1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & zakenvrouw

Vivienne van Eijkelenborg

Spreker Vivienne van Eijkelenborg is een zakenvrouw in hart en nieren. Ze is winnares Prix Veuve Clicquot, zakenvrouw van het jaar 2016 en daarnaast ook CEO & eigenaar van Difrax BV. Vivienne gaat met haar lezingen in op onderwerpen als ondernemerschap, leiderschap trends & innovatie. Zij is een echte powervrouw en een inspiratiebron voor velen. Ze is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, business & management en innovatie & trends. Vivienne is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Vivienne van Eijkelenborg

Over Vivienne van Eijkelenborg

Vivienne van Eijkelenborg is spreker en ondernemer met power. Ze heeft al diverse prijzen op haar naam staan door haar ondernemerstalent. Zij wil als spreker vrouwelijk ondernemerschap stimuleren om zo alles uit jezelf te halen.


Spreker Vivienne van Eijkelenborg studeerde Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen. Na haar studie ging zij aan de slag als Category en Product Manager bij verschillende retailketens. Ze besloot na enkele jaren om haar opgedane kennis aan te wenden voor het familiebedrijf.


In 1997 startte Vivienne bij Difrax, dat haar ouders in 1967 oprichtten. In 1999 nam zij het stokje van haar ouders volledig over en bouwde het bedrijf uit tot een echt A-merk met eigen productontwikkeling en een internationale focus.


Ondernemer

Vandaag de dag staat Difrax bekend als hét innovatieve en moderne babymerk en is daarmee de eerste keuze van vele jonge ouders. Difrax heeft een breed assortiment babyartikelen welke wereldwijd verkrijgbaar zijn. In Nederland is Difrax marktleider in het segment babyflessen (41%) en fopspenen (51%).


Daarnaast heeft Difrax inmiddels diverse toonaangevende awards gewonnen met haar innovatieve producten zoals de S-flesverwarmer en de handsfree borstkolf. Innovatief design is hierbij een van de belangrijke succesfactoren. Difrax staat voor Passie, Innovatie en Happy Growth!


Auteur

Vivienne heeft verschillende boeken ontwikkeld voor jonge ouders zoals het Stoppen met Foppen boek en het informatieve Aanleggen, Voeden en Kolven. Difrax zet zich in voor de Fonds Gezond Geboren en werkt regelmatig samen met de stichting Free A Girl.


Voorzitter

Naast de passie voor haar werk bij Difrax is Vivienne ook actief binnen diverse andere organisaties. Zo is ze de President van de World Association of Bottle and Teat, gevestigd in Parijs.


En sinds juli 2015 is ze voorzitter van het Nederlandse chapter van de Entrepreneurs Organization. Een organisatie waar wereldwijd meer dan 14.000 ondernemers lid van zijn. Haar missie is (vrouwelijk) ondernemerschap te ondersteunen.


Boek Vivienne van Eijkelenborg bij het Sprekershuys!

Vivienne van Eijkelenborg is te boeken als spreker. Zij geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, trends & innovatie en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Vivienne van Eijkelenborg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Familiebedrijven, Leiderschap, Customer experience, Woman empowerment, Ondernemen, Vrouwelijk ondernemerschap

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Vivienne van Eijkelenborg

Nederland kent verschillende grote vrouwelijke ondernemers en zo ook de bekende ondernemer Vivienne van Eijkelenborg. Het ondernemerschap zit bij Vivienne in de familie en in 1999 werd Vivienne CEO en eigenaar van het door haar ouders opgerichte familiebedrijf Difrax. Vivienne wist Difrax tot marktleider te maken in baby artikelen. En dat werd bekroond. In 2016 werd Vivienne uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar. Naast het leiden van het prachtige bedrijf Difrax is Vivienne ook betrokken bij tal van maatschappelijke doelen. Vivianne gaat met haar lezingen in op onderwerpen als ondernemerschap, leiderschap trends & innovatie. Vivienne is een echte powervrouw en een inspiratiebron voor velen.

Vier in het leven wat er te vieren valt! Een leven lang leren. Be a pinquin.

In gesprek met Vivienne van Eijkelenborg | Financial Focus

Zakenvrouw van het Jaar 2016, Vivienne van Eijkelenborg: Blijf investeren in jezelf!

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.