Vakgebied

Online Trends & E-business
Sport&Motivatie
Online Influencer
E-sports
TV/Media
YouTube/twitch

Thema's

Sport & Motivatie
Communicatie & Media
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends

Talen

Nederlands
Engels
Duits
Frans
Spaans

Tarief

Vanaf € 1.000

Biografie

Biografie

Koen Weijland is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen e-sports, sport & motivatie, online media en innovatie & trends. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Koen Weijland is meervoudig Nederlands Kampioen FIFA en de bekendste e-sporter in Nederland. In 2016 tekende hij als eerste ooit een contract als e-sporter bij een voetbalclub, namelijk bij AFC Ajax. Hij presenteerde bij KRO NCRV het programma ‘Heibel langs de lijn’ en is veelvuldig te zien als commentator bij FOX Sports en als analist bij de eDivisie.

Koen is hét boegbeeld van de Nederlandse e-sports scene. Als tiener werd hij voor het eerst Nederlands Kampioen FIFA en vloog hij al snel de wereld over om toernooien te spelen. Hij studeerde af aan de Radboud Universiteit maar vond zijn passie in YouTube en presenteren. Als YouTuber heeft Koen nu bijna 250.000 abonnees. Zijn boek ‘STRIJDER’ is in augustus 2018 uitgekomen en in datzelfde jaar werd hij de beste e-sporter ter wereld. Koen is onder de e-sporters uniek door zijn successen, maar meer nog om zijn uitstraling en welbespraaktheid.

Lees meer
Ik leef een droom die nooit bestond
Spreker en dagvoorzitter Koen Weijland is expert op het gebied van Sport & Motivatie, Communicatie & Media en Strategie
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer