Nancy Poleon als spreker inhuren

Nancy Poleon als spreker inhuren

Personal Branding Specialist

If girls can see it, they can be it!”

Biografie

Nancy Poleon(1973) is de oprichter & eigenaar van Branded Personalities een branding bedrijf die ze in 2011 startte, en BrandedU een personal branding programma gemaakt om de zichtbaarheid van vrouwen in business te vergroten. Voordat ze een ondernemer werd werkte ze voor diverse entertainment bedrijven (1997-2011) waar ze verantwoordelijk was voor de marketing rondom nieuwe producten (muziek en film) en het begeleiden van de carrières van diverse muziek artiesten.

Haar methodiek heet Rock-n-Roll branding, - een nieuwe, persoonlijke en creatieve manier van branding gebaseerd op haar ervaringen in de entertainment industrie. Haar missie is om bedrijven en mensen te helpen om hun (carrière) doelen te behalen door op zichzelf te vertrouwen en zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven.

In 2014 startte ze BrandedU om empowerment van vrouwen te vergroten, en met haar BrandedU Personal Branding programma organiseert ze seminars, masterclasses en e-courses om vrouwen te helpen zichzelf meer zichtbaar te maken om daar in hun carrière profijt van te hebben. De laatste 5 jaar, heeft ze haar toch al grote netwerk van entertainment professionals uitgebreid met corporate business professionals en creatieve (and sociaal betrokken) entrepreneurs.

Ze is een gepassioneerde spreker als het gaat Personal Branding. En hierdoor word ze steeds meer uitgenodigd als de go to person als het gaat om personal branding en vrouwen empowerment via media outlets zoals FD, BNR Radio, Marketing Tribune, Communicatie Online, Adformatie en Frankwatching.

'Door haar ervaring bij een platenlabel, waar ze werkte met artiesten als Prince, Alicia Keys en Pink en weet ze als geen ander hoe je jezelf zichtbaar maakt en neerzet als merk. Ook voor bedrijven werkt personal branding, want met grijze muizen onderscheid je je niet.' - Frankwatching

'Een imago creëer je en is een soort masker, een tweede laag die je aan anderen laat zien. Uiteindelijk zal het moeilijk worden om je imago vol te houden, omdat het vaak niet is wie je werkelijk bent. Maar branding is veel meer de persoon die je daadwerkelijk bent naar voren brengen.' - Nancy Poleon in De Telegraaf

'De afgelopen jaren stikte het van de leiderschaps- en diversiteitsprogramma’s om vrouwen in hun loopbaan te stimuleren. Personal branding lijkt het nieuwe buzzwoord te zijn. Maar het mag gezegd worden, BrandedU is een concept waar een Miss Marketing approved stempel op kan. Nancy Poleon snapt intuïtief dat vrouwen op zoek zijn naar kwetsbaarheid en persoonlijke verhalen, niet om in de mythe van de krabbenmand te spreken, te gniffelen over iemands falen, maar omdat ze authentiek zijn en verbondenheid creëren tijdens de dag. De talks, zijn daarnaast van een hoge, ik durf haast te zeggen TEDX-kwaliteit en getuigen van zeer zorgvuldige voorbereiding van zowel de sprekers als de organisatie.' - Adformatie (Mabel Nummerdor)

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Personal Branding, PR, marketing

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Panellid

Onderwerpen

Leiderschap Marketing & Communicatie Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Bij een Bakkerij.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Marketing Manager van Europa in London, bij platenmaatschappij BMG.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Steeds meer mensen zullen een personal brand specialist in dienst nemen.

Voor wie heb je grote bewondering?

Oprah Winfrey, Nelson Mandela en mijn moeder.

Wat weet niemand van je?

Dat ik ontzettend van bakken hou.

Twitter