Loek Peters als spreker inhuren

Loek Peters als spreker inhuren

Acteur, Spreker & Inspirator

Verbeter de wereld, begin bij een ander.”

– Loek Peters

Biografie

Loek Peters is opgevoed in een ondernemersgezin. Het ondernemersschap is hem met de paplepel ingegeven. Hij is opgeleid in het hoger kunstvak onderwijs. Twee ogenschijnlijke uitersten. Na 17 jaar ervaring als acteur in theater, tv en film heeft hij deze werelden bij elkaar gebracht. Met de verworven inzichten en werkwijze uit het acteursvak kruipt het bloed waar het niet gaan kan en komt hij terug bij zijn roots.

Loek Peters (1974) is in 2000 afgestudeerd aan de toneelschool Amsterdam. Daarna maakte hij tot 2009 onderdeel uit van het vaste ensemble van het Noord Nederlands Toneel (NNT). Bij dit gezelschap was hij onder andere te zien in Othello, De getemde feeks, Arthuro ui en Zonnekinderen. In 2011 had hij een hoofdrol in het door Peter de Baan geregisseerde stuk Blind vertrouwen. In 2015 keerde hij korte tijd terug bij het NNT in de voorstelling De Twaalf gezworenen  en in 2016 speelde hij in de Troje Triologie (Toneelschuur Producties) welke geselecteerd is voor het Theater Festival 2017.

Op televisie was hij te zien in verschillende Nederlandse dramaseries, waaronder De geheimen van Barslet, Toren C, A'dam - E.V.A., Lijn 32, Voetbalmeisjes en Als de Dijken Breken. Tevens maakte hij deel uit van de groep acteurs in het improvisatieprogramma De vloer op. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rol als Berry in de serie Penoza en door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2014.

Loek speelde in diverse films zoals Kees de Jongen, Staatsgevaarlijk, Mijn vader is een detective, Mannenharten en de telefilm De Sterkste Man van Nederland, die de Prix Europa heeft gewonnen in de Beste Televisie Fictie 2011.

Daarna kwam de film Kauwboy, deze werd op het filmfestival in Berlijn tot beste Europese Jeugdfilm van het jaar gekozen. En in 2012 speelde Loek een grote rol in de boekverfilming Achtste-groepers huilen niet. Tevens was hij te zien in de succesvolle bioscoopfilm Oorlogsgeheimen van Dennis Bots, in de kinderfilm Apestreken en in de speelfilm Bloed, Zweet en Tranen.

Voor zijn rol in Het Echte Leven van Robertjan Westdijk, de openingsfilm van Film Festival in Utrecht 2008, ontving Loek Peters een Gouden Kalf nominatie.

Loek als spreker
Loek is op het podium als een vis in het water. Z’n jarenlange ervaring als acteur in het theater komen hem op het sprekerspodium goed van pas.

Tijdens een inspiratie sessie neemt Loek je mee naar het begin van zijn acteercarrière. Hoe hij als jongste telg uit een ondernemersgezin tot de keuze kwam om acteur te worden en wat daar bij kwam kijken.

Via zijn ervaringen op de toneelschool en met anekdotes uit z’n werk vertelt hij over samenspelen, verantwoordelijkheid nemen en spelplezier om zo uit te komen bij het ontstaan van “Maak de Ander Beter”.

Hij inspireert en confronteert medewerkers en management en komt met doeltreffende handvatten voor dienend-leiderschap en werknemers-ondernemerschap, die direct daarna kunnen worden toegepast in uw organisatie.

Maak de Ander Beter is een concreet, direct toepasbare manier van denken en werken. Het zet empathie om in daadkracht en zorgt dat medewerkers zelfstarters worden waarbij de saamhorigheid binnen een team sterk wordt vergroot. Een werkwijze voor dienend leiderschap en werknemer ondernemerschap die door iedereen begrepen, gecontroleerd en uitgevoerd kan worden.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Inspiratie, motivatie, leiderschap, acteren, ondernemerschap

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €2250,-

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven Bedrijfsleven & Management Leiderschap Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Krantenwijk van de buurjongen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Wat mij betreft gaat die nog komen!

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Het bedrijfsleven zal veel maatschappelijker geëngageerd zijn. Iets toevoegen aan de wereld en de mensen om je heen zal eerder gewoon zijn dan uitzondering.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mensen die van niets iets maken. Hoe klein ook.

Wat weet niemand van je?

Als niemand het weet ga ik het zeker niet hier opschrijven..