Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen
Duurzaam ondernemerschap & MVO

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Duurzaamheid & Klimaat

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Michel Scholte is sinds 2012 directeur en medeoprichter van True Price. Hij is ook Directeur en medeoprichter bij Impact Institute sinds 2018. In januari 2021 is Michel verkozen tot Minister van de Nieuwe Economie. Hij heeft ruime ervaring met het toepassen van True Pricing in het bedrijfsleven. Bovendien is hij lid van de think-tank Worldconnectors en alumnus van het World Economic Forum Global Shapers-netwerk.


Impact Economy Foundation

Michel heeft verschillende adviesfuncties op het gebied van impactmeting en impactwaardering. Hij is bestuurslid van de Netherlands Food Partnership en medeoprichter van de Impact Economy Foundation. Hij heeft een MSc in Sociologie van de Vrije Universiteit Amsterdam en is gespecialiseerd in sociaal onderzoek, agent-based modelling en leefbare lonen.


Boek Michel Scholte bij het Sprekershuys!

Michel Scholte is de nieuwe Minister van de Nieuwe Economie en is te boeken als spreker en dagvoorzitter. Hij is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, ondernemerschap, duurzaamheid en klimaat. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Michel Scholte boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer