Vakgebied

Magic
Illusie
Entertainer & illusionist

Thema's

Onderwijs
Cabaret & Entertainment
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 1.495

Biografie

Biografie

Richard Jansen is professioneel illusionist en spreker. Zijn interesse voor magic begon toen hij 8 jaar was. Na diverse goocheldozen te hebben uitgespeeld en jarenlang bezig te zijn met magie was het tijd om zijn magie op het podium te tonen. Met 19 jaar oud gaf Rich Magic zijn eerste show. Inmiddels zijn mindtricks erg populair geworden door verschillende grootheden in deze branche. Magie in combinatie met afleiding zorgde voor bijzondere en indrukwekkende reacties. Het entertainen van publiek zit al sinds jong af aan in zijn bloed. Na het VWO, is hij naar de lerarenopleiding in Tilburg gegaan voor het vak Duits. Dit was een Win-Win. Enerzijds zorgde hij voor een vaste basis, toen hij in het begin van zijn carrière nog aan de weg aan het timmeren was. Anderzijds deed hij meteen ervaring op met het presenteren voor groepen (in dit geval leerlingen). Dat was een goede leerschool. Tegenwoordig wordt Rich Magic geboekt tijdens congressen, seminars, studiedagen en andere zakelijke bijeenkomsten. Kortom: inspirerend, verbazingwekkend en met goede entertainmentwaarde.

Zowel als spreker en illusionist, is zijn performance interactief, charismatisch en is hij enorm enthousiast in hetgeen hij presenteert. Als professional heeft hij veel ervaring met spreken voor grote groepen. Alle aanwezigen zullen naderhand verwonderd en verbaasd zijn, hetgeen een blijvende herinnering zal zijn!

Lees meer
Hard work could beat talent!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer