Huysgenoten gespot op TV!

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Tv met Sprekerhuys logo

We beginnen het jaar 2018 met een aantal bekende gezichten uit ons ‘Huys’. Bij onderstaande namen begint ongetwijfeld een belletje rinkelen maar waar kennen wij hen van en wat kunnen zij betekenen voor jouw evenement?

Onze Huysgenoten

We beginnen het jaar 2018 met een aantal bekende gezichten uit ons ‘Huys’. Bij onderstaande namen begint ongetwijfeld een belletje rinkelen maar waar kennen wij hen van en wat kunnen zij betekenen voor jouw evenement?

Jordi van de Bovenkamp
Waar kennen we Jordi van?
Sinds het najaar van 2017 heeft Jordi zijn eigen item “Galerie Jordi” bij RTL Late Night waarin hij de kijker meeneemt langs de mooiste en slimste creaties uit de wereld van reclame.
Daarnaast is hij in 2013 verkozen tot Grappigste Twitteraar (‘we noemen ons ook nog steeds Europees Kampioen 1988’), werd hij tweede bij deze verkiezing in 2014 (‘Rondvaart!’) én is hij één van de grappenmakers in het BNN-programma PadoemPatsss, waar alles om de oneliner draait. Oneliners slingerde hij ook elke week de ether in bij het item “Jordi aan de Oneline” in de Ochtendshow van Giel op 3FM

Wat kan Jordi voor jouw evenement betekenen?
In zijn presentatie van een kleine 50 minuten inspireert Jordi u op het gebied van (social) content en met name het creëren daarvan. Een klein kijkje in het hoofd van een creatief directeur van Boomerang, één van de tofste bureaus in de wereld (zo bleek uit onderzoek onder eigen collega’s, ergens in 2015). In zo’n 140 slides vliegt Jordi langs de mooiste en scherpste voorbeelden van online content. Ideaal om de marketingmanager weer even wakker te schudden, de social media-goeroe wat scherpte mee te kunnen geven en de inkoper weer wat te doen lachen.
Klik hier voor meer informatie en beeldmateriaal!

Loek Peters
Waar kennen we Loek van?
Op televisie was Loek te zien in verschillende Nederlandse dramaseries, waaronder De geheimen van Barslet, Toren C, A’dam – E.V.A., Lijn 32, Voetbalmeisjes en Als de Dijken Breken. Tevens maakte hij deel uit van de groep acteurs in het improvisatieprogramma De vloer op. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rol als Berry in de serie Penoza en door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2014.

Wat kan Loek voor jouw evenement betekenen?
Loek is op het podium als een vis in het water. Zijn jarenlange ervaring als acteur in het theater komen hem op het sprekerspodium goed van pas. Tijdens een inspiratie sessie neemt Loek je mee naar het begin van zijn acteercarrière. Hoe hij als jongste telg uit een ondernemersgezin tot de keuze kwam om acteur te worden en wat daar bij kwam kijken.
Klik hier voor meer informatie en beeldmateriaal!

Daan Boom
Waar kennen we Daan van?
Daan is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met het maken van theater en programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem. Tegenwoordig maakt en presenteert hij het programma Streetlab voor de KRO-NCRV op NPO3. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij onlangs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Daan was ook te zien in het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin 8 BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. Daarin dirigeerde hij zich naar de finale en wist uit eindelijk de tweede plek te behalen.

Wat kan Daan voor jouw evenement betekenen?
Daan is te boeken als presentator, dagvoorzitter of performer.
Klik hier voor meer informatie!