Vakgebied

Duurzaamheid
Innovatie
Leiderschap
Strategie
Bedrijfscultuur
Hospitality
Diversiteit
Gastheerschap
Service industry
Gastvrijheid
LGTBQI

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Sport & Motivatie
Wetenschap
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Zorg
Kunst & cultuur
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financiën
Innovatie & Trends
Spreker technologie
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
HRM
Prinsjesdag

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie


Robert Daverschot heeft een achtergrond in de event- en hospitality industry. Na zijn studie International Business vervolgde hij zijn masterstudie aan Hotelschool Den Haag en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bij het Protocolbureau verzorgde hij de gastenbegeleiding van het Koninklijk Huis en overheid tijdens officiële aangelegenheden. Bij vergaderlabel Seats2meet zette hij als Business Developer het vergaderlabel verder op de kaart en als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest voor communicatiebureau Sendsteps, werkt hij inmiddels als zelfstandig dagvoorzitter voor diverse organisaties en voor uiteenlopende thema’s.

Al deze kennis en ervaring ervaar je zodra je Robert in actie ziet. Op podia en in studio’s interviewde hij ministers, vakexperts en topondernemers. Hij interviewde zelfs de Dalai Lama. Robert’s idee dat “een event zo goed is als haar publiek”, maakt dat hij altijd een manier vindt om deelnemers te laten bijdragen. Online en offline.

Naast zijn werk als moderator en dagvoorzitter is Robert speaker coach en begeleidt hij professionals en organisaties om hun verhaal zo krachtig mogelijk over te brengen.

Robert Daverschot is te boeken als moderator, dagvoorzitter en speaker coach. Hij spreekt en interviewt over onderwerpen als leiderschap, hospitality, innovatie, diversiteit, strategie, mens en maatschappij en duurzaamheid. Op deze pagina kun je onder de kop ‘sessies’ meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Overlay
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer