Deel dit artikel...

Sprekershuys is hét sprekersbureau

Beau Klein

Werknemer van Sprekershuys vanaf achter gefotografeerd

Het toonaangevende sprekersbureau in Nederland

Het Sprekershuys heeft zich in de loop der jaren ontpopt als hét toonaangevende sprekersbureau in Nederland. Wij zijn inmiddels meer dan tien jaar geleden opgericht vanwege lichte frustratie over het gebrek aan transparantie en de verschillen in prijzen binnen de industrie. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot echte pioniers op dit vakgebied. Ons doel? Een frisse en toegankelijke benadering bieden die minder zakelijk en formeel is dan de toenmalige standaarden in de markt. Een inspirerende spreker boeken? Dat kan bij ons!

Waarom is Sprekershuys het toonaangevende sprekersbureau?

  • Transparantie en toegankelijkheid in de markt van sprekers;

  • Inspirerende sprekers boeken kan bij Sprekershuys;

  • Ruim aanbod van meer dan 300 zorgvuldig geselecteerde sprekers;

  • Persoonlijke benadering bij het vinden van de perfecte spreker.

Onze kernwaarden omvatten vakkennis, transparantie, persoonlijkheid en een collaboratieve benadering. Dit blijkt uit de manier waarop wij interacteren met zowel klanten als sprekers. Het onderhouden van intensieve relaties en vaak persoonlijk aanwezig zijn bij evenementen, zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

In de afgelopen tien jaar hebben we een sterke groei doorgemaakt bij het Sprekershuys. Met nu ongeveer 300 zorgvuldig geselecteerde sprekers die impactvolle presentaties kunnen geven, zowel bekend als onbekend, maar allemaal met een diepgaande invloed dankzij hun inhoudelijke kwaliteit.

Sprekershuys
Vakkennis, transparantie, persoonlijkheid en een collaboratieve benadering

You Agency en Studio Werkspoor

De toekomst ziet er rooskleurig uit. Met de toevoeging van twee sterke labels, Studio Werkspoor voor online evenementen en You Agency, blijft het Sprekershuys innoveren en worden sprekers en dagvoorzitters geholpen bij het ontwikkelen van hun personal brand.

In de nasleep van de coronaperiode heeft het Sprekershuys nieuwe kansen ontdekt, zoals het opzetten van het management en marketing bureau: You Agency. Hier vertegenwoordigen wij sprekers, dagvoorzitters en presentatoren met een bijzonder talent. We creëren een breder publiek en zorgen voor een blijvende impact.

Waarom Sprekershuys?

Wij kiezen bij het Sprekershuys voor inhoud en we zijn een favoriete keuze voor organisatoren die op zoek zijn naar sprekers die inspireren en een boodschap overbrengen. Klanten kunnen vertrouwen op onze expertise en persoonlijke aanpak bij het vinden van de perfecte match.

Kies voor het Sprekershuys als je een spreker of dagvoorzitter zoekt die jouw evenement tot een groot succes maakt met bewezen kwaliteit en innovatie. Ontdek zelf waarom wij de nummer één keuze zijn voor het boeken van sprekers en dagvoorzitters.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 27 juni, 07:45
Deel dit artikel...