Leonie ter Braak als dagvoorzitter inhuren

Leonie ter Braak als dagvoorzitter inhuren

Presentator, programmamaker & journalist

If you don't know where you're going you will end up somewhere else”

Biografie

Leonie begint haar tv-carrière bij de regionale omroep van RTV Oost. Daar ontwikkelt ze zich geleidelijk aan op alle mogelijke gebieden als presentator, programmamaker en journalist.

Zo presenteert ze vier jaar lang onder meer een dagelijkse talkshow van RTV Oost, met de meest uiteenlopende gasten en een grote diversiteit aan onderwerpen.

Tussentijds maakt Leonie als verslaggever nog een uitstapje naar het NPO programma ‘Keuringsdienst van Waarde’. Haar definitieve overstap naar Hilversum maakt ze echter naar Talpa van John de Mol. Een jaar lang mag zij als formatontwikkelaar in zijn team werken. Hier heeft ze ontzettend veel van geleerd, zeker als programmamaker.

Hoofdredacteur Bert Huisjes van omroep WNL vindt het zonde dat Leonie geen gebruik meer maakt van haar kwaliteiten als presentator en benaderd haar als nieuw gezicht, naast Eva Jinek en Merel Westrik, voor het succesvolle ochtendprogramma ‘Goedemorgen Nederland’ op NPO 1.

Inmiddels is ze alweer vijf jaar het gezicht van ‘Goedemorgen Nederland’ en heeft zij zich ontwikkeld tot een goed geïnformeerd presentator en journalist. Ze heeft behoorlijk wat jaren ervaring met live televisie. Presenteren en interviewen zijn haar kernkwaliteiten.

Om deze actuele nieuwsshow te presenteren met diverse gasten en onderwerpen bereidt Leonie zich steeds gedegen voor en is zij van veel zaken niet alleen goed op de hoogte, maar is zij ook breed georiënteerd.

Met Leonie haal je een persoonlijkheid in huis die door haar acteerachtergrond en huidige werkzaamheden bij WNL met een leuke knipoog kan inspelen op de actualiteiten. Door haar redactionele ervaring denkt ze vanuit de basis mee en is ze meer dan alleen een presentator. Leonie bereidt zich niet alleen altijd zeer goed en nauwkeurig voor, ook houdt ze ervan inhoudelijk mee te denken. Haar insteek is positief, verfrissend, betrokken en ook humor is haar zeker niet vreemd. Ze zorgt ervoor dat de dag ontspannen verloopt en dat iedereen tevreden en goed geïnformeerd naar huis gaat.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Presenteren, journalistiek, actualiteiten

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Dagvoorzitter Presentator Interviewer

Onderwerpen

Economie & Financien Leiderschap Ondernemen Maatschappij Lifestyle & Health Bedrijfsleven & Management Marketing & Communicatie

Twitter