1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & e-sporter

Koen Weijland

Koen Weijland is Nederlands bekendste e-sporter. Hij is uniek door zijn successen, uitstraling en welbespraaktheid. Als spreker geeft hij lezingen over jongeren in de maatschappij en het najagen van je dromen en e-sports. Koen had als eerste ooit een contract als e-sporter bij een voetbalclub, namelijk bij AFC Ajax en is hét boegbeeld van de Nederlandse e-sports scene. Als tiener werd hij voor het eerst Nederlands Kampioen FIFA en vloog hij al de wereld over voor toernooien. Met zijn 280K abonnees op YouTube is Koen een invloedrijk persoon in de e-sportwereld. Koen Weijland is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Koen Weijland

Over Koen Weijland

Koen Weijland is meervoudig Nederlands Kampioen FIFA en de bekendste e-sporter in Nederland. In 2016 tekende hij als eerste ooit een contract als e-sporter bij een voetbalclub, namelijk bij AFC Ajax. Hij presenteerde bij KRO NCRV het programma ‘Heibel langs de lijn’ en is veelvuldig te zien als commentator bij FOX Sports en als analist bij de eDivisie.

Koen is hét boegbeeld van de Nederlandse e-sports scene. Als tiener werd hij voor het eerst Nederlands Kampioen FIFA en vloog hij al snel de wereld over om toernooien te spelen. Hij studeerde af aan de Radboud Universiteit maar vond zijn passie in YouTube en presenteren. Als YouTuber heeft Koen nu bijna 250.000 abonnees. Zijn boek ‘STRIJDER’ is in augustus 2018 uitgekomen en in datzelfde jaar werd hij de beste e-sporter ter wereld. Koen is onder de e-sporters uniek door zijn successen, maar meer nog om zijn uitstraling en welbespraaktheid.


Boek Koen Weijland bij het Sprekershuys!

Koen Weijland is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen e-sports, sport & motivatie, online media en innovatie & trends. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Koen Weijland boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Influencers, Twitch, E-sports, E-business, TV/Media

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Lezing Koen Weijland

Als hij op de groene velden net zo goed zou zijn als thuis op de bank zouden alle voetballiefhebbers op de wereld hem wel kennen. Koen Weijland is namelijk de allerbeste FIFA 16 speler ter wereld. Zijn lezing gaat over e-sports, jongeren in de maatschappij, kansen op de arbeidsmarkt, het najagen van je dromen en nieuwe media.

Ik leef een droom die nooit bestond

10x HERO PACKS met KIJKERS! 🔥

E-sporter Koen Weijland over FIFA, spelen bij Ajax en zijn kat

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.