1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Mark Siegenbeek van Heukelom

Spreker Mark Siegenbeek van Heukelom is expert op het gebied van zingeving vinden in werk en leven. Hij doet dat door je te verbinden met je purpose, passies en geweten om vanuit daar meer koers te bepalen in je leven. Daarnaast laat hij je de kracht van verstillen ervaren door op een heel nuchtere manier te mediteren, of – in zijn woorden - helemaal naar de meditering te gaan. Humor en luchtigheid spelen hierbij een belangrijke rol, zonder de diepgang te verliezen. Mark is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Mark Siegenbeek van Heukelom

Over Mark Siegenbeek van Heukelom

Met zijn ir.-titel had Mark eigenlijk nu fabrieken moeten bouwen voor de industrie, maar na zijn studie dook hij kort de duurzaamheidshoek in om daarna een management traineeship te volgen. Toen hij eenmaal was opgeleid tot manager, merkte hij dat hij dat niet ambieerde, maar dat hij echt energie kreeg van de trainingen en coaching die hij drie jaar lang gekregen had.


Dat wilde hij zelf ook doen, dus hij ging als zelfstandig ondernemer aan de slag. Hij schreef twee boeken, coachte en trainde honderden mensen en kwam bij diverse grote organisaties over de vloer om mensen te helpen meer zingeving te ervaren in hun werk en in hun leven.


Duurzame Ambitite

In Mark z’n nieuwste boek 'Duurzame Ambitie' stelt hij dat de transitie naar een duurzamere wereld te traag gaat als we deze overlaten aan de politiek en het bedrijfsleven. Hij betoogt dat elke medewerker een verschil kan maken binnen zijn organisatie. Samen met Ecosofie-podcasthost Marnix Kluiters heeft Mark inzichten uit leiderschapstheorie, psychologie, transitiekunde en economie gebundeld. In zijn boek en lezingen legt hij uit hoe persoonlijk duurzaam leiderschap eruitziet en hoe er effectief over duurzaamheid gecommuniceerd kan worden. Mark leert je, hoe je je organisatie kunt vergroenen met kleine, gerichte acties en hoe je medewerkers enthousiast maakt voor duurzame initiatieven. Zijn verhaal is positief en realistisch, doorspekt met humoristische anekdotes en boeiende inzichten. Hij laat je met energie en motivatie achter om direct actie te ondernemen voor duurzaamheid, zowel thuis als op het werk.

Boek Mark Siegenbeek van Heukelom bij het Sprekershuys!

Mark Siegenbeek van Heukelomis te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, lifestyle & health, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Mark Siegenbeek van Heukelom boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Verandermanagement

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€1875

Sessies

Helemaal naar de meditering

We overladen onszelf met informatie en alles wat we doen moet nuttig zijn. Maar ons brein kan niet altijd goed omgaan met al die prikkels. Het is dan ook niet zo vreemd dat meer dan één miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben. Terwijl de oplossing voor meer rust en ontspanning heel simpel is: zitten en mediteren. 'Maar dat is toch zweverig gedoe?' Integendeel! Bestsellerauteur Mark Siegenbeek van Heukelom laat zien dat mediteren gezond, wetenschappelijk bewezen en pragmatisch is. Hij geeft nuchtere antwoorden op al je prangende vragen over het hoe en waarom van spiritualiteit.

Vind rust, wijsheid en zelfvertrouwen aan de hand van een introductie in meditatie en een nuchtere uitleg over de context eromheen. Ervaar hoe het is om een keer helemaal naar de meditering te gaan. En dat zónder dat je hoeft op te stijgen van kruidenthee, wierook of klankschalen. Gewoon op je stoel in een ontspannen setting die past bij het bedrijfsleven. Met humor en een knipoog, zonder aan diepgang in te boeten.

Werk met zingeving

Werken met zingeving doe je als je ’s ochtends zin hebt om naar je werk te gaan en ’s avonds terugkijkt en ziet dat het zin heeft gehad. Vaak hebben we ergens zin in als we er passie voor voelen, maar helaas denken veel mensen geen passie te hebben of dat er met hun passies geen werk te doen is. Dat is gelukkig niet waar. Iedereen heeft passies, de vraag is alleen hoe je ze vindt en hoe je ze aansluit als energiebron, in je werk of erbuiten.

Het gevoel hebben dat iets zin heeft gehad gaat over purpose. Purpose ervaar je als iets in lijn is met je geweten, als je groeit of als je andere mensen helpt. Het gaat over de waarom-vraag. Als je niet weet waarom je iets doet, dan heeft het voor je gevoel weinig zin en stop je er weinig energie in. Maar hoe vind je je purpose en hoe maak je het onderdeel van je leven? Mark rijkt je de handvatten aan en helpt je om de vraag van zijn eerste boek “Is dit het nou?” te beantwoorden en meer zingeving te ervaren in je leven en in je werk.

Quarterlife Update

Je bent quarterlifer. Hoogopgeleid, 24 tot 36 jaar, energiek, ambitieus en gedreven. Op papier heb je alles prima voor elkaar: een goede baan, een mooi huis, een leuke vriendenkring... En toch knaagt er iets: is dit het nou? Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt; dat je gelukkiger zou kunnen zijn dan je nu bent. Maar hoe doe je dat? Het probleem is dat je levenssoftware die je tot dit punt heeft gebracht haperingen begint te vertonen.

Je kunt prima zo verder leven, maar er gebeurt waarschijnlijk hetzelfde als met een computer met oude software: dingen gaan traag, het voelt als sleuren en trekken en er poppen foutmeldingen op. Als je niet oppast kom je in een crisis terecht. Mark legt je uit hoe je op 9 punten een update kunt uitvoeren om dit te voorkomen, die hij ook beschreef in zijn boek “Is dit het nou?”. Leer alles over de kracht van keuzes maken, doelen stellen en jezelf gelukkig maken.

Zingeving vinden in je werk betekent dat je 's ochtends zin hebt om naar je werk te gaan en 's avonds terugkijkt en ziet dat het zin heeft gehad.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.