1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Tonnie Barberio

Tonnie Barberio heeft meer dan 20 jaar ervaring in fitness en het coachen van klanten op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Hij motiveert mensen een betere versie van zichzelf te worden. Aan de hand van praktische voorbeelden waar je dezelfde dag nog mee aan de slag kunt, daagt hij je uit om alles uit het leven te halen en kritisch te zijn naar jouw eigen gedrag. Tonnie Barberio is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Tonnie Barberio

Over Tonnie Barberio

Al vanaf jonge leeftijd is Tonnie Barberio gefocust op het helpen van mensen. In de zoektocht naar zijn droom en passie heeft sport altijd een belangrijke rol gespeeld. Uiteindelijk bleek het de perfecte manier om mensen te helpen het beste uit zichzelf en het leven te halen.


Met ruim 20.000 uur ervaring als personal trainer, verdeelt over meer dan 1000 cliënten, wil hij nu meer mensen bereiken als spreker op events.


Soul Gym

In 2011 startte Tonnie met zijn privé-gym Barberio Personal Training. Tien jaar later veranderde hij de naam in SOUL GYM. Het bedrijf groeide snel, door de successen die hij met zijn cliënten behaalde. Inmiddels zijn er bij SOUL GYM 8 trainers actief die cliënten helpen op het gebied van voeding, training, leefstijl en mentale gezondheid. Ook organiseert hij namens SOUL GYM events, waarbij er verschillende thema's aan bod komen, zoals persoonlijk leiderschap, doelen stellen, ademsessies en ijsbaden.


Tonnie als spreker

Tonnie combineert zijn positieve energie en levenservaring met een duidelijke, eerlijke boodschap die hij op een liefdevolle manier brengt. Hij toont kwetsbaarheid, maar dwingt zichzelf wel tot het uiterste - en roept de luisteraar op dit ook te doen. Reken op veel impact, want Tonnie weet als geen ander mensen in beweging te krijgen en meer plezier in het leven te laten krijgen, meer energie los te maken en een gezondere leefstijl af te dwingen door de eigenwaarde van de luisteraar te vergroten. Alles uit het leven halen is volgens hem het mooiste wat er is. Daarom brengt hij positieve energie naar ieder event en staat hij altijd open voor vragen tijdens de lezing en creëert zo dynamische gesprekken.

 


 Barberio Podcast

In 2021 startte hij met Barberio Podcast in het verlengde van zijn privé-gym. In deze podcast nodigt Tonnie psychologen, gasten die coaching geven en andere experts uit die een positieve invloed hebben op iedereen die openstaat voor persoonlijke groei.

 

Boek Tonnie Barberio bij het Sprekershuys!

Tonnie Barberio is te boeken als spreker en deelt in zijn lezingen zijn expertise op het gebied van sport, motivatie, voeding, doorzettingsvermogen, doelen stellen en persoonlijk leiderschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Tonnie Barberio boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Doelen stellen, Gezondheid, Persoonlijk leiderschap, Vitaliteit, Doorzettingsvermogen

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Sessies

Lezing Tonnie Barberio

Tonnie stemt zijn lezingen graag af op het thema dat voor jouw bedrijf het belangrijkste is. Je gezondheid verbeteren kan namelijk gaan over trainen, voeding en leefstijl, maar ook zeker over motivatie en problemen die mensen in het leven ervaren.


Iedereen loopt tegen problemen aan in het leven. Sommige los je snel op en sommige loop je jaren mee rond. Tonnie daagt mensen door zijn persoonlijke ervaringen en ervaringen met cliënten uit, om alles uit het leven te halen door alles wat je nu doet in twijfel te trekken. Hij geeft praktische voorbeelden om jouw gezondheid en/of die van je werknemers te verbeteren. Ook daagt hij mensen uit om eerlijker naar zichzelf te worden en jezelf op de eerste plek te zetten.

Blijf dicht bij jezelf en ontdek jouw waarde

Tonnie Baberio

Anatol Kuschpeta, mental coach met +30 jaar ervaring over mindset, doelen behalen en levenslessen

Tanja Noteborn, Stress Release Coach over omgaan met stress en praktische tips voor werk en privé

...
Je kunt alles tegen hem zeggen. Althans dat doe ik. Al mijn frustraties gooi ik op tafel; dat lucht enorm op. Het mooie van Tonnie is: hij scheldt nooit terug, maar blijft altijd vriendelijk en optimistisch. En als de oefeningen zwaar vallen, houdt hij de moed erin. Soms tegen beter weten in, maar het helpt mij enorm om het einde van de training te halen. Je houdt dit alleen vol als je zelf positief in het leven staat. En dat doet Tonnie met overtuiging. Dat geeft hem kracht.
Pieter Broertjes

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.