Vakgebied

Technologie
Muziek
Media
Verandermanagement
Motivatie en inspiratie
Entertainment & Cabaret

Thema's

Lifestyle & Health
Communicatie & Media
Cabaret & Entertainment
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Met vijfentwintig jaar ervaring als radiopresentator is Sander gewend om altijd “live” in te spelen op een situatie. Hij heeft een extra zintuig voor sfeer en kan razendsnel improviseren als er een reactie komt uit de zaal of zijn gesprekspartner een antwoord geeft dat toelichting behoeft. In de uitzendingen die hij maakte voor NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM, Radio 538, Qmusic en Sublime stond inhoud voorop, maar was de creatieve twist om een luisteraar te raken, essentieel. Voor de combinatie van een inhoudelijk sterk gesprek én een gezellige interactieve sessie, moet je bij Sander zijn. Hij zet je verhaal op een losse en persoonlijke manier neer en zoekt graag de interactie op met het publiek, zodat de aandacht maximaal is en alle bezoekers creatief geprikkeld worden. Hij is enthousiast en positief ingesteld en krijgt hierdoor mensen snel mee in een verhaal.

Sander kan goed improviseren, maar wil niets aan het toeval overlaten. Een gedegen voorbereiding gebeurt samen. Als journalist is hij gewend om goed te luisteren en via een “mini-interview” komt hij er dan ook snel achter, wat de opdrachtgever van hem verwacht. Desgewenst kan hij ook meedenken om de boodschap scherp te krijgen. Sander is punctueel en werkt zeer gestructureerd, immers het volgen van een draaiboek hoort ook bij zijn werk als radiomaker. Je kunt er dus op rekenen dat de vooraf besproken topics professioneel worden besproken in zijn presentatie. Desgewenst kan hij ook meedenken om de boodschap scherp te krijgen in een creatieve brainstorm of coachingsessie. Je kunt immers pas een podiumpresentatie houden als de boodschap die je wil vertellen in kraakheldere content is vertaald.

Sander is te boeken als dagvoorzitter over de onderwerpen media, communicatie en technologie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
“Radio is the theater of the mind; television is the theater of the Mindless”
Thumbnail Sander de Heer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer