Sprekershuys logo

Vakgebied

Duurzaamheid
Innovatie
Leiderschap
Strategie
Bedrijfscultuur
Hospitality
Diversiteit
Service industry

Thema's

Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Zorg
Sales & Klantgerichtheid
Bestuur, Beleid & Politiek

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Robert Daverschot heeft een achtergrond in de event- en hospitality industry. Na zijn studie International Business vervolgde hij zijn master aan Hotelschool Den Haag en de Erasmus Universiteit Rotterdam.


Business Developer

Bij het Protocolbureau verzorgde hij tijdens officiële aangelegenheden van het Koninklijk Huis de gastenbegeleiding. Bij Seats2meet zette hij als Business Developer het vergaderlabel verder op de kaart en als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest voor communicatiebureau Sendsteps, werkt hij inmiddels als zelfstandig dagvoorzitter, online moderator en speaker coach. Robert was ook werkzaam op de redactie van Omroep West, voor TV talkshow FRITS!


Interviewer en speaker coach

Al deze kennis en ervaring zie je terug zodra je Robert in actie ziet. Op podia en in studio’s interviewt hij ministers, vakexperts en topondernemers. Hij ging zelfs uitgebreid in gesprek met de Dalai Lama. In ieder [online] programma zorgt hij dat de stem van het publiek gehoord wordt. Robert spreekt vloeiend Engels.


Daarnaast is Robert speaker coach en begeleidt hij teams en individuen in binnen- en buitenland om hun verhaal zo krachtig mogelijk over te brengen.


Boek Robert Daverschot bij het Sprekershuys!

Robert Daverschot is te boeken als online moderator, dagvoorzitter en speaker coach. Hij interviewt en modereert over onderwerpen als bedrijfsstrategie, leiderschap, duurzaamheid, diversiteit, hospitality en actualiteiten in de maatschappij. Het liefst denkt hij al graag met je in de aanloop naar jouw programma. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en speaker coach Robert Daverschot boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Maya Angelou
Robert Daverschot video cover
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer