Deel dit artikel...

Voorstelblog stagiaire Marloes van Ettikhoven

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Marloes van Ettinkhoven glimlachend in beige blazer

Wie is Marloes, wat doet zij graag in haar vrije tijd, wat was haar eerste betaalde baan, wat is haar favoriete land én wat hoopt zij bij Sprekershuys te leren?

Ben jij ook zó benieuwd? Lees dan snel verder.

Wie ben je en wat heb je hiervoor gedaan?

Mijn naam is Marloes van Ettikhoven en ik ben 23 jaar. Ik kom uit de Bilt een klein dorpje naast Utrecht. Dit is waar ik nu nog steeds woon. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht. Voordat ik aan deze studie begon heb ik hotelmanagement gestudeerd aan de hotelschool in Amersfoort. Hier heb ik enorm veel ervaring op gedaan wat betreft het contact met mensen. Dit is ook iets wat ik super leuk vindt. Ik hoop tijdens deze stage dan ook te ontdekken waar mijn andere interesses liggen.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met vriendinnen. Lekker slenteren door de stad, neerstrijken op het terras en natuurlijk af en toe mijn goede dansmoves showen in de club of op een festival. Maar een hele dag netflix kijken onder een dekentje op de bank vind ik ook helemaal niet erg. Verder houd ik er van om te koken. Het is dat ik soms tijd te kort heb maar het liefst maak ik elke avond een drie gangen menu.

Naast dit alles doe ik aan korfbal. Dit doe ik echt al 16 jaar en ik ben onlangs naar een andere club gegaan om een wat hoger niveau te spelen. Over het algemeen zijn mijn zaterdagen hiermee goed gevuld.

Wat was je eerste betaalde baan?

Mijn eerste betaalde baan is als medewerker bediening bij een brasserie in Utrecht. Een leuke fun fact is dat ik hier nog steeds met heel veel plezier werk. Dit is zo’n acht jaar nu. Het is een ideale baan om te combineren met studie en sport.

Wat is je favoriete land?

Mijn favoriete land is Spanje. De taal vind ik mooi en als ik er lang genoeg ben lukt het mij af en toe om een woordje mee te praten. Daarnaast is het weer er top en zijn de steden ook erg mooi. Ik heb zelfs een half jaar op Gran Canaria gewoond. Dit was omdat ik stage liep in een hotel daar. Daarom heeft het zeker een speciaal plekje in mijn hart.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 26 september, 08:01
Deel dit artikel...