1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Sander de Heer

Sander de Heer heeft al 25 jaar ervaring als radiopresentator. Hij weet daarom maar al te goed hoe je ‘live’ inspeelt op een situatie. Hij heeft verschillende radio-uitzendingen gemaakt voor o.a. Radio 538, Qmusic en 3FM. Hij is dus zeker iemand die geen moeite heeft om mensen mee te nemen in zijn verhaal. Sander is expert op het gebied van lifestyle & health, communicatie & media, teambuilding en creativiteit & inspiratie. Sander is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Sander de Heer

Over Sander de Heer

Met vijfentwintig jaar ervaring als radiopresentator is Sander gewend om altijd “live” in te spelen op een situatie. Hij heeft een extra zintuig voor sfeer en kan razendsnel improviseren als er een reactie komt uit de zaal of zijn gesprekspartner een antwoord geeft dat toelichting behoeft. In de uitzendingen die hij maakte voor NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM, Radio 538, Qmusic en Sublime stond inhoud voorop, maar was de creatieve twist om een luisteraar te raken, essentieel. Voor de combinatie van een inhoudelijk sterk gesprek én een gezellige interactieve sessie, moet je bij Sander zijn. Hij zet je verhaal op een losse en persoonlijke manier neer en zoekt graag de interactie op met het publiek, zodat de aandacht maximaal is en alle bezoekers creatief geprikkeld worden. Hij is enthousiast en positief ingesteld en krijgt hierdoor mensen snel mee in een verhaal.


Sander als dagvoorzitter

Sander kan goed improviseren, maar wil niets aan het toeval overlaten. Een gedegen voorbereiding gebeurt samen. Als journalist is hij gewend om goed te luisteren en via een “mini-interview” komt hij er dan ook snel achter, wat de opdrachtgever van hem verwacht. Desgewenst kan hij ook meedenken om de boodschap scherp te krijgen. Sander is punctueel en werkt zeer gestructureerd, immers het volgen van een draaiboek hoort ook bij zijn werk als radiomaker. Je kunt er dus op rekenen dat de vooraf besproken topics professioneel worden besproken in zijn presentatie. Desgewenst kan hij ook meedenken om de boodschap scherp te krijgen in een creatieve brainstorm of coachingsessie. Je kunt immers pas een podiumpresentatie houden als de boodschap die je wil vertellen in kraakheldere content is vertaald.


Boek Sander de Heer bij het Sprekershuys!

Sander is te boeken als dagvoorzitter over de onderwerpen media, communicatie en technologie.

Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Sander de Heer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Media, Muziek, Technologie, Verandermanagement

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Sander de Heer als dagvoorzitter

Op zoek naar een presentator die jouw verhaal niet alleen op een losse manier brengt, maar ook ondersteunt met muziek? Sander de Heer neemt tijdens en na zijn presentatie plaats achter de draaitafels. Beelden kunnen zo ondersteund worden met muziek, changementen worden opgevuld met korte tunes en na afloop gaat de presentatie naadloos over in een passende borrel. “Als radio presentator ben ik ook altijd bezig om te kijken welke muziek ik draai tijdens of na mijn presentaties, gesprekken en nieuwsoverzichten”. Het is echt een wereld van verschil of je een verhaal ondersteund met muziek of niet. En dan uiteraard wat voor muziek, legendarische ouwe soul past perfect bij een ambachtelijk en nostalgisch verhaal, dancemuziek bij nieuwe trends en mooie jazz bij culturele onderwerpen. Sander zoekt dus custom made de muziek bij uw verhaal en sluit de presentatie af met een deejayset waarbij de boodschap in muziek wordt gemixt met de wens van het publiek. Zo gaan uw bezoekers met een swingend gevoel naar huis.

“Radio is the theater of the mind; television is the theater of the Mindless”

Sander de Heer & Patrick Kicken: Over de magie van radio!

Sander de Heer (Mr. Krabs, SpongeBob)- Interviews met de Stemmen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.