Sprekershuys Spreekt

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Man zittend op witte stoel bezig met apparatuur

Het Sprekershuys is een eigentijds en innovatief sprekersbureau waar vakkennis, transparantie, persoonlijkheid en meedenken de kernwaarden zijn. De verbinders van het Sprekershuys hebben intensief contact met zowel klanten als huysgenoten en gaan regelmatig mee naar events waar de huysgenoten geboekt worden.

Fotoshoot en video-opnames met een aantal Huysgenoten

Op een prachtige locatie in Soest vindt op 12 maart een productiedag voor het Sprekerhuys plaats.
Vandaag gaan we een fotoshoot doen en video-opnames met een aantal huysgenoten. De dag begint met een uitgebreide fotosessie voor huysgenoot Marieke de Vrij, waarbij de fotografe (huysgenoot Iris Planting) met een professionele aanpak zorgt voor een buitengewoon goed resultaat. De toon is gezet, dit wordt een vruchtbare dag.

Na de lunch arriveert het videoproductieteam van AV3. Er worden drie huysgenoten in de schijnwerpers gezet, waarbij Eva Brouwer (oa RTV Utrecht) de interviews gaat afnemen. Het eerste interview is met Marieke de Vrij en gaat over haar lezingen als spiritueel trendwatcher. Marieke vertelt hoe zij kan bijdragen aan duurzame veranderingen in de maatschappij en hoe ze het bedrijfsleven adviseert over authentiek en dienend leiderschap. Daarna is het de beurt aan Mark Verhees, hij weet alles over positieve psychologie en brengt dit ook dagelijks in de praktijk. Via social media bereikt Mark dagelijks meer dan 350.000 mensen en brengt zo een glimlach in onze wereld. De middag wordt afgesloten met een interview met Irene Koel. Een marketingdame met een missie. Irene is aanjager van creativiteit en innovatie, waarbij ze bedrijven leert om het vooral zelf te gaan doen. Ze gebruikt voorbeelden en anekdotes uit de natuur en neemt zelf geen blad voor de mond. Ze was vorig jaar al spreker op een TedX evenement en gaat het komend jaar een marketing vlog starten. Onder deskundige leiding van Eva Brouwer hebben alle drie de huysgenoten het verhaal kunnen doen, dit in een professionele setting. De serie ‘Sprekershuys spreekt’ is hiermee van start gegaan en dit krijgt ongetwijfeld nog vaak een vervolg.

Na deze dag gaan we het materiaal bewerken en monteren, zodat we straks beschikken over inspirerend promotiemateriaal voor deze huysgenoten.
Locatie: InSoest: www.insoest.nl
Regie: Het Sprekershuys: www.sprekershuys.nl
Fotografie: Iris Planting: www.dutchandfamous.nl
Videoproductie: AV3: www.av3.nl

Geschreven door: Remco van Nieuwenhoven