Vakgebied

Leiderschap
Sport&Motivatie
Kunst & Cultuur
Business & Management

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Kunst & cultuur
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Paul Janmaat is sinds zijn studententijd in Rotterdam helemaal verslingerd aan rugby. Hij heeft actief gespeeld en volgt deze mondiale sport nog steeds op de voet. Paul raakte gefascineerd door het feit dat iedere rugby-fan ter wereld het fenomeen Haka kent. Hij heeft zich uitgebreid verdiept in het verhaal achter de Haka en het geheim van het succes van The All Blacks; het nationale rugby-team van Nieuw-Zeeland. Het team dat al sinds 1905 voorafgaand aan iedere wedstrijd met een Haka de tegenstanders imponeert. Haka brengt energie naar boven en zorgt voor het ultieme gevoel van verbondenheid binnen een groep.


Boek Paul Janmaat - HakaMan bij het Sprekershuys!

Paul Janmaat is te boeken als spreker en dagvoorzitter en zet een Paul Janmaat is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en geeft lezingen en zet ervaringen neer rondom de Haka, teamwork, sport en motivatie, kunst en cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Paul Janmaat boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Voel jezelf nooit te groot of te goed om de kleine dingen te doen, die nu eenmaal dagelijks moeten gebeuren.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer