Vakgebied

Online Trends & E-business
Technologie
Digitale Disruptie
Lean Startup
Leiderschap
Teamwork
Communicatie
Ondernemen
Bestuur en economie
Communicatie & presentatie
Klantgerichtheid en communicatie
Sales en marketing
(neuro) Marketing
Neurologie
Samenwerken
Vertrouwen
Verbinding

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Communicatie & Media
Cabaret & Entertainment
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
Webinar

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

De carrière van Paul Smit is alles behalve gepland en hangt met toevalligheden aan elkaar. Na zijn middelbare school wilde hij op avontuur en meldde zichzelf aan bij de Luchtmobiele Brigade waar hij twee jaar een rode baret mocht dragen.

Na deze mooie jaren besloot Paul te gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam en studeerde daar af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’. Vervolgens werd hij festivalmanager en begon daarna een IT bedrijf. Dit liep uitstekend, maar toen hij bevriend raakte met cabaretier Guido Weijers dacht Paul: ‘Wat hij doet is veel leuker dan wat ik doe.’ Hij verkochte zijn bedrijf en klom op ieder podium dat hij tegenkwam. Een jaar later mocht Paul naar Mojo Theater en zo tourde hij vijf jaar door het land. Steeds vaker begon hij zijn interesse in neurowetenschap en psychologie te mengen met cabaret. Zo ontstonden de presentaties en trainingen die Paul nu doet voor het bedrijfsleven.

In 2018 heeft Paul samen met topcoach Scott Byrd uit de VS het bedrijf Pathways Global opgericht in New York, gericht op Keynotes & Coaching. In 2019 heb heeft hij samen met Arno Folkerts ‘Folkerts & Smit’ opgericht, ‘Keynotes door Kwaliteit’.

Paul is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen beïnvloeding, verandermanagement en neurowetenschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer