Groepsgrootte

In overleg

Benodigdheden

Geen speciale benodigheden

Locatie

In overleg

Tarief

Vanaf € 2.500

Kenmerken

Duur

Dagdeel

Bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Je leven wordt steeds drukker. Binnen een week ontvang je evenveel prikkels als honderd jaar geleden in een heel leven. Het is geen wonder dat veel mensen ziek worden of opgebrand raken, onze hersenen kunnen het niet meer aan...

88% van de Nederlanders ervaart stress volgens een onderzoek van Menzi s en 50% van ons ziekteverzuim is stress gerelateerd. Om toch tot rust te komen boek je een vakantie. Maar is dat werkelijk nodig?

Robert Bridgeman reisde de wereld over om methoden aan te boren die gaan over rust en bewuster leven & werken. Zijn veldonderzoek gebeurt zoveel mogelijk bij de bron in landen als Thailand, Vietnam, Nepal, India en de Verenigde staten. Hij studeerde bij boeddhistische meesters, maar ook bij hersenwetenschappers van Stanford. In deze workshop krijg je simpele stappen om hersenen te optimaliseren om efficiënter te functioneren en om nog meer van je leven te genieten.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen