Sprekershuys logo

Vakgebied

Online Trends & E-business
Technologie
Digitale Disruptie
Lean Startup
Leiderschap
Teamwork
Communicatie
Ondernemen
Bestuur en economie
Communicatie & presentatie
Klantgerichtheid en communicatie
Sales en marketing
(neuro) Marketing
Neurologie
Samenwerken
Vertrouwen
Verbinding

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Impact van corona
Communicatie & Media
Cabaret & Entertainment
Sales & Klantgerichtheid
Innovatie & Trends
Creativiteit & Inspiratie
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Levensloop

De carrière van Paul Smit is alles behalve gepland en hangt met toevalligheden aan elkaar. Na zijn middelbare school wilde hij op avontuur en meldde zichzelf aan bij de Luchtmobiele Brigade waar hij twee jaar een rode baret mocht dragen.

Na deze mooie jaren besloot Paul te gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam en studeerde daar af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’. Vervolgens werd hij festivalmanager en begon daarna een IT bedrijf. Dit liep uitstekend, maar toen hij bevriend raakte met cabaretier Guido Weijers dacht Paul: ‘Wat hij doet is veel leuker dan wat ik doe.’

Hij verkochte zijn bedrijf en klom op ieder podium dat hij tegenkwam. Een jaar later mocht Paul naar Mojo Theater en zo tourde hij vijf jaar door het land. Steeds vaker begon hij zijn interesse in neurowetenschap en psychologie te mengen met cabaret. Zo ontstonden de presentaties en trainingen die Paul nu doet voor het bedrijfsleven.


Spreker Paul Smit

Bedrijven boeken Paul Smit voor zowel lezingen als trainingen. Een lezing van deze bedreven spreker is een garantie voor een onderscheidend verhaal met veel humor en interactie. Het raakt de kern van menselijke verandering en is daarmee inspirerend voor organisaties die zich bevinden in verander- of innovatietrajecten. Zowel de lengte als inhoud van de lezing zijn altijd op maat aanpasbaar.

Dat laatste geldt overigens ook voor de trainingen waarvoor bedrijven Paul kunnen inhuren. Hierin gaat hij als trainer nog dieper in op de psychologische en neurologische aspecten achter menselijk gedrag en vertaalt hij dit naar concrete handvatten en tips voor de organisatie. Een lezing of training van deze enthousiasmerende persoonlijkheid legt dan ook vaak een solide basis voor bedrijfsinnovatie.


Ondernemer

In 2018 heeft Paul samen met topcoach Scott Byrd uit de VS het bedrijf Pathways Global opgericht in New York, gericht op Keynotes & Coaching. In 2019 heb heeft hij samen met Arno Folkerts ‘Folkerts & Smit’ opgericht, ‘Keynotes door Kwaliteit’.


Boek Paul Smit bij het Sprekershuys!

Paul Smit is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals online trends, e-business, technologie, digitale disruptie, leiderschap, teamwork, communicatie, sales, marketing en veranderingen. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.



Spreker Paul Smit inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.
Spreker Paul Smit boeken bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer