1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentator

Ruben Nicolai

Ruben Nicolai is een van de bekendste presentatoren van Nederland. In 2004 start het programma 'De Lama’s' waar Ruben deel van uitmaakt. Samen met de medeLama's Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbruge wint Ruben als kroon op het werk de Gouden Televizierring in 2006. Na De Lama’s presenteert Ruben enkele succesvolle programma’s, zoals 'De Allerslechtste Chauffeur van Nederland'. Na het avontuur bij BNN tekent Ruben Nicolai in 2015 een contract bij RTL. Ruben Nicolai is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys.

...Ruben Nicolai

Over Ruben Nicolai

Ruben Nicolai heeft een gezonde dosis humor en brengt dit graag mee op jouw event. Als dagvoorzitter gebruikt hij zijn improvisatietalent om naadloos in te spelen op alles wat er gebeurd. Ruben verbindt humor met oprechte interesse en weet ieder publiek te bewegen met zijn energieke uitstraling. 


Presentator 

Ruben Nicolai startte zijn carrière met Nathan Vecht en samen geven ze in een Amsterdams pand hun eerste show als cabaretiers. Na hun eerste optreden gaat het snel. Met ‘Uitverbaasd’ wonnen Nicolai & Vecht het Rotterdams Cammeretten Festival. Vanaf dat moment weet Ruben wat hij wil en presenteert hij programma's met een komische noot. In 2004 start het programma 'De Lama’s' waar Ruben deel van uitmaakt. In eerste instantie is het programma geen succes, maar na het wisselen van de leden wordt het razendpopulair. Samen met de medeLama's Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbruge wint Ruben als kroon op het werk de Gouden Televizierring in 2006.

Naast deze programma’s was Ruben te zien als presentator van 'Je Zal Het Maar Hebben' en 'Try Before You Die'. In het programma 'Je Zal Het Maar Hebben' dook Nicolai in de levens van jongeren met een beperking of aandoening. Bij 'Try Before You Die' ging hij de uitdaging met zijn medepresentatoren aan om dingen te doen die je voor je dood moet hebben gedaan. Voor het presenteerwerk wat Ruben verricht, wordt hij in 2009 genomineerd voor een Zilveren Televizierster en wint hij de prijs. 


‘Make A Wish’ Ambassadeur 

Ruben is een ras-entertainer, maar zet zich ook in voor thema’s die hem aan het hart gaan. Zo zet hij zich als ambassadeur van ‘Make A Wish’ in voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. De organisatie brengt de wensen van de kinderen in vervulling en haalt alles uit de kast om zorgeloze momenten en onvergetelijke herinneringen te creëren voor de families in kwestie. 


Dagvoorzitterschap

Als dagvoorzitter kan hij als improvisatietalent naadloos inspelen op alles wat er gebeurd op jouw event. Hij weet ieder publiek te bewegen, is betrokken en combineert humor met oprechte interesse. Ruben verbindt op energieke wijze het podium en het publiek, en maakt van ieder onderwerp een interactieve sessie. Hij is een expert op het gebied van presentatie, humor en communicatie.


Boek Ruben Nicolai bij het Sprekershuys!

Ruben Nicolai is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator en is expert op het gebied van presentatie, humor en communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Ruben Nicolai boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Humor

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Ruben als dagvoorzitter

Ruben ademt humor! Dit gebruikt hij tijdens zijn rol als dagvoorzitter. Door zijn improvisatietalent kan hij bij zakelijk events naadloos inspelen op alles wat er gebeurd. Hij voelt het publiek goed aan en zorgt voor interactie met zijn humor en oprechte interesse. Dat maakt dat hij graag verwelkomt wordt als dagvoorzitter bij diverse events!

Je moet je leven niet vergooien, maar volop genieten

Ruben Nicolai ontdekt het geheim van Humberto - RTL LATE NIGHT

"2014 was voor mij een rampjaar" - LINDA'S ZOMERWEEK

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.