1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & beleggingsexpert

Nico Inberg

Nico Inberg is beleggingsexpert en verbonden aan De Aandeelhouder. De Aandeelhouder publiceert wekelijks het online beursmagazine De Aandeelhouder op Zaterdag, met achtergrondverhalen, aandelenanalyses en kooptips. Nico spreekt over de beurs, aandelen, financiën en economie.Hij is gespecialiseerd in Nederlandse en Belgische aandelen maar kan ook boeiend vertellen over de uitwerking van de internationale politiek op de financiële markten. Nico is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Nico Inberg

Over Nico Inberg

Nico Inberg is als beleggingsexpert verbonden aan IEX Media. Als Head of Markets & Research leidt hij een team analisten dat de vaste kern leden bij IEX dagelijks van beleggingsadviezen voorziet. Inberg begon zijn carriere als marketmaker op de optiebeurs en heeft via verschillende functies op de beurs uiteindelijk twee passies, schrijven en de beurs, kunnen combineren.

Nico is gespecialiseerd in Nederlandse en Belgische aandelen maar kan ook boeiend vertellen over de uitwerking van de internationale politiek op de financiële markten.

Inberg is afkomstig uit Drenthe en woont tegenwoordig in ‘t Gooi. Hij kijkt en beoefent graag verschillende sporten en weet veel van Duitse muziek. Inberg is 52 jaar en heeft twee kinderen.


Boek Nico Inberg bij het Sprekershuys!

Nico Inberg is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van aandelen, beleggen en financiën. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Nico Inberg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Beleggen, Beurs, Financieel-economisch, Aandelen

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Nico Inberg

Economie is een onderwerp dat iedereen aangaat en raakt aan veel maatschappelijke vraagstukken. Waar gaat de economie heen? Hoe staat de Nederlandse en de wereldeconomie ervoor? Hoe staan de beurzen ervoor en wat betekent dit voor de naties en samenlevingen? Nico weet je daar alles over te vertellen. Op zowel beurzen, events als bij RTL nieuws. Niet alleen spreekt Nico over de beurseffecten ook schrijft hij met regelmaat artikelen hierover. Nico is dus altijd up- to- date op het gebied van economie en de beurseffecten.

Kom, kom, niet zo somber!

Philips, CPI, Takeaway, B&S, TKH en meer live gestelde vragen! | Chatsessie 13 oktober - Nico Inberg

Eindejaarsrally met een knal van start? | DeAandeelhouder Podcast

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.