Deel dit artikel...

Maak kennis met Jaimie Kilola

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Jaimie is een creatieveling die plezier haalt uit het verzinnen van nieuwe ideeën. Ze heeft een passie voor leren en verdiept zich graag in kunst en cultuur.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste vind ik dat elke dag anders is. Je kunt je creativiteit dagelijks op andere manieren inzetten en uitdagen, bijvoorbeeld door middel van een story, creatieve campagne of een design. Verder zijn de ervaren en gezellige collega’s om mij heen het allerleukste!

Welke skills zou je willen verbeteren?

Ik zou graag meer willen leren over webdesign, branding en PR. Het doel is om uiteindelijk te groeien tot een allround marketeer met brede kennis van het vak.

Wat verwachten mensen niet van je?

Dat ik dol ben op geschiedenis! Ik kijk graag naar documentaires en vind het interessant om me te verdiepen in een andere tijd. Mode uit de jaren 50 vind ik bijvoorbeeld prachtig en mijn Netflix Kijklijst staat vol met Period Drama’s zoals Elizabeth en Sense and Sensibility.

Welke vriendin ben jij binnen je vriendenkring?

Ik ben de vriendin die altijd voor je klaarstaat, foto’s maakt om leuke momenten vast te leggen en graag een leuke activiteit plant.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik vind het erg leuk om tijd te spenderen met vrienden en familie. Of dat nou een filmavond of ‘toerist in eigen land’ spelen is, maakt niet uit. Verder lees ik graag.

Een tip om geïnspireerd te raken

Zoek een nieuwe omgeving op en neem een notitieboekje mee! Schrijf op wat er in je opkomt. Wanneer je uiteindelijk weer een kijkje neemt zit er altijd iets bij wat je inspireert!

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 2 februari, 16:38
Deel dit artikel...