1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & foodblogger

Rens Kroes

Rens Kroes begon in 2018 haar eigen online winkel: de Powerfoodies Market. De webshop bevat kwalitatieve, duurzame en lekkere producten én recepten, informatie en tips. Het doel van Rens is te inspireren en je meer bewust te maken van de keuzes die je kunt maken in je eigen leven. Ze hoopt dat je vervolgens vanuit die bewustwording kunt gaan handelen en dan een zo happy and healthy mogelijk leven voor jezelf en de wereld om je heen creëert. Rens Kroes is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Rens Kroes

Over Rens Kroes

Al jong kwam Rens Kroes in aanraking met gezonde voeding, aangezien haar moeder voedingsdeskundige is. Rens woonde en studeerde in New York waar ze zich nog meer verdiepte in voeding. Ze raakte geïnspireerd door de gezonde leefstijl van veel mensen en gin al snel zelf aan de slag om gezonde recepten te maken. Terug in Nederland ging ze in een obesitaskliniek werken en kwam ze in aanraking met de psychische kant van eten. Begin 2013 begon ze met bloggen over haar liefde voor gezond eten en drinken. Haar blogs werden een groot succes en al snel ontstond het idee voor een eigen bedrijf.


Powerfood

Rens Kroes: 'Nederland gezonder maken, dat is mijn missie. Ik wil mensen laten ervaren dat je je door gezond eten fitter en beter kunt voelen. En hen daarbij ook echt begeleiden.' Koken en gezonde maaltijden bedenken was altijd al haar hobby, maar sinds een aantal jaren realiseert ze zich dat ze er ook haar werk van kan maken. Inmiddels heeft ze één van de best verkochte kookboeken uitgebracht: 'Powerfood'.


Eigen winkel

Naast haar 5 boeken van ‘Powerfood’ tot ‘Rens – Mijn lifestyle guide’ begon ze in augustus 2018 haar eigen online winkel: de Powerfoodies Market. De webshop bevat kwalitatieve, duurzame en lekkere producten én recepten, informatie en tips. Het doel van Rens is te inspireren en je meer bewust te maken van de keuzes die je kunt maken in je eigen leven. Ze hoopt dat je vervolgens vanuit die bewustwording kunt gaan handelen en dan een zo happy and healthy mogelijk leven voor jezelf en de wereld om je heen creëert. Op basis van een aantal keyfactoren: Good Vibes, Relax, Food Filosofie, Beauty, Beweging, Home en Planet richt ze haar leven zo bewust en positief mogelijk in en hoopt ze mensen te inspireren. Ben jij benieuwd naar wat haar bron van inspiratie is, of kun je zelf wel wat inspiratie of tips gebruiken? Rens is positief, ze houdt van veel interactie met publiek, niet belerend.


Studie

Ze studeert momenteel als voedingsdeskundige en hormoonfactor. Ze heeft inmiddels haar eigen foodcoaching-praktijk opgezet, waarbij ze mensen begeleid bij het maken van gezondere keuzes, waaronder haar zus, topmodel Doutzen Kroes.


Boek Rens Kroes bij het Sprekershuys!

Rens Kroes is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van ondernemen, voeding, gezondheid, woman empowerment, lifestyle en vitaliteit. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Rens Kroes boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lifestyle, Voeding, Gezondheid, Health, Vitaliteit, Woman empowerment, Ondernemen, Succesvol ondernemen, Wellness, Vrouwelijk ondernemerschap

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Q&A Rens Kroes


Rens Kroes vertelt je graag alles over voeding en een gezonde levensstijl in de vorm van een Q&A op jouw event. Rens kan in een Q&A op van alles ingaan. Van gezonde recepten tot aan: waar komt jouw voeding vandaan? En dit doet zij met haar altijd charmante en vrolijke uitstraling. Want bij Rens weet je zeker dat je een powervrouw op het podium hebt staan die gaat voor powervoeding in Nederland. Nederland gezond laten eten en leven dat is haar missie!

The first wealth is health

RENS ZOEKT BOER: KRINGLOOPLANDBOUW • Rens Kroes

VLOG 26: IBIZA FAMILY VIBES | DO I HAVE CHEAT MEALS? • Rens Kroes

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.