Maak kennis met... Tanissa Cicilia

Maartje Ijzerman
Door Maartje
16 maart
Voorstelblog Tanissa

Wie is Tanissa Cicilia? En wat voor opleiding doet zij? Dit kom je allemaal te weten in haar voorstelblog...

Wie ben ik?

Mijn naam is Tanissa en ik ben 21 jaar oud. Ik volg op dit moment de opleiding Journalistiek, Marketing en Communicatie aan MBO Utrecht. Mijn afstudeerstage doe ik bij het Sprekershuys. Bij het Sprekershuys vervul ik de marketing- en communicatie taken. Samen met collega's bedenken en maken we de content voor op de sociale media kanalen. Mijn werkzaamheden zijn het schrijven van de content, het vooruit plannen van de content, onderzoeken uitvoeren op gebied van sociale media, de sociale media kanalen bijhouden én ik zorg ervoor dat er nieuwe sprekers op de website komen.

Gelukkig is mijn stage bij het Sprekershuys de perfecte manier om uit te puzzelen wat ik leuk vind om te doen!

Mijn stage bij het Sprekershuys

Ik vind het leuk om in een heel hecht team te werken en te schakelen tussen verschillende opdrachten. Je weet precies bij wie terecht kan en je kent iedereen. Het fijne aan het Sprekershuys is dat het team je altijd verder wilt helpen. Het werken in teamverband en zelfstandig werken wordt goed afgewisseld, wat ik heel fijn vind. Het team is enthousiast en we doen veel samen, we sporten ook één keer in de week! Waarom ik het zo fijn vind bij het Sprekershuys? Omdat ik de ruimte krijg voor eigen invulling, input en als ik feedback nodig heb dan wordt daar ook de tijd voor genomen.

Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding en in de toekomst wil ik gaan werken in de marketingbranche, alleen ben ik nog niet zeker over wat ik precies wil gaan doen. Gelukkig is mijn stage bij het Sprekershuys de perfecte manier om uit te puzzelen wat ik leuk vind om te doen en waar ik mijn werk van wil gaan maken.

Over vijf jaar...

Over vijf jaar zou ik heel graag willen werken in de marketingbranche zowel voor de zakelijke markt als voor de creatieve markt, zoals voor festivals, artiesten en concerten. Ik zou heel graag voor een groot bedrijf willen werken en hiervoor de content creëren, marketingstrategieën bedenken en onderzoeken uitvoeren.

Ik heb het enorm naar mijn zin bij het Sprekershuys en ik kan zeker hier meer ervaring opdoen voor later!