1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Tatjana Almuli

Tatjana Almuli, geboren in 1991 debuteerde in 2019 met het literaire non-fictieboek Knap voor een dik meisje waarin ze stigma’s rondom dik-zijn bevraagt en onderuit haalt. Sindsdien werkt ze als freelancejournalist, ze schreef artikelen en interviews voor onder meer ELLE, Vogue, VIVA, VICE en LINDA.Meiden. Ze spreekt over diverse thema’s waar zelf- en lichaamsbeeld, mentale gezondheid en female empowerment onderdeel van zijn. Tatjana is expert op het gebied van journalistiek. Ze is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Tatjana Almuli

Over Tatjana Almuli

Tatjana Almuli (1991) debuteerde in 2019 met het literaire non-fictieboek Knap voor een dik meisje waarin ze stigma’s rondom dik-zijn bevraagt en onderuit haalt. Sindsdien werkt ze als freelancejournalist, ze schreef artikelen en interviews voor onder meer ELLE, Vogue, VIVA, VICE en LINDA.Meiden.


Tatjana als spreker en dagvoorzitter

Ook is ze een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op symposia, congressen en andere evenementen waar ze lezingen en workshops geeft rondom thema’s als zelf-en lichaamsbeeld, mentale gezondheid, (uitgestelde) rouw, het belang van een diverse representatie en Female Empowerment en seksualiteit.


Freelancefotograaf

Daarnaast werkt Tatjana als freelancefotograaf. In al haar werk staat ‘verhalen vertellen’ centraal, het liefst licht ze stemmen of thema’s uit die nog te weinig gehoord of belicht worden. Ze schopt tegen hokjes aan, schuwt activisme niet, maar het liefst met een lach en vooral in de hoop om tot meer verbinding te komen.


Januari 2022 verscheen haar roman Ik zal je nooit meer bij uitgeverij Nijgh & van Ditmar over uitgestelde rouw, een geheime familiegeschiedenis en transgenerationeel trauma.


Boek Tatjana Almuli bij het Sprekershuys!

Tatjana Almuli is te boeken als dagvoorzitter, panellid en presentator en is gespecialiseerd in de thema's mens & maatschappij en communicatie & media. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Tatjana Almuli boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Diversiteit, Mentale kracht, Ondernemen, Schrijven

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Tatjana van Obese - Women's Health beats #FOGO

‘Al zou je nooit helemaal van jezelf houden, ook dat is oké' | Spot On en Tatjana Almuli

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.