1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Ancilla van de Leest

Ancilla van de Leest is publiek spreker, schrijver en tvpersoonlijkheid. Sinds 2012 spreekt zij en geeft desgevraagd haar ongezoute mening over onderwerpen als digitale rechten, privacy en burgerrechten. Ancilla is bekend van interviews met Trouw, NRC, Parool, Vrij Nederland, Eenvandaag, Radio 1, Pauw & Witteman en RTL late night. Ook schreef zij columns en opiniestukken die gepubliceerd zijn in de Nieuwe Revu, The Next Web, De Volkskrant, op Joop.nl en in het Financieel Dagblad. Ancilla van de Leest is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys.

...Ancilla van de Leest

Over Ancilla van de Leest

Ancilla van de Leest is publiek spreker, schrijver en tvpersoonlijkheid. Sinds 2012 spreekt zij en geeft desgevraagd haar ongezoute mening over onderwerpen als digitale rechten, privacy en burgerrechten.

Ancilla begon haar loopbaan bij digitale burgerrechten beweging Bits of Freedom. Sindsdien zet zij zich fulltime in voor verschillende initiatieven rondom deze onderwerpen. Zij was Lead Privacy Advisor bij dienstverlener Brunel. Momenteel is Ancilla werkzaam bij Startpage als Privacy Advisor.

Ancilla is bekend van interviews met Trouw, NRC, Parool, Vrij Nederland, Eenvandaag, Radio 1, Pauw & Witteman en RTL late night. Ook schreef zij columns en opiniestukken die gepubliceerd zijn in de Nieuwe Revu, The Next Web, De Volkskrant, op Joop.nl en in Financieel Dagblad.

“Samen moeten we ervoor zorgen dat burgerrechten gewaarborgd blijven in een steeds meer gedigitaliseerde maatschappij. Privacy ís een veiligheidsmaatregel. Zonder dit grondrecht als maatschappelijke waarde, leeft de volgende generatie niet langer in een democratie.”


Boek Ancilla van de Leest bij het Sprekershuys!

Ancilla van de Leest is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en presentator en is expert op het gebied van digitale rechten, privacy, burgerrechten, leiderschap en mens & maatschappij. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ancilla van de Leest boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Burgerrechten, Privacy, Digitale rechten

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Ancilla van de Leest

Ancilla is ervaren keynote spreker over de onderwerpen digitale rechten, online entrepreneurship, vrouwelijk leiderschap, en lifestyle ethics. Eerder sprak zij op Lowlands, The Next Web conference en diverse infosecurity evenementen in binnen- en buitenland.

Ancilla als dagvoorzitter

Naast dat Ancilla graag op het podium staat als spreker, treedt ze ook graag op als dagvoorzitter omtrent onderwerpen als technologie, digitalisering, digitale rechten, privacy, burgerrechten. Hoe is Ancilla als dagvoorzitter? "Wij hebben Ancilla van der Leest ingezet als dagvoorzit(s)ter tijdens een Digital Security conferentie. Ancilla was erg goed voorbereid, had een klik met de sprekers en heeft de conferentie naar een hoger niveau getild. Complimenten" Aldus iSense.

Privacy ís een veiligheidsmaatregel. Zonder dit grondrecht, leeft de volgende generatie niet langer in een democratie.

The Trueman Show #81 Ancilla van de Leest

Ancilla van de Leest over het belang van cash, privacy & autonomie

...
Wij hebben Ancilla van der Leest ingezet als dagvoorzit(s)ter tijdens een Digital Security conferentie. Ancilla was erg goed voorbereid, had een klik met de sprekers en heeft de conferentie naar een hoger niveau getild. Complimenten
iSense

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.