Deel dit artikel...

Sprekershuys op EventSummit

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Een publiek dat naar voren kijkt

De behoefte aan fysieke events was duidelijk zichtbaar bij EventSummit. Met maar liefst 400 exposanten en 2.500 bezoekers kijken we terug op een geslaagde dag. De gezellige en drukbezochte Jaarbeurs stond vol met verschillende stands van een circustent tot aan een lopende disco. Natuurlijk waren onze eigen sprekers ook aanwezig! Weet jij nog waar ze over spraken?

De kracht van een slechte idee

Rico Bakker trapte af met een sessie over slechte ideeën en hoe je dit ombuigt naar goede ideeën. Met zijn bijzondere fiets, die omgekeerd stuurt, vertelde hij over de mogelijkheden van dingen die in eerste instantie onmogelijk lijken. Hoe gebruik je als organisatie onrust en chaos om tot nieuwe ideeën te komen; het publiek testte het uit.

Rico Bakker spreek op EventSummit 2022
Rico Bakker spreekt op EventSummit 2022

Duurzaamheid in ondernemersrecht

Sophie Kuijpers gaf in haar sessie inzicht in de onduidelijke wereld van zakendoen en verduurzamen. Met haar achtergrond in rechten versimpelde ze tijdens de sessie moeilijke kwesties rondom regels en wetten op Europees niveau. Rechten, saai? Nee, totaal niet volgens Sophie. Vaak leveren de afkortingen die gebruikt worden alleen al vragen op. Tijd voor antwoorden dus!

Sophie Kuijpers spreekt op EventSummit 2022
Sophie Kuijpers spreekt op EventSummit 2022

Omgaan met tegenslagen

Houda Loukili nam in haar sessie het publiek mee in haar reis als vrouwelijke vechtsporter. Wat doe je als je om moet gaan met tegenslagen? Hoe blijf je sterk om alle stigma’s? Hoe buig je negativiteit om tot doorzettingsvermogen?

Tijdens de sessie liet Houda haar publiek boksoefeningen doen, waarmee ze de zaal motiveerde en activeerde. Hierdoor ging iedereen weg met een dosis positiviteit en energie.

Houda Loukili spreekt op EventSummit 2022
Houda Loukili spreekt op EventSummit 2022

De wereld van Artificial Intelligence

Remy Gieling liet aan de hand van Amerikaanse voorbeelden zien hoe Artificial Intelligence wordt ingezet in de wereld van nu. Onze omgeving groeit enorm en veranderingen zijn soms niet meer bij te benen. In deze sessie gaf hij organisaties handvatten om AI te gebruiken en hoe dit zorgt voor meer efficiëntie en productiviteit.

Remy Gieling spreekt op EventSummit 2022
Remy Gieling spreekt op EventSummit 2022

Meer weten?

Kun je niet genoeg krijgen van huysgenoten Rico Bakker, Sophie Kuijpers, Houda Loukili of Remy Gieling? Bekijk dan hun sprekersprofielen en wie weet staat één van hen wel op jouw event.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 31 augustus, 15:26
Deel dit artikel...