Deel dit artikel...

Maak kennis met Isabelle Moree

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Isabelle Moree glimlachend met wit shirt en spijker overal met handen in zakken

Isabelle heeft een liefde voor films, series, podcasts en dieren. Ze is dol op vrienden en gezelligheid, maar ook op structuur en tijd voor zichzelf.

Wie ben je en wat heb je hiervoor gedaan?

Mijn naam is Isabelle Moree en ik ben 32 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Vlaardingen, maar ik woon nu al een aantal jaren met heel veel plezier in Utrecht. Ik heb Media en Cultuur in de richting Film gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik onder meer gewerkt als Assistent Producer bij filmproductiebedrijf KeyFilm en Creative Producer bij het Instituut voor Beeld en Geluid.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik hou erg van films, series en cabaret. Een aantal jaar geleden kwam daar nog een grote liefde bij: podcasts. En het fijne aan podcasts is dat je ze waar dan ook kan luisteren en dus ook makkelijk buiten de deur! Tot mijn favorieten behoren o.a. Teun & Gijs en Wind of Change.

Daarnaast ben ik graag samen met mijn vriend, hond Koos en vrienden. Met hen bezoek ik graag festivals, concerten, vrijmarkten en Center Parcs huisjes.

In coronatijd heb ik mezelf ook een gezondere levensstijl aangemeten en sindsdien haal ik ook veel plezier uit sporten. Tussen alle gezellige wijn- en biersessies met vrienden is het sindsdien ook trainen geblazen, zodat ik ooit de Marathon in Rotterdam kan gaan lopen: Lee Towers here I come!

Wat vind je belangrijk in je werk?

Belangrijk in werk is voor mij een goede werksfeer. Aangezien je je collega’s soms wel vijf dagen p.w. ziet, is het fijn als je ook oog voor elkaar hebt. Het hoeft niet altijd een en al gezelligheid te zijn, maar het is prettig als iedereen zich gezien voelt.

Wat weten mensen niet van je?

Mensen die me nog niet zo goed kennen verwachten wellicht niet dat ik films verzamel. Ik struin hiervoor o.a. graag tweedehands winkels en vrijmarkten af op zoek naar pareltjes voor in mijn dvd-kast. Daarnaast, dat ik het heerlijk vind te kijken naar (en soms ook ongegeneerd te huilen bij) musicals. Leukste musical? The Book of Mormon!

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 31 januari, 08:07
Deel dit artikel...