Loek Peters als spreker inhuren

Loek Peters als spreker inhuren

Acteur, Spreker & Inspirator

Verbeter de wereld, begin bij een ander.”

– Loek Peters

Biografie

Loek Peters is opgeleid in het hoger kunstvak onderwijs. Nadat hij 17 jaar als acteur in theater, tv en film heeft gewerkt, is hij ook lezingen gaan geven. Door het jarenlange samen spelen als acteur ontwikkelde Loek de lezing; 'Maak De Ander Beter'. Het is de basis van het nieuwe samenwerken en dat laat Loek op verschillende manieren zien tijdens zijn lezing. Alle lezingen worden op maat, visie of leiderschap gemaakt zodat zij in alle organisaties toegepast kunnen worden. Hij geeft zijn lezing met met de kernzin 'Maak het de ander beter.'

Loek is niet alleen een spreker en acteur. 31 mei 2018 heeft Loek over de Mont Ventoux gefietst. Dit doet hij voor Tour de lu ALS.
In september 2018 staat Loek ook weer in het theater. Dan begint hij met een solo voorstelling naar het boek van Hugo Borst; 'Ma'.

Loek Peters (1974) is afgestudeerd in 2000 aan de toneelschool Amsterdam. Daarna werkte hij tot 2009 bij het Noord Nederlands Toneel (NNT). Hier was hij onder andere te zien in Othello, De getemde feeks, Arthuro ui en Zonnekinderen. In 2011 had hij een hoofdrol in 'Blind vertrouwen' (geregisseerd door Peter de Baas). In 2015 speelde hij bij NNT de voorstelling De Twaalf gezworenen en in 2016 speelde hij in de Troje Triologie (Toneelschuur Producties) welke geselecteerd is voor het Theater Festival 2017.

Televisie
Op televisie was hij te zien in verschillende Nederlandse dramaseries, waaronder De geheimen van Barslet, Toren C, A'dam - E.V.A., Lijn 32, Voetbalmeisjes en Als de Dijken Breken. Daarbij werkte hij bij een groep acteurs in het improvisatieprogramma De vloer op. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rol als Berry in de serie Penoza en door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2014.

Films
Loek speelde in diverse films zoals Kees de Jongen, Staatsgevaarlijk, Mijn vader is een detective, Mannenharten en de telefilm De Sterkste Man van Nederland, die de Prix Europa heeft gewonnen in de Beste Televisie Fictie 2011.
Daarna kwam de film Kauwboy, deze werd op het filmfestival in Berlijn tot beste Europese Jeugdfilm van het jaar gekozen. En in 2012 speelde Loek een grote rol in de boekverfilming Achtste-groepers huilen niet. Tevens was hij te zien in de succesvolle bioscoopfilm Oorlogsgeheimen van Dennis Bots, in de kinderfilm Apestreken en in de speelfilm Bloed, Zweet en Tranen.
Voor zijn rol in Het Echte Leven van Robertjan Westdijk, de openingsfilm van Film Festival in Utrecht 2008, ontving Loek Peters een Gouden Kalf nominatie.

Loek als spreker
Loek is op het podium als een vis in het water. Z’n jarenlange ervaring als acteur in het theater komen hem op het sprekerspodium goed van pas.
Tijdens een inspiratie sessie neemt Loek je mee naar het begin van zijn acteercarrière en zijn weg waar hij nu staat.
Via zijn ervaringen op de toneelschool en met anekdotes uit z’n werk vertelt hij over samenspel, verantwoordelijkheid en spelplezier om zo uit te komen bij het ontstaan van zijn lezing: “Maak de Ander Beter”.

Hij inspireert en confronteert medewerkers en management, hierbij komt hij met doeltreffende handvatten voor dienend-leiderschap en werknemers-ondernemerschap, die direct daarna kunnen worden toegepast in uw organisatie.
Maak de Ander Beter is een concreet, direct toepasbare manier van denken en werken. Het zet empathie om in daadkracht en zorgt dat medewerkers zelfstarters worden waarbij de saamhorigheid binnen een team sterk wordt vergroot. Een werkwijze voor dienend leiderschap en werknemer ondernemerschap die door iedereen begrepen, gecontroleerd en uitgevoerd kan worden.

De impact van een lezing; 
Je krijgt een volledig nieuwe inkijk in je huidige werkomgeving en eigen werk. De dag na de lezing kijk je met een geheel ander oog naar je werk en functioneren. Hij neemt je mee en leert je een nieuwe visie zien op het samenwerken in de toekomst. Hij confronteert, inspireert, maar geeft je ook hele duidelijke handvatten om je voor te bereiden op een nieuw leven.

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Inspiratie, motivatie, leiderschap, acteren, ondernemerschap

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €2250,-

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven Bedrijfsleven & Management Leiderschap Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

De krantenwijk van de buurjongen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Wat mij betreft gaat die nog komen!

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Het bedrijfsleven zal veel maatschappelijker geëngageerd zijn. Iets toevoegen aan de wereld en de mensen om je heen zal eerder gewoon zijn dan uitzondering.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mensen die van niets iets maken. Hoe klein ook.

Wat weet niemand van je?

Als niemand het weet ga ik het zeker niet hier opschrijven..

Twitter