Hij heeft een MSc in Sociologie van de Vrije Universiteit Amsterdam en is gespecialiseerd in sociaal onderzoek, agent-based modelling en leefbare lonen.


Boek Michel Scholte bij het Sprekershuys!

Michel Scholte is de nieuwe Minister van de Nieuwe Economie en is te boeken als spreker. Hij is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, ondernemerschap, duurzaamheid en klimaat. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Michel Scholte boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Michel Scholte Lezing

In januari 2021 werd Michel verkozen tot Minister van de Nieuwe Economie. Hij is een veelgevraagde key-note-spreker en is auteur van vele True Price-rapporten. In zijn lezing deelt hij zijn ruime ervaring met het toepassen van True Pricing in het bedrijfsleven en zijn visie voor een nieuwe, toekomstbestendige economie. Daarnaast is hij lid van de think-tank Worldconnectors en alumnus van het World Economic Forum Global Shapers-netwerk. Michel heeft verschillende adviesfuncties op het gebied van impactmeting en impactwaardering. Hij is bestuurslid van de Netherlands Food Partnership en medeoprichter van de Impact Economy Foundation. Hij heeft een MSc in Sociologie van de Vrije Universiteit Amsterdam, en is gespecialiseerd in sociaal onderzoek, agent-based modelling en leefbare lonen.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.