Pubquiz Jan Versteegh

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Jan Versteegh zwart wit foto buiten poserend voor camera met hand bij gezicht

Het jaar gezellig afsluiten met je collega’s of juist met elkaar inluiden? Dan is dit het ideale concept voor jou. Ben jij een echte spelletjes fanaat, dan is de online pubquiz het leukste online uitje, met de keuze uit diverse categorieën zoals; sport, muziek, spelling, geschiedenis en ga maar door. Test je algemene kennis en daag je collega’s uit!

Jan Versteegh

Huysgenoot Jan Versteegh is een multi-talent: presentator, zanger, vader en dagvoorzitter. Met een gezonde dosis humor, scherpe inzichten en jonge-honden-attitude wint hij het publiek áltijd voor zich.

Pubquiz met Jan Versteegh

Ben jij klaar voor een spelshow samen met je collega’s? Jij maakt namelijk onderdeel uit van het interactieve programma. Huysgenoot Jan Versteegh presenteert met alle plezier een quiz! Geniet van de show vanuit je eigen huiskamer en proost met je collega’s op het afgelopen jaar. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Optioneel is een volledig verzorgde borrelbox of DIY borrelbox. Daarnaast kan het concept geheel ontwikkeld worden na wens en invulling van een thema.

Benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op via info@sprekershuys.nl of vul dit formulier in.