1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & acteur

Tim Murck

Tim Murck is opgeleid als acteur en speelde verdeeld over 10 jaar in tientallen toneelstukken, televisieseries en films. Het podium is dus zijn thuis. De afgelopen jaren ontwikkelde hij de Hero Centred Designmethode. Een methode die mensen dwingt vanuit het perspectief van de eindgebruiker te denken. Tijdens zijn lezingen weet hij de luisteraar mee te nemen in een levendig en beeldend verhaal. Met ogenschijnlijk groot gemak vertaalt hij het ambacht van verhaal-vertellen naar een multimediale digitale omgeving. Tim Murck is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Tim Murck

Over Tim Murck

In 2006 studeerde Tim Murck af aan de Toneelschool in Arnhem. In het werkveld begon een fascinatie voor het inzetten van nieuwe, digitaal gedreven, mediavormen. Inmiddels combineert hij al 12 jaar interactieve storytelling en gamification om groepen mensen ‘in beweging’ te krijgen. Hij is opgeleid als acteur en speelde verdeeld over 10 jaar in tientallen toneelstukken, televisieseries en films. Het podium is dus zijn thuis.


ervaringen

Als Tim iets heeft teruggekregen de afgelopen jaren dan is het wel het enthousiasme dat hij bij een publiek kan creëren tijdens een lezing of masterclass. Niet alleen enthousiasme voor de projecten en producten die hij (mede) ontwikkelde, maar ook de potentiele vertaling hiervan naar de eigen situatie. De afgelopen jaren ontwikkelde hij de Hero Centred Designmethode. Een methode die mensen dwingt vanuit het perspectief van de eindgebruiker te denken. Vaak verwachten we veel van die eindgebruiker. We verwachten een gedragsverandering, een actie of andersoortige commitment, maar de vraag is vaak; waarom zou de eindgebruiker dit willen? Wat maakt het relevant, spannend, leuk, uitdagend, haalbaar? Of zelfs meeslepend, fascinerend en lichtelijk verslavend?


Kennis

Door gebruik te maken van eeuwenoude kennis over de mens als verteller, luisteraar, toeschouwer en (hoofdrol)speler geeft Tim handvaten om dit soort ingewikkelde trajecten succesvol te doorlopen. De eerste jaren van zijn carrière werkte hij vaak in opdracht van (publieke) omroepen, (film) distributeurs en goede doelen. Daarna werkte hij veel voor grote corporates en overheidsinstanties. "Nu ontwikkel ik eigen producten en zet ik mijn opgebouwde netwerk in om deze producten tot succesvolle bedrijven te laten leiden."


Tim als spreker

Hij heeft inmiddels een ontzettende bak aan kennis opgebouwd rondom thema’s als; community activatie, interactieve (transmediale) storytelling, verander- en innovatietrajecten, gamification en digitale leeromgevingen. De reden dat hij het podium, dit keer met zijn eigen verhaal, weer wat meer wil opzoeken is omdat Tim ontzettend geniet van het delen van zijn kennis en ervaring en omdat hij weet dat hij hier echt wat mee teweeg kan brengen bij een publiek.


Boek Tim Murck bij het Sprekershuys!

Tim Murck is te boeken als spreker en is expert op het gebied van ondernemen, technologie, ICT, innovatie & trends en wetenschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Tim Murck boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Wetenschap, Kunst & Cultuur, Innovatie & Trends, Ondernemen, Technologie en ICT

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Tim Murck

Geef Tim een podium en een publiek en hij begint te vertellen. Als opgeleid acteur weet hij de luisteraar mee te nemen in een levendig en beeldend verhaal. Het activeren van een publiek is zijn passie, dus zijn lezingen voelen altijd interactief. Met ogenschijnlijk groot gemak vertaalt hij het ambacht van verhaal-vertellen naar een multimediale digitale omgeving. Er is altijd aandacht voor praktijkvoorbeelden aan de hand waarvan hij toelicht welke (verhaal- en game) mechanismen zijn toegepast en welk effect dat op mensen heeft. Tim staat voor innovatie en biedt als vernieuwer een ander perspectief. Zijn energie en enthousiasme werken aanstekelijk. Tim is een echte inspirator. Niet alleen enthousiasme voor de projecten en producten die hij (mede) ontwikkelde, maar ook de potentiële vertaling hiervan naar de eigen situatie. De afgelopen jaren ontwikkelde hij de Hero Centred Design-methode. Een methode die mensen dwingt vanuit het perspectief van de eindgebruiker te denken. Door gebruik te maken van eeuwenoude kennis over de mens als verteller, luisteraar, toeschouwer en (hoofdrol)speler geeft hij handvaten om ingewikkelde trajecten succesvol te doorlopen. Hij heeft inmiddels een ontzettende bak aan kennis opgebouwd rondom thema’s als; community activatie, interactieve (transmediale) storytelling, verander,- en innovatietrajecten, gamification en digitale leeromgevingen.

“Art is not a mirror held up to reality but a hammer with which to shape it.”

Tim Murck (HackShield): "Kinderen slimmer maken op het gebied van cyber security"

Filmpjekijken TV: Interviews Tim Murck, Jurjen van Loon en Ruben Brinkman over Feuten Het Feestje

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.