1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & speaker coach

Robert Daverschot

Robert Daverschot is dagvoorzitter, online moderator en speaker coach. Als generalist bijt hij zich graag vast in ieder nieuw thema. Robert’s ervaring bij de redactie van een TV talkshow, komt goed van pas in de aanloop naar jouw (hybride) event. Hij is scherp, heeft een prettige kalmte en juist die combinatie zorgt ervoor dat sprekers zich snel op hun gemak voelen! Hij is expert op het gebied van mens & maatschappij, onderwijs, ondernemerschap en zorg. Robert Daverschot is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Robert Daverschot

Over Robert Daverschot

Als dagvoorzitter zorgt Robert Daverschot voor een prettige sfeer waarin jouw gasten hun inzichten op het gebied van bedrijfsstrategie, leiderschap of actualiteiten kunnen delen met het publiek. Geen detail ontgaat hem en met een ontwapenende scherpte krijgt hij de kern snel boven tafel. Bij Robert staat het publiek centraal. Met de inzet van digitale tools en door eigentijdse settingen te creëeren zorgt Robert voor interactie met de zaal.


Business Developer

Bij het Protocolbureau verzorgde hij tijdens officiële aangelegenheden van het Koninklijk Huis de gastenbegeleiding. Bij Seats2meet zette hij als Business Developer het vergaderlabel verder op de kaart en als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest voor communicatiebureau Sendsteps, werkt hij inmiddels als zelfstandig dagvoorzitter, online moderator en speaker coach. Robert was ook werkzaam op de redactie van Omroep West, voor TV talkshow FRITS!


Interviewer en speaker coach

Al deze kennis en ervaring zie je terug zodra je Robert in actie ziet. Op podia en in studio’s interviewt hij ministers, vakexperts en topondernemers. Hij ging zelfs uitgebreid in gesprek met de Dalai Lama. In ieder (online) programma zorgt hij dat de stem van het publiek gehoord wordt. Robert spreekt vloeiend Engels en weet zo jouw internationale publiek te bereiken.


Daarnaast is hij speaker coach. Robert begeleidt teams en individuen in binnen- en buitenland om hun verhaal zo krachtig mogelijk over te brengen.


Boek Robert Daverschot bij het Sprekershuys!

Robert Daverschot is te boeken als online moderator, dagvoorzitter en speaker coach. Hij interviewt en modereert over onderwerpen als bedrijfsstrategie, leiderschap, duurzaamheid, diversiteit, hospitality en actualiteiten in de maatschappij. Het liefst denkt hij al graag met je in de aanloop naar jouw programma. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en speaker coach Robert Daverschot boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Bedrijfscultuur, Innovatie, Service industry, Leiderschap, Hospitality, Diversiteit, Strategie

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Robert Davershot Workshop: SPEAKER COACH

Spreken in het openbaar. De één weet het publiek vanaf de eerste minuut te grijpen. De ander hakkelt zich de presentatie door. Hoe dan ook: presenteren brengt altijd enige spanning met zich mee. Niet erg. Daardoor presteer je ook beter. Maar hoe blijf je je zenuwen de baas en hoe maak je je verhaal nu juist nog scherper?

Spreekvaardigheid: Wat ga je leren?

Robert leert je een krachtige presentatie te geven. Qua vorm, inhoud, passend bij jouw stijl en jouw vakgebied. Een greep uit de onderwerpen die tijdens de coaching de revue passeren.

 • Voorbereiden van je storyline
 • Persoonlijke presentatie
 • Authenticieit en humor
 • Omgaan met stress
 • Interactie met je publiek
 • Gebruik van beelden en slides
 • Controle op omgevingsfactoren
Robert Daverschot Dagvoorzitterschap

Als generalist vervult Robert Daverschot de rol van dagvoorzitter in principe voor ieder type bijeenkomst. Hij heeft uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven, zorg, overheid, cultuur en in het bijzonder met thema’s die gerelateerd zijn aan diversiteit, duurzaamheid en gastvrijheid.

Met een prettige kalmte openen zowel publiek als sprekers zich makkelijk naast Robert. Dat maakt hem ook bijzonder geschikt voor sessies waar grotere belangen mee gemoeid zijn. Geen detail ontgaat hem en met een ontwapenende scherpte krijgt hij de kern snel boven tafel.Het publiek staat bij Robert centraal: met de inzet van digitale tools, creëert Robert eigentijdse en interactieve settingen.

Met zijn taligheid en humor weet hij op de juiste momenten zaken charmant en met een knipoog weer te relativeren.

Met zijn achtergrond in de event industry is hij bovendien een waardevol sparringpartner in de aanloop naar jouw event en met zijn uitgebreide werkervaring in de hospitality benadert hij iedere bijeenkomst als een waardevol contactmoment.

“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Maya Angelou

Meet: Robert Daverschot!

Robert Daverschot Promo | Tristan Murff

...
“Robert Daverschot faciliteerde de jaarlijkse KLM Controllers Dag en droeg echt bij aan een verbeterde interactie met het publiek. Daarnaast is Robert een ervaren gespreksleider, zeer bedreven in het interviewen van mensen.”
Erik Swelheim | CFO bij KLM
...
“Robert, wat deed je die lastige gesprekken weer goed. Het lukte om ondanks het zware thema mensen zich ontspannen te laten voelen en in een echt prettige sfeer in gesprek te gaan.”
Elly van Wenum | CDA bestuurder bij Gemeente Dordrecht
...
“De dag is zeer nuttig geweest voor het team en heeft in ieder geval gezorgd voor meer onderlinge cohesie en kan zeker als positieve impuls worden gezien aan de ontwikkeling van de afdeling!”
Peter Luyendijk | Facility Manager bij Leger des Heils Rotterdam
...
“Tijdens ons 10-jarig jubileum heeft Robert voortreffelijk werk als dagvoorzitter verricht!”
Ronald van den Hoff | CEO bij Seats2meet
...
“Heb het event nog wel 100 keer opnieuw beleefd en vind dat je het echt super goed gedaan hebt. De juiste vragen op de juiste manier, hoe je de leiding nam op de juiste momenten. Iedereen accepteerde jou heel makkelijk en kwam daardoor meer los. Precies zoals we gehoopt hadden, maar dat heb je echt goed gedaan.”
Rutger Bremer | Directeur bij Momice

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.