Vakgebied

Beurs
Aandelen
Financieel-economisch
Beleggen

Thema's

Business & Management
Strategie
Economie & Financien

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Nico Inberg is als beleggingsexpert verbonden aan IEX Media. Als Head of Markets & Research leidt hij een team analisten dat de vaste kern leden bij IEX dagelijks van beleggingsadviezen voorziet. Inberg begon zijn carriere als marketmaker op de optiebeurs en heeft via verschillende functies op de beurs uiteindelijk twee passies, schrijven en de beurs, kunnen combineren.

Nico is gespecialiseerd in Nederlandse en Belgische aandelen maar kan ook boeiend vertellen over de uitwerking van de internationale politiek op de financiële markten.

Inberg is afkomstig uit Drenthe en woont tegenwoordig in ‘t Gooi. Hij kijkt en beoefent graag verschillende sporten en weet veel van Duitse muziek. Inberg is 52 jaar en heeft twee kinderen.

Boek Nico Inberg bij het Sprekershuys!

Nico Inberg is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van aandelen, beleggen en financiën. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Nico Inberg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Kom, kom, niet zo somber!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer